Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לנהוג כמה שעות טובות במסגרת העבודה שלי בהונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה (לא מתחת ל3500 סל"ד, אבל עדיין), סוחבת מהר חופשי מ100+.

העניין הוא שיש לה סאנרוף עם דלת כזאת שכשאתה פותח את הדלת אתה רק רואה את השמיים, אי אפשר בכלל לפתוח בשום מצב את הסאנרוף - כי אין כפתורים בכלל.

השאלה שלי מדוע יצרנים עשו זאת?

פורסם

למה לא?

ברור לך שמכאנית זה הרבה יותר פשוט נכון?

אם הייתי יכול לבחור בין גג כזה לבין גג נפתח, וההפרש היה כמה אלפי שקלים, הייתי בוחר בראשון.

את הסאנרוף של האיבו שלי אני פותח לעיתים רחוקות, אבל את הצוהר אליו אני תמיד פותח כי זה מאיר את פנים הרכב ונותן תחושה הרבה יותר נעימה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כניראה פשוט לא מצאת איך לפתוח אותו. אולי זו התקנה מקומית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברוב המקרים הסיבה היא כספית, זה המפרט שהיבואן/יצרן קבעו משיקולים מחיר לצרכן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנראה מדובר בהתקנה מקומית לא מוצלחת

כשמדובר במפרט מקורי בדרך כלל ישנם כפתורים חשמליים להתעסקות של פתיחה וסגירה יחד עם זוית עליונה

Confidence In Motion

פורסם

סאנרופים לא תמיד נפתחים. גם במכוניות חדשות נתקלתי לא פעם בכאלה. הסיבה? יותר זול. לא רואה סיבה אחרת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בחייים האמיתיים, עיקר ההנאה מהסאנרוף היא מהאפשרות לקבל תאורה יותר נעימה לרכב. מעט מאוד פותח אותו לאוורור.

יש מהירויות שלא נעים לפתוח אותו לגמרי בגלל רעש. יש לכך אמנם פתרונות חלקיים, אבל המצב הכי נוח הוא הרמה לשיפוע.

ככה אצלי לפחות.

ב S_MAX עם גג פאנורמי (שאינו נפתח), רוב הזמן אנחנו במצב פתוח וזה מוסיף לא מעט לחווית הנסיעה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא זכור לי שסיויק 97 הסנרוף עולה רק למעלה. אלא אם כן זה התקנה מקומית או סנרוף ידני שנפתח רק כלפי מעלה כמו בפיאסטה 96.

ברכבים החדשים יש סנרוף שנקרא גג פנורמי והוא לא נפתח רק עולה למעלה.

Tuning:lol:

פורסם

יש מכוניות עם גג פנוראמי (גג זכוכית), לרוב הוא מאוד גדול ולעשות אותו נפתח זה משימה טכנית לא פשוטה, בעיקר בגלל שאין איפה למקם אותו במצב פתוח.

בהונדה סיוויק 97 לא ידוע לי על שום דגם שהגיע לארץ עם גג פנוראמי.

כנראה שזה היה סאנרוף רגיל שלא מצאת איך לפתוח אותו. אולי אפילו עם מנגנון ידני (מנואלה) ולא חשמלי.

ל Spire: באיזה רכב יש סאנרוף שלא נפתח בכלל (אפילו לא חרך של כמה ס"מ) והוא לא גג פנוראמי גדול?

עריכה: מצטרף לshayy. גג פנוראמי גדול על כל שטח הגג הוא דבר מאוד נחמד. בימי הקייץ רוב הזמן הוילון יהיה סגור אבל בשאר עונות השנה וגם בלילה אפשר לפתוח את הווילון ולהנות מאווירה הרבה יותר נעימה ברכב.

• אחראי פורום
פורסם

באותה סיוויק הגיע רק חלון חשמלי שנפתח כולו לתוך הגג.

אתה נתקלת בהתקנה מקומית. מוכרים כאלה ידניים שנפתחים רק לחרך באיביי גם ב-300 ש"ח.

גם החבר'ה ממושב גנות הציעו כזה לפני שנים, כדגם הזול ביותר שלהם. אולי זה מהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב שלא מצאת את הכפתור פתיחה בסיויק שציינת, הכפתור נמצא קצת במקום לא שגרתי:

20150110033623-olx41bfec25c71eeeb8c6e286915150e0409ec437a2.JPG

הכפתור הכי שמאלי הוא משולב 3 כפתורים ביחד בכפתור אחד

תעדכן אותנו אם מצאת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוי, איזה באסה, אכן ראיתי את הכפתורים האלו ולא חשבתי שזה קשור לסאנרוף.

בכל מקרה, זאת הייתה נסיעה חד פעמית ברכב הזה, כי לא היה רכב אחר :\

באסה! לא יצא לי לנסוע עם סאנרוף פתוח אף פעם, חבל.

יצאתי קצת אהבל:-D.

פורסם

באיביזה FR שלי יש סאנרוף שלא נפתח, אלא נפתח רק כמה מעלות. כ"כ מטומטם לעשות את זה, אם המהנדס השקיע כבר על תכנון מנגנון חשמלי "חצי פתיחה" למה שלא יעשה כבר עד הסוף?

• תוכן חדש...