Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

לצורך החלפת מייסב והוצאת הנאבה ניסיתי בכל דרך אפשרית להוציא את הצירייה אך היא ממש תפוסה בלחץ ודפיקות של לפחות שעה עם ריסוס חצי ספריי שמן גם מבחוץ וגם מבפנים לצירייה היא פשוט מסרבת לצאת. פעם ראשונה שאני ניתקל במצב שכזה ובדרך כלל הציריה מהנאבה נידחפת בנגיעה פנימה גם ללא דפיקות. האם מישהו ניתקל במצב שכזה? אין לי בעיה לנתק את הציריה מהצד של הגיר וללכת איתה מחוברת לנאבה לחרט שייחלץ אותה עם השיטות שלו אך עדיין הייתי מעדיף להשאיר את הצירייה מחוברת לגיר ורק לשלוף את הנאבה. רעיונות ייתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

תחמם אותה אם ברנר גז+חמצן או גז, ואז תן לה כמה מכות טובות אם הפטיש.

יש כלי מיוחד שבעזרתו אתה יכל לחלץ את הציריה מהנאבה.

פורסם

מאור קרה לי מקרה דומה עם הטרקטורון שלי לפני חודשיים, שמתי את הנאבה שבטאבון שיש לי בבית למשך 10 דקות ולאחר מכן המיסב פשוט טס החוצה.

פורסם

אנטון- אתה מדבר על ציוד שיש לחרט ולא לי.

אייל - אני לא מיתכוון לניתוק של הבולם מהנאבה אלא לצירייה מהנאבה ואת זה לא ראיתי בסירטון.

רועי - שוב, כדי להכניס את הנאבה למקום חם צריך לנתק איתה את הציריה ואת החלק של ניתוק הציריה מהגיר רציתי לחסוך.

איך בכלל מגיע למצב כזה שהצירייה ניתפסת בנאבה? לא אמור להיות שם לחץ בכלל וזה אמור להיכנס ןלצאת בקלות מהנאבה.

פורסם

כדי לדפוק אותה החוצה אתה צריך שהרכב יהיה על ליפט והתפוח יהיה מנותק. מושכים את המתלה ביד אחת ודופקים את הציריה ביד השניה. אם אין לך את התנאים האלה לא תצליח להוציא אותה ללא חולץ ציריה. בזמנו כדי לעשות את זה בניתי חולץ ייעודי שנתפס על הנאבה עם ברגי הגלגל ויש לו בורג מרכזי שדוחף את הציריה. אם אין לך יכולת לבנות כזה קנה חולץ.

פורסם

במרכז הציריה יש שקע. תנסה לשים פטיש אויר או פטישון עם ראש שפיצי ולתת שם כמה מכות. כדאי לפני להשרות בתרסיס חלודה.

אם לא מצליח לדעתי המצב קשה .תנתק מהצד של הציר ולך לפרס.

נתקלתי בזה פעם אחת בלבד ועקפתי את הבעיה על ידי ניתוק הציריה מהגיר

פורסם
אם דופקים על הציריה חובה להבריג עליה את האום כדי לא להרוס את ההברגה.

דופקים במרכז הציריה עם אזמל שפיץ . לא מגיעים להברגות.

• תוכן חדש...