Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . יש לי סובארו אימפרזה ניו אייג׳ 2007 מנוע 1.5 ואני צריך להחליף לה רצועת טיימינג ומותחנים.

כמה הסיפור הזה אמור לעלות? ואיפה ואיך אני יכול לצאת מזה בזול יחסית ?

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

• ספונסר פורום
פורסם

רצועת טיימינג עם מותחנים ועבודה זה סיפור לא זול, בסביבות ה-2000 ש"ח אולי טיפה פחות.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אני מאשדוד . האם המחיר שציינת הוא של מקורי ? והאם תחליפי יעלה יותר זול משמעותי ?והאם בכלל כידי תחליפי?

פורסם

יש לכם שם באימפרזות מותחן הידראולי. הוא לבד עולה איזה 700 שקל. (אם דורש החלפה. כמה שאני יודע מחליפים פעם כן פעם לא. אבל אני לא יודע אם החליפו אצלך ומה מצבו, ואם אני בכלל צודק).

סט טיימינג איכותי (ללא המוצחן ההידראולי) מקורי או תחליפי טוב (GATES) יעלה עוד איזה 600.

תוסיף עבודה בשכ"ט הוגן, ותראה שלא תצליח לחסוך הרבה מהמחיר בהודעה של "עזרה".

לדעתי האישית, נסיון לחסוך פה כמה מאות שקלים בודדים עלול להסתיים בעגמת נפש והוצאה אדירה (יש במנוע הזה מפגש שסתום/בוכנה).

אם "עזרה" מפנה אותך למומלץ פורום מהאיזור שלך, שמוכן לבצע במחיר שהוא רשם, אני במקומך הולך על זה ולא מסתכן בהתקנת חלפים סיניים, בכמה שקלים פחות, שחו"ח ישאירו אותי עם מנוע מפוצץ, באמצע שום מקום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כן מאני מסכים אני לא מעויין בתחליף זבל אלה משהו סביר כי בסה"כ אני מתכוון למכור את הרכב בעוד שנה שנה וחצי . והמקום היחיד שבדקתי הציעו לי המחיר הזוי 2700 שח במוסך אולימפיה שהינו המוסך היבואן.

פורסם

מורשה יבואן תמיד יהיה יקר משמעותית ממוסך כללי טוב שמכיר את הרכב ויכול לעשות עבודה לא פחות טובה.

חכה ש"עזרה" יחזור עם המלצה...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום עופר.

יש לנו במלאי סט טיימינג של חברת GATES (החברה שמייצרת לסובארו את הטיימינג).

סט טיימינג יעלה לך 1050-1100 ש"ח כולל המותחן ההידראולי!!

בנוסף אנחנו יכולים לתאם לך התקנה במוסך אבני מוטורס רחובות (מוסך סובארו ברחובות) בעלות של כ500 ש"ח.

ככה שכל סיפור הטיימינג כולל עבודה וכולל החלקים הטובים ביותר יעלו לך כ1600 ש"ח כולל מע"מ.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה . אני כבר יצור איתכם קשר בטלפון.

ותודה רבה לכל מי שעזר .

פורסם

הפרש 1000 שקל. אני חושב שיש לי כיוון איפה אני הולך לקנות .

פורסם

הרבה יותר מ1000, שים לב שההצעה המפתה של נציג סובארו היא לפני מע"מ.

מהיכרות אישית, אני גם הייתי סומך על אבי

יום טוב גם לך

פורסם

קיבלתי את הכיוון שלי בגלל זה אמרתי שהציעו לי בסובארו אשדוד 2700 שקל

ובלי עבודה .

ושוב תודה רבה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...