Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב חדש של קיה ריו 2014 והתקנתי מולטימדיה של אדי מערכות שיושבים בראשון לציון, המערכת עבדה תקין במשך 3 חודשים ראשונים ומאז יש לי תקלות מוזרות שאת חלקן פתרו אבל את המרכזית שבהם עדיין לא:

1. כשאני מתניע את האוטו לפעמים המערכת נדלקת מיד לאחר מס' שניות, והמון פעמים קורה שהמערכת כלל לא נדלקת או נדלקת לאחר כ 10 דקות רצופות של נסיעה, הדבר מונע ממני להשתמש במצלמת רוורס ומערכת הניווט GPS.

2. הקליטה בתחנות הרדיו משתבשת לעיתים תכופות ונשמעים רעשים ממש חזקים של קליטה חלשה או בכלל אין קליטה של הרדיו.

הייתי אצלם בתיקון כבר מס' פעמים וכל פעם מעדכנים תוכנה ואומרים "הנה טיפלנו בזה" "עקפנו את המקלט של המערכת וחיברנו ישירות לאנטנה על מנת שתקבל קליטה".

התקלה של הקליטה לא תוקנה, וגם הבעיה המרכזית של השהייה עד שהמערכת בכלל נדלקת זו תקלה הרבה יותר קריטית, הדבר גורם לכך שאני בכל פעם שרוצה לסוע ולהשתמש בניווט ושאר האופציות אין לי אפשרות כי המערכת נשארת כבויה ולא ניתנת להדלקה.

מישהו מכם נתקל בתופעות מוזרות מאין אלו? אין לי כבר מושג האם הבעיה היא רק במערכת שלהם או שזה סימן לבעיה אקוטית אחרת באוטו שלי שאיני מודע לה.

תודה מראש.

• תוכן חדש...