Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מישהו רוצה ללכת על משהו יותר חדש, אז אפשר גם כאן:http://www.ebay.com/itm/Audi-R8-Base-Coupe-2-Door-/171785989948?forcerrptr=true&hash=item27ff3e2f3c&item=171785989948

הביד של האאודי הזאת נסגר על 42 אלף שקל.

מה הסבירות שהמוכר אשכרה ימכור אותה במחיר הזה?

פורסם

ביקרתי לאחרונה בבית דגן (איפה שנמצא הרכב) וראיתי אותו, רכב מדהים ללא ספק, אם לא היה לי את הלאון שלי אולי הייתי שוקל לקנות :-D

פורסם
הביד של האאודי הזאת נסגר על 42 אלף שקל.

מה הסבירות שהמוכר אשכרה ימכור אותה במחיר הזה?

אין "מוכר", המוכר הוא המדינה והיא מוכרת את הרכב למציע הגבוהה ביותר, גם אם זה 1 ש"ח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גיא דיבר על הביד באיבאיי...

המשטרה תמכור גם ב 1 ש"ח אם זאת ההצעה הכי טובה שתקבל.

רק אם אין הצעת בכלל או שיוכח שנפלה טעות במכרז, מרמה וכדומה, יהיה מכרז חוזר.

פורסם

אז לא קלטתי מה שאמרת, אין צורך להיות סתם סרקסטי, בטח לא לאור זה שגם באי ביי וגם במכרז ההצעה נקראת "ביד".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה בדיוק מראה את אוזלת היד של המדינה, בשביל לשים יד על פושעים ועל כסף שחור רב מאוד, כל מה שצריך לעשות זה להצליב את רשימת כל בעלי המכוניות מעל, בא נגיד 200K ש"ח עם הנתונים שלהם ממס הכנסה ולמי שאין התאמה הגיונית, לזמן אותו לשיחה קצרה עם פקיד שומה.

כמה לחיצות טפשיות על המקלדת ושמת יד על מליארדים!!!

זה בדיוק מה שמס הכנסה עושים. מכיר שני אנשים ישרים כמו סרגל שלא העלימו שקל מס מימיהם ועובדים כשכירים כל חיייהם, אשר קיבלו הזמנה לביקורת מס הכנסה וזאת מפני שרכשו רכב יקר (מעל 200 אלף ש"ח) ודירה חדשה. במקרה של חבריי היו להם הסברים מצויינים לגבי מקור הכסף, ומס הכנסה עזב אותם לנפשם - לא לפני שדרש הצהרות שונות ומשונות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

המשטרה/מדינה לא חייבת למכור בכל סכום, וזה נתון לשיקול דעתה, איזו הצעה לקבל ואיזו לא. גם אם היא הגבוהה ביותר. הם לא סתומים.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

42 אלף זה הביד של האאודי באיביי, ולדעתי זה שווה אולי 420 אלף שקל ולכן זה לא נמכר שם עקב מחיר בטחון.

לגבי האאודי המחולטת, באמת מעניין מה המחיר שזכה, אבל הבנתי שהיה הרבה עניין סביב הרכב הזה, כך שנראה

שמחיר מציאה זה לא היה. בנוסף הבנתי שיש פער גדול

בין לוי יצחק למחירון יד 2, והוא נמוך בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
הסבתא לא.צריכה להוכיח שום דבר כל עוד היא לא עשתה עבירה כלשהי הקשורה לכספים.

זו הסיבה שרושמים על שם סבתא, דודה וכד'.

אתה טועה. יש אפשרות לחלט גם אם רשום על שם מישהו אחר. צריך לשכנע שהרישום על שם הסבתא פיקטיבי. זה יותר קשה אבל זה נעשה לעיתים.

פורסם

מהטופס המשפטי שהעלו פה נראה שזה היה של מישהו מהפזורה. משמע, האאודי תחזור אליו ברגע שתגיע לחנייה של הקונה המאושר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
כמה ריאלי להציע על רכב כזה?

אני מתכנן להגיע למגרש היום להציע (היום זה יום אחרון להצעות)

מחירון 350 לפני הפחתה של ידיים, לאחר הפחתה כ320k ש״ח, הבעיה שבגלל שזה רכב לא שגרתי אני לא יודע מה השוק שלו?

ראיתי שנתון 2010 ב305 ביד 2 וזה לפני משא ומתן על מחיר שיכול להוריד עד קצת את המחיר.

להציע 220k נראה לכם סביר?

סתם סקרנות, הצעת בסוף על הרכב?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...