Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהלן,

אז לאחר כמעט שלוש שנים עם אוטובוסים ואופניים החלטתי שמיציתי..

כרגע יש לנו רכב אחד אצל אשתי (מאזדה 2), בנובמבר נגמרת עסקת הליסינג שלו ונחליף למשהו אחר בשבילה שיסגור את תחום הפרקטיות.

התקציב שלי הוא עד 100k.

הדרישות:

1. כמה שיותר חדש ואמין, לא מתכוון להכנס להרפתקאות - been there done that.
  2. קארטינגי כמו הקליאו ספורט שהייתה לי, אבל אולי עם מנוע יותר גמיש שלא מצריך משיכה לגבוהים.
  3. ידני.
  4. אין בעייה שיהיה שלוש דלתות אבל לא שניי מושבים.
  5. נוח ליום יום ולא ספרטני, 90% מהנסיעות אם לא יותר..

הרכבים שחשבתי עליהם הם:

• אבארט פונטו איבו
  • קליאו ספורט 197-202
  • מגאן ספורט 225
  • אלפא מיטו תלתן

עקבתי אחרי שוק הקליאו והמגאן ופשוט אין רכבים למכירה כבר יותר מחודש.

כרגע יש שתיי אבארט למכירה, אחת עם קיט esseesse של חבר הפורום, ועוד אחת שנראית קצת פחות שמורה אבל לוסו.

יש עוד רכבים שעונים על הדרישות שפיספסתי?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

האבארט בהחלט נוחה ומרווחת ופרקטית ביום יום. בפניה שמאלה באשתאול היא פושטת את מדי א' המצוחצחים ועולה על בגדי עבודה. ונותנת עבודה. עם הקיט אסהאסה היא לחלוטין הרכב הקארטינגי והמהנה שלא מחייב משיכה לגבוהים שאתה מחפש, וזו של caveman מהפורום שעומדת למכירה היא אחת השמורות ביותר שתוכל להניח עליה ידיים. למרות הבסיס המשותף, יש לה לטעמי יתרונות - לפחות במראה ובתחושה - על התלתן, גם בסט-אפ הסטנדרטי, עם הקיט היא כבר עולה על התלתן באופן מורגש.

המגאן, ללא ספק, עולה על 3 האחרות מבחינת ביצועים - אבל נופלת בשימושיות, ואני מעריך שגם אחזקתה יקרה יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הקליאו היא more of the same - אחלה אוטו אבל חסר את הדרישה למנוע גמיש שלא צריך למשוך.

המגאן היא מכונה - מושחזת, חזקה, מגניבה, מהנה בטירוף, אבל גם לא מאוד פרקטית ליומיום. לא מעט אנשים אומרים שהיא המכונית הכי טובה בקטגוריה והם בחיים לא היו קונים אחת כרכב ראשי.

התלתן מכוערת. זהו, אין לי משהו אחר להגיד. פשוט מכוערת. חוץ מהסמל על האף, לא רואה שום סיבה להעדיף אותה על פני הפונטו.

הפונטו, על אחת כמה וכמה זאת של Caveman היא בחירה מוצלחת למדי. המנוע גמיש בטירוף וחזק בדיוק במידה הנכונה, יש לה את הלוק הנכון (אם כי קצת אגרסיבי מדי לטעמי עם כל המדבקות). לא יודע לגבי קארטינג או לא, לא נהגתי. הפונטו שלי (לא אבארט, סתם 1.4 טורבו 170 כ"ס) לא בדיוק עונה להגדרה של "קארטינג". וב"לא בדיוק" אני מתכוון "ממש, אבל ממש ממש לא". יחד עם זאת, יש לי הרבה עשרות של שעות מאחורי הגה של קארטינג וטרם הרגשתי רכב שעונה במדיוק על ההגדרה הזו.

הייתה לך לאון FR, למה לא שוב? מחפש משהו יותר ספורטיבי? יש כמובן גם את העולף GTI, נמכרות סביב המחיר הזה לשנת 2009-10.

המחירים של המיני הזויים לגמרי. לא הייתי אפילו שוקל. למרות כל היתרונות הברורים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קח בחשבון גם פיג'ו 208GTI ומיני קופר S (או לא S). ספורטיביים ומגניבים שנכנסים לתקציב.

אמן והיו בתקציב שלי אבל אין.

הייתה לך לאון FR, למה לא שוב? מחפש משהו יותר ספורטיבי? יש כמובן גם את העולף GTI, נמכרות סביב המחיר הזה לשנת 2009-10.

המחירים של המיני הזויים לגמרי. לא הייתי אפילו שוקל. למרות כל היתרונות הברורים.

היית לי לאון וחשבתי על קופרה/gti אבל לא בטוח שאני רוצה vag שוב.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

הרנו מן הסתם בליגה אחרת הן מבחינת התנהגות והן מבחינת שימושיות. ליום יום רק המגאן לדעתי.

לגבי האבארט' כבר כתבו את המעלות ואני מסכים (יש לי כזו בדיוק) אם כי בנושא השימושיות כך בחשבון שהיא קופצנית ביום יום.

התלתן פחות מושחזת מכולן אבל הכי נוחה ביום יום שזה לפי דבריך 90% מהזמן.

ההעדפה שלי ביום יום, למרות שעומדות עוד מכוניות בבית, היא האבארט'.

• תוכן חדש...