Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרנות השתלמות? מבחינתי הן חלק מהחסכון הפנסיוני. לפני הרבה שנים פתחתי את שלי לצורך רכישת דירה, ואשתי לצורך תואר שני (היה משמעותי מאד לקידום שלה, כולל עליה משמעותית מאד בשכר), אבל מסוף שנות ה-90 הקרנות סגורות ומצטברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש תוכניות חסכון לכל ילד על שמם. יש להם כסף. הקטן ינהג בכסף בתבונה.

הגדולה תפוצץ על שטויות. תפקידי להיות שם כדי ליעץ להם אבל לא למנוע.

הכל נכון אבל נקודת המוצא שלי היא שאני חוסך לטווח ארוך ואני לא יודע מה יהיה מחר. נכון שהכסף בגדול מיועד לבנות אבל תמיד קיים החשש שתהיה איזו קטסטרופה שתאלץ אותי להשתמש בכסף ואני לא רוצה להיות תלוי במצב כזה בהסכמתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחת הצרות הגדולות כיום היא שבעצם אין ממש אפשרות לחסוך באופן סולידי וגם לצבור ריבית נורמלית, כמו שהיה פעם. בעיה שניה היא המס שיש להיפרד ממנו כאשר מחליטים לפדות את הכסף.

אני פשוט לא חוסך בתוכניות, אלא מחזיק הכל בעו"ש...

אין לי תוכניות חיסכון.

פורסם

אני פשוט לוקח את קצבאות הילדים ומפקיד לכל ילד בקופה משלו (על שמי) כ150 לכל ילד.

בעתיד אם תהיה יכולת, אגדיל את ההפקדה .

פורסם

מי יכול לשפוך פרטים לגבי הקרנות השתלמות שפתחתם פה? איפה עושים את זה?

בעקרון יש אפשרות בחברות ההשקעות לפתוח תיקי חסכון עם הפקדות חודשיות, אני בדקתי בכלל ביטוח, מנורה, פסגות ועוד כמה

לבסוף לקחנו את כל הכסף שהילד קיבל בברית יחד עם הפקדות חודשיות (לא חובה) שמופרשות לתיק חסכון במנורה על שמנו.

יש אפשרות לבחור את מסלול ההשקעה בכמה אפיקי סיכון ולפי פיזור מנייתי מתבקש

שישרתו את הילד בגיל 18 או הלאה למה שירצה

Confidence In Motion

פורסם
תמיד קיים החשש שתהיה איזו קטסטרופה שתאלץ אותי להשתמש בכסף ואני לא רוצה להיות תלוי במצב כזה בהסכמתם.

זאת בדיוק הסיבה שהכסף על שם הילדים. אשתי מעדיפה שאני לא אשתמש בו בתור בטוחה לאיזה ערבות אישית.:lol:

פורסם

נקודת מבט נוספת

למי שיש חוב לבנק כמו משכנתא בממוצע ריבית של כ 2-3%

איזה הגיון להפקיר כסף בבנק בריבית אפסית ולשלם לבנק ריבית גבוהה על ההלוואה.

הגדילו החזר חודשי קצרו משכנתא , ( הרווח הוא כפול = גם ריבית נמוכה יותר וגם תקופה קצרה יותר) , ובסיומה תפקירו לילדים סכומים גבוהים משמעותית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, זו המלצה יפה ונכונה ברמת המספרים, אבל 99.5% מהאוכלוסיה לא תוכל לעמוד בה, ולכן עדיין לחסוך כל חודש סכום קטן יהיה נכון יותר למרבית האוכלוסיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מהחצי אחוז הנותר :)

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כמו שקופיקו רשם, בתאוריה הכי נכון לעשות מה שישה רשם, במעשית לא רואה את רוב האוכלוסיה בסיום משכנתא , מפקידה סכומים של אלפים כל חודש לטובת חסכונות לילדים.

פורסם

למי קראת קוף?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

עברת לחדרה וחשבת שלא תהיינה השלכות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נראה לי עניין פסיכולוגי ולא כלכלי.

כמו שכתב ישה, לא הגיוני לחסוך (בריבית זעומה) בזמן שיש לכם הלוואות נושאות ריבית (פחות זעומה).

אין משמעות ל"סימון" הכסף על שם הילדים. הגדילו את החסכון המשפחתי. במקרה הרע תוכלו להשתמש בכולו למקרה קטסטרופלי. במקרה הטוב תוכלו להשתמש בו כמו שתכננתם, למימון לימודים/נדוניה/דירה/אופנוע, ובמקרה הממש רע, הוא יעבור בירושה :roll:

:turn-l:
פורסם
עברת לחדרה וחשבת שלא תהיינה השלכות?

הזריקה של היאריס ברמזור גרמה לו לזעזוע מוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מודה שנכנסתי לחדרה לפני שנתיים + להיפגש עם חבר פורום, אבל מאז כף רגלי הקדמית לא דרכה בעיר הקרויה על שם תחנת החשמל הסמוכה.

לשעבר:

• תוכן חדש...