Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבא שלי מהישנים, נהג על מיצובישי שנת 90 והחליט שהוא קונה רק את הלנסר החדשה.

הצעתי לו לראשונה לעשות כמה סיבובים על הרכב שלי (מגאן 2) בשביל שיתרגל לנהוג עליה כשיצטרך.

בוא נגיד ככה, היה לו מאוד קשה להתרגל.

הוא טען שזה הבדל שמיים וארץ בין המכוניות מבחינת גיר- גז- ברקס.

הוא אומר שבלאנסר ליטוף הגז וכבר הרכב "טס" ומעביר הילוכים בשניות.

הוא טוען שבמגאן זה שונה ב-180 מעלות. מה שונה?:

עזיבת גז- הרכב בולם קלות.

לחיצה עדינה על הגז- הרכב מאיץ לאט, מה שבלאנסר זה ההפך.

גיר- בעיר או בפניות הגיר מתנהג כמו "גיר ידני" ולא ממהר להאיץ או לעלות הילוכים, להבדיל בלאנסר שהגיר מעביר במהירות 1-2-3-4.

הרכב מתחיל נסיעה בכבדות, מה שבלאנסר זה לא ככה.

זה פחות או יותר.

הוא הבטיח שהוא ינסה עוד פעם לנהוג ולנסות להתרגל.

מה אתם אומרים? יש מצב שהוא יתרגל לרכב לאחר כמה פעמים או שמגאן זה לא לאנשים "ישנים"?

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם

למה הוא צריך להתרגל למגאן כאשר הכוונה לקנות לנסר?

שיעשה נסיעת מבחן על מיצובישי לנסר.

אין שום דימיון בין ההרגשה של גיר ברנו לגיר במיצובישי, במיוחד כאשר מדובר במנוע 1,800 וגיר רציף.

גם הלחיצה על הגז והבלם שונה, וזה משתנה מרכב לרכב.

ולכל רכב לוקח זמן להתרגל, במיוחד לאדם מבוגר ששנים לא היה לו גיוון בנהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שחכתי לכתוב שהוא לא הולך לקנות לנסר, אלא יש לו בבעלתו את הלנסר החדשה.

אני פשוט הצעתי לו שיתרגל לרכב שלי במידה והוא יצטרך אי פעם לנהוג ברכב שלי.

נסיעות משפחתיות- ארוכות, אני נוהג בעיקר על הלנסר בשביל לא לעשות לרכב שלי קילומטראז' גבוה.

אני אוהב לראות ברכב שלי שהקילומטראז' נמוך :-P

פורסם

אפשר להתרגל גם לנסוע על תלת אופן ממונע. בני אדם הם יצורים שמסתגלים בקלות. השאלה למה?

בכול מקרה, הגיר הישן של הצרפתיות הוא לא קטסטרופה, אלא הוא סתם מעצבן. אבל אפשר להתרגל אליו, במיוחד בנסיעות בינעירוניות.

פורסם

ובלנסר שלו הוא מסתדר?

אם כן, עדיף לך שאביך ינהג בלנסר שלו, גם אם הנסיעה שלך יותר ארוכה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבין אותך, גם אבא שלי שנוהג כבר יותר מ5 שנים על רכבי דיזל גדולים, ברגע שהוא עולה לפורטה שלי הוא איך לומר...מרגיש ממש לא בבית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לו לנסר חדשה שינהג עליה כדי להתרגל. כל רכב זה משהו שונה.

מזכיר לי לפעמים כשאני צריך לנהוג על הפלואנס שלנו, תמיד לוקח לי זמן להתרגל לדוושת הבלמים מאחר והיא ממש עדינה לעומת הרכב שלי, והנוסעים עפים קדימה ואחורה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רגיל לנהוג בלנסר.

יש רכבים, שאחרי הלנסר אני מתרגל אליהם בשניה, כמו הונדה סיויק/אקורד/פורד פוקוס, כאילו תמיד נהגתי בהם (טוב, על הפוקוס אני באמת נוהג הרבה), ויש רכבים, שהם פשוט לא נוחים.

כמו פיאט פנדה, מזדה 3, עוד כמה.

אגב, לפי ה-1234, אני מבין שלאבא של פות"ש יש את הלנסר 1.6, ולא 1.8 (ה1.6 מגיעה עם גיר פלנטרי 4 הילוכים, וה1.8 מגיעה עם גיר רציף).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...