Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי הטלפון מוגדר לא להודיע כשנכנסת הודעת מייל או קבוצץ ווצאפ. אני בודק כשאני יכול ועונה לפי הצורך. מי שמחפש איתי דחוף שיתקשר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם פות"ש.

בענף בו אני עובד אני מרגיש שהמנהל הישיר והארגון מצפים לזמינות מאוד גבוהה. יצא לי פעם לקבל ב03:00 לפנות בוקר מייל מהמנהל הישיר עם הכותרת "דחחחוווףףףףףף!!!!!!!!!!!1111". מן הסתם שברוב המקרים זה בכלל לא היה דחוף.

בהתחלה הייתי עונה, היום זה כבר יכול לחכות גם יומיים מבחינתי.

לגבי וואטסאפ מסכים עם כל מה שנאמר. אני בעצמי מנהל תקשורת עם ספקים בוואטסאפ. הכל מתועד למקרה של אי עמידה עתידית בתנאים שסוכמו, לא צריך לחכות על הקו בזמן ש"ייבדוק ויחזור אליי". לדעתי יותר נוח. במיוחד היום כשיש לי אישור וודאי שההודעה נקראה.

לאחרונה שמתי לב שגם לקוחות מרגישים מאוד בנוח לנהל איתי שיחות בוואטסאפ. לגבי זה עדיין לא החלטתי מה דעתי.

פורסם

לאחרונה שמתי לב שגם לקוחות מרגישים מאוד בנוח לנהל איתי שיחות בוואטסאפ. לגבי זה עדיין לא החלטתי מה דעתי.

גם אצלי לקוחות (חלק קטן מהם בנתיים) פונים היום ב WhatsApp.

לדעתי זה לא רע. בנוסף יכולים לשלוח תמונה שמסבירה פי 100 יותר טוב את מה שבטלפון לוחק דקות ארוכות להסביר.

פורסם
אצלי הטלפון מוגדר לא להודיע כשנכנסת הודעת מייל או קבוצץ ווצאפ. אני בודק כשאני יכול ועונה לפי הצורך. מי שמחפש איתי דחוף שיתקשר.

גם אצלי, אחרת בלתי אפשרי לנהל תהליך של יותר משתי דקות בלי הפרעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחיל לצאת יותר לברים! לא כל מקום יש ילדודס לא חסר ברים שגם אנשים מבוגרים(!) מרגישים בנוח.

אחלה דרך להכיר זה בטיולים של שבת בבוקר בקבוצות... זה לא יקר וזה אחלה פעילות ויש שם פול נשים גרושות שרק מחפשות

אתרי היכרויות זה לא הסצנה המומלצת אם היית ונכוות דלג חביבי..

ורק על מנת שאגיב בנושא: כן זה באמת מוזר שלא צריך 'לבדוק' יותר אימיילים אבל לפעמים זה נוח כי יש דברים חשובים שמגיעים אליי רק במייל (לימודים, תקשורת עם ספק) וזה חוסך ממני 'לבדוק' כל כמה דק'.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
...

תחשבו איך עבדנו לפני 20 שנה בלי פלאפונים?

אתה יוצא מהמשרד בבוקר עם רשימה של פגישות או משימות ואף אחד לא משגע אותך כל 20 שניות בטלפון, לא מזיז זמנים, לא דוחף או מבטל משימות, לא מבקש תמיכה טלפונית תוך כדי...וכמובן לא שולח SMS, או הודעות ב whats app.

...

עשרים שנה זה כבר מאוחר. אני זוכר שיחה שהיתה לי עם אבי ז"ל, שהיה עו"ד ובעל משרד. הוא אמר אז שהדבר ששינה אצלו את העבודה לחלוטין היה הפקס בשנות השמונים.

עד אז, אם לצורך העניין היית צריך (לדוגמא) ליידע את הטאבו בחיפה באיזו פעולה, היית שולח מכתב. אולי אחרי שבועיים היית מקבל תשובה ויכולת להתקדם בעניין. ברור שבמקביל עשית דברים אחרים, וכמובן שה"שוק" ונפח העבודה היו קטנים יותר, אבל לטענת אבי, מרגע שהופיע מכשיר שמעביר נתונים\מידע מעכשיו לעכשיו, נגמר העניין של שעות עבודה נוחות כאלה, 8-13,16-19 יומי ואולי שישי 8-14. אני כילד זוכר שהוא היה חוזר הביתה בצהרים לאכול איתנו, ואפילו היה מספיק לישון כשעה, לפני שהיה חוזר למשרד. עם הזמן, הוא עצמו התחיל לעבוד רצוף, למרות שדווקא לעת זקנה אולי טבעי היה שיפחית בשעות. יצא שעבד יותר (8-18 בערך).

המייל, וואצאפ וכד' הם רק אקסטנשן של הפקס, כמו גם נפח עבודה, שוק שצמח ועובדים שנהיו עבדים... אבל זה כבר נושא אחר.

פורסם

אני דווקא מאוד בעד הזמינות של דוא"ל עסקי במכשיר הסלולרי מהעבודה או אפילו הפרטי.

לי זה מאוד נוח שאני יכול תמיד לראות ולשלוח מיילים גם כשאני מחוץ למשרד- זה הרבה יותר יעיל.

דוא"ל של העבודה זו גם שיטה טובה להיות זמין ללקוחות מבלי שיהיה להם את המספר הנייד עצמו וגם לא יכולים להתקשר.

לגבי בדיקת מיילים, אחרי שעה מסויימת אני פשוט לא בודק מיילים גם אם הם הגיעו בדחיפה לנייד...לא מפריע לי החיווי על הודעה שלא נקראה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

העלת נקודה כל כך רגישה ונכונה.

בתור בעל עסק הרגשתי בחודשיים-שלושה האחרונים שהכל מתערבב לי.

אני מו(ת)קף כל הזמן מכל אפליקציה, מייל, ווטאספ, סמס ושאר מיילים כמו יהוו והוט מייל.

אני מניח שהבנתם את הרעיון..

אלה מספר פעולות צנועות-גדולות שעשיתי בענין:

- אין יותר ווטאספ בחיים שלי נקודה.

צר לי על הקבוצות של הילדים שויתרתי עליהן אבל הפרטיות שלי חשובה יותר.

- אין התראות מיילים בטלפון הנייד.

הסינכרון מתבצע ללא הפרעה רק ללא כל חיווי על זה.

אם אני כל כך רוצה לבדוק אני עושה זאת מיוזמתי בלבד.

- מיילים קוראים מול מחשב.

כאשר נמצאים "במוד עבודה".

- לא שולחים מיילים אחרי שעה 18:00 בערב!! (כמו גרמילינס בערך).

עם עבודה אם צריך אין בעיה.

- אם משהו חשוב וקריטי מתקשרים.

- סמס נגיש וזמין, מפתיע שזה הרבה פחות בר שימוש מאשר ווטאספ, משמע אם לא משמעותי אל מסמסים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

להיפך

מאז האצפ אני כמעת לא מקבייל מיילים בכלל וזה באמת מעצבן

לקוחות שולחים לי הכל בוואצפ וזה נח מבחינתם כי זה מיידי והם גם רואים אם קראתי ואפילו לאחרונה מתקשרים אלי מחול דרך הואצאפ

מבחינתי זה עוול רציני כי אנשים מרגישים בנח לשלוח הודעות באמצע הלילה, שבתות וחגים מה שבעבר היה נהוג לשלוח במייל ולקבל ממני התיחסות כשאתפנה מאוחר יותר באותו היום או למחרת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מוותר על המה-נשמע רק מסיבה אחת - הקבוצה המשפחתית. נהנה מדי פעם לקרוא את השטויות של הילדים, עם ההתערבות של הפולרוקאית.

בעבודה שלי יש יתרון - המייל לא ניתן לקריאה במחשבים מחוץ לרשת הארגונית, וממילא 80% ממנו הוא זבל (יש ארגון קניות מפותח מאוד של העובדים), כך שמייל שמגיע לתיבות הפרטיות הוא או חשוב (מיעוט) או מעניין (עדכונים של אתריי ידע מקצועיים), ובכל מקרה אני מתיחס אליו רק בשעות הפנאי, כולל "חורים" בשעות העבודה, למשל כאשר לקוח מבטל פגישה ברגע האחרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכי מעצבן זה כששולחים לך דוא"ל ואחרי כמה דקות שולחים לך whatsapp/sms/wechat בסגנון "שלחתי לך מייל, תענה בזמנך הפנוי".

פורסם

אני כיביתי את הרענון האוטומטי של המייל בפלאפון כי זה הרגשתי שזה אוכל לי סוללה (הוא מתעדכן רק כשאני נכנס אליו ואומר לו לעדכן). יכול להיות שאני משלה את עצמי?

פורסם

אתם יודעים, אני עוד שמח שלפחות בילדותי הטכנלוגייה רק התפתחה ולא היתה מוטמעת כמו היום.

כיום ילדים נולדים לעולם הזה של תקשורת מיידית וסמארטפונים, מחוברים במשך היממה לצג כלשהו.

אני אשם ומודה שגם אני מכור. השאיפה שלי שיום יבוא ואני אוכל לשחרר מהוואטספ, פייסבוק ושאר

הירקות ופשוט להתנתק מהעולם הזה (הטכנולוגי, כן?).

עם כמה שהמדיה החברתית מחברת בין אנשים, היא הורסת את החיבור כמעט באותה מידה.

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לצאת עם בחורה. במהלך הנסיעה ברכב, פתאום שולפת את הנשק

ומתחילה לצ'וטט עם השד יודע מי. את לא יכולה לדחות את זה לאחר כך? גם אם אראלה

ממפעל הפייס תתקשר אליי אני אסנן ואבדוק מה פשר העניין מאוחר יותר. קצת נימוס, לא הרבה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מסכים. אין דבר שאני שונא יותר מחוסר הנימוס הזה והחיבור הבלתי פוסק לוואטסאפ.

הכי גרוע, שאני רואה לפעמים את העובדים שלי יושבים בטלפון במהלך העבודה. זה מרתיח אותי!

התופעה כל כך חמורה ועמוקה שאני שוקל לתת להם הוראה להפקיד את הסמארטפון בכספת למשך המשמרת.

העבודה היא פרונטלית מול אנשים.

מצד אחד גם אני מתקשר איתם כך כשאני לא בעבודה וזה כלי עבודה נהדר. מצד שני נראה שמעטים יודעים איפה הגבול עובר ולא מפסיקים לצ'וטט בזמן העבודה.

פורסם
לא מוותר על המה-נשמע רק מסיבה אחת - הקבוצה המשפחתית. נהנה מדי פעם לקרוא את השטויות של הילדים, עם ההתערבות של הפולרוקאית.

אכן צר לי על כך, בשביל זה יש את הטלפון של אישתי..

תמונות, מסמכים, עבודה וחברים - לשלוח "כמו פעם" למייל.

כל כך לחוץ לדבר איתי - תתקשרו לטלפון.

רוצים אותי אבל בשקט - סמס.

מה הרוחתי מזה? - לחץ הדם שלי חזר להיות נורמלי.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...