Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם גלח מאז גיל 15, קניתי מכונה איכותית של פיליפס בזמנו, כבר בערך 5-6 שנים אצלי - אני מגלח את הראש והפנים כל 3-4 ימים, עושה זאת מעל הכיור כשאני פותח שקית של טיב טעם לרוחב בתוך הכיור ואז ככה יוצא שרוב השיער לא נופל או עף לכל כיוון, כמובן שיהיה קצת לכלוך אז אתה יכול לשים משהו ברצפה מסביב.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש בדלי פלסטיק - לפחות למאסה הגדולה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או בתוך המקלחון\אמבטיה - וחשוב לאסוף את רוב השער לשקית ולא לניקוז,

או מעל הכיור כפי שהוצע לעיל. מראה קטנה למקלחון חשובה בהקשר הזה.

The first one to get angry loses

פורסם

נצל"ש, איפה אפשר למצוא מראה (רצוי גם מגדילה) שאינה עשויה מזכוכית? אני נוהג לקצץ את הזקן במקלחת ולהכניס מראה מזכוכית למקלחון זו בעיה.

פורסם (נערך)
אני קניתי באיקאה מראה עם וואקום ועליה יש גם וו תליה ב15 ש"ח

תודה רבה!! לא מצאתי במחיר שהתכוונת אבל זה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={BDF4070B-8D10-43AF-8A28-A489DA6EF4E8}&itemid={EA303D53-9468-4A4C-968A-48132BFDA8EB}#.VWMWXzen0KQ.favorites

מספיק בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

ואללה יכול להיות שהתבלבלתי בכל אופן זו המראה, תהדק אותה חזק עם וואקום ואז תבריג. לי היא נפלה כמה פעמים עד שקלטתי את הקטע שלה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תעשה את הכל כשהשיער רטוב, הוא מתפזר הרבה פחות. במקלחת כמובן עדיף, רק צריך לקמבן ראי.

והכי חשוב, השיער שהיה עליך לפני כמה שניות, הוא לא לכלוך, במובן הבקטריאלי של המילה, ככה שמה שאתה לא רואה - לא נורא (וכגברים מסוגלים לא לראות מצויין!).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני כבר 10 שנים מסתפר ומתגלח לבד, פשוט עומד מול המראה באמבטיה, ומטאטא בסוף. את השערות זורק לפח. לעולם לא היו לי "שעות של ניקיון" או שערות בכיור.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...