Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז כך התחיל הסיפור ,ביום כמו היום עם החום הרב ששרר ,הפעלתי מזגן ,בהתחלה הכל עבד תקין ,עד שפתאום הוא התחיל לשחק ולהפסיק לקרר לכמה דקות ואז שוב חזר לקרר ושוב הפסיק (מה שהיה תמוהה לי שמתי שהוא קירר ,זה היה כמו שצריך.. ,כמובן פתחתי מכסה מנוע ,ולהפתעתי גם שהמדחס עבד וגם כשלא ,הוונטה החשמלית לא עבדה כלל,(רק המאוור הויסקוזי) מיד חיברתי את מתאם הobd ועקבתי אחרי חום המנוע ,והופתעתי לגלות שהוא עמד כמעט על 120 מעלות ,כמובן שמיד כיביתי את המזגן ,ואכן החום ירד לאט והתאזן אחרי כמה דקות על אזור ה100 מעלות ,ובאמת איתו גם המדחס חוזר לפעול

שאלתי היא כזאת: איך עובד המאוור החשמלי אצלי ברכב? יוניט, מחשב נפרד ,חיישן כל שהוא שקשור למדחס?

בתודה מראש

רמי

ד"א אחרי כל הסיפור הזה התחלתי טיפה לעקוב אחרי החום מנוע דרך הobd.. האם 103 מעלות במאמץ של עלייה זה תקין?

פורסם

בוקר טוב

קודם כל חום של 103 זה תקין.

לגבי המאוורר, הבדיקה הכי מהירה של המאוורר היא לתת לו מכה עם מברג או משהו בסגנון, כמובן תדליק את המזגן קודם ואז תתן לו מכה או שניים, אם הוא מתחיל לעבוד סימן שהוא לא תקין והוא בפעם הבאה שתדליק את הרכב לא ידלק שוב.

אם אתה רוצה לעשות בדיקה מקיפה יותר אז תקפוץ למוסך שיבדוק לך אם מגיע זרם למאוורר, בכל מקרה הסבירות הגבוהה היא שהמאוורר לא תקין.

בהצלחה.

פורסם

התחל בבדיקה פשוטה של הפיוזים אשר קשורים למאווררים קרי פיוז של המגעים של הממסרים וגם פיוז של הסליל. בדוק גם את בתי הפיוזים והחיווט.

שאר הבדיקות שאני מציע מומלץ להעזר בחשמלאי רכב או מי שמבין בחשמל.

1. ממסר מהירות נמוכה/גבוהה.

2. מפסק טרמי של המאוורר.

3. מאוורר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקיי אז אלו הממצאים

נתתי כמה דפיקות עם מברג על הגוף החשמלי של הוונטה ,והיא התחילה להסתובב בקצב איטי( מהירות נמוכה) והפסיקה אחרי 20 שניות ,ניסתי כך כמה פעמים ואכן היא חוזרת לעבוד חלש ומפסיקה אחרי זמן מועט

השאלה שלי עכשיו אם זה בטוח הוונטה עצמה הלכה ,או שיש עדיין סיכוי שמשהו חשמלי אחר דפוק

בדקתי בחוט הראשי שלה ומגיע פלוס קבוע

עכשיו לגבי החום מנוע: עד כמה אפשרי להגיע בזמן עבודה וזה עדיין נחשב לתקין?

שוב תודה מראש

רמי

• תוכן חדש...