Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששנה שעברה היה לנו את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534536-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%97%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A0%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%94&p=4414606&viewfull=1#post4414606

כיום אנחנו שוקלים להתקרב לעבודה של החברה, ולעבור לאזור בנימינה-זכרון-פרדס חנה.

מהסתכלות ביד2, דירות גדולות, חדשות יחסית וזולות יש בשכונת "נווה פרדסים" בפרדס חנה.

הבנתי שהיו שם בעיות עם הקבלן, והוא לא סיים פיתוח - יש בעיה של מבני ציבור.

כמו כן, יש בעיה של מי שתיה/מי ברז עכורים/חלודים.

האם הבעיות הללו נפתרו כבר?

יש פה אנשים שגרים בשכונה?

הייתם ממליצים לשכור שם?

אנחנו עם 2 רכבים כך שתח"צ או מרחק ממשהו לא באמת מעניין אותנו, רק שהגישה לכביש 2/4 תהא מהירה ככל האפשר.

איפה כדאי לשכור דירת 2.5-3.5 חדרים באזור זה בעד 3,000 ש"ח?

תודה ושבוע טוב,

משכנתא זה קל

פורסם

אם כבר, לפחות מבחינת גישה לכבישים 2/4 הייתי ממליץ לחפש משהו בחדרה או אור עקיבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא.

אבל יש פה כמה מחדרה, שחוששים לענות ולהוריד את רמת האוכלוסיה בשרשור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני מתנצל, חברה שלי פשוט לא רוצה חדרה ואני לא רוצה אור עקיבא - בלי סיבה נראית לעין. ההתבטאות על רמת האוכלוסייה לא הייתה במקום. אודה לעזרה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני לא מכיר בדיוק את מצבכם, אך האם שקלתם אולי לשכור יחידת דיור בזכרון יעקב/ בנימינה?

נראה לי שיש שם יותר יחידות דיור שצמודות לבתי הבעלים מאשר בפרדס חנה. אני אישית הייתי מעדיף יחידת דיור כיוון שהסיכוי שיהיו תקלות ו/או סחבת בפיתרון התקלות הוא נמוך ביותר. וגם המחיר בדרך כלל הרבה יותר אטרקטיבי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כיום אנחנו גרים ביח"ד בקרית חרושת, היא פרטית יחסית ויש לנו בעל הבית על הכיפאק. גם המחיר הוא משתלם מאוד + ארנונה כלולה + יש אינטרנט שלו וכו'.

אך לדעתינו אנחנו צריכים דירה ולא יח"ד,

בטח אם יהיה +1. אלא אם מדובר על יחידה באמת נפרדת וגדולה עם מטבח מלא והכל, אבל אלו רחוקות מלהיות הרב, והרב הן סוג של מחסנים שהוסבו למגורים.

משכנתא זה קל

פורסם
אני מתנצל, חברה שלי פשוט לא רוצה חדרה ואני לא רוצה אור עקיבא - בלי סיבה נראית לעין.

אתם סתם יורים לעצמכם ברגל, שקלו שנית. שני אזורים עם מוניטין מפוקפקים אמנם, אבל זה כבר לא מה שהיה לפני עשרים שנה.

גם אני כל הזמן צוחק על נתניה (מותר לי), אבל תכל'ס - אין משהו ברדיוס של 30 ק"מ שמתקרב אליה מבחינת עלות-תועלת. סה"כ צריך לכוון לשכונה נורמלית.

אוסיף ואומר: עכשיו זה הזמן להעמיד את הדעות הקדומות שלכם במבחן המציאות, כך שבעוד כמה שנים כשיהיו ילדים בתמונה כבר תדעו אם צדקתם או להפך - עליתם על מציאה.

פורסם

הרצתי חיפוש שכולל את אור עקיבא וחדרה, ולא שנפלתי על מציאות מטורפות. הרוב דירות ישנות מאוד ב-3K+.

איך שכונת "בית אלעזר" בחדרה? איך הרחובות של חטיבת גולני, חטיבת הנחל, משמר הגבול?

משכנתא זה קל

פורסם

לפני שנה עברתי מהרצליה לבית אליעזר החדשה.

השכונה מאד שקטה ומנותקת ממרכז העיר.

האוכלוסיה מורכבת ברובה מעולים ותיקים מחבר העמים.

יש בה רחובות מטופחים יותר ומטופחים פחות.

הבתים רובם פרטיים ויש גם בניינים בני שלוש קומות לכל היותר.

אני אישית מאד מרוצה מהמעבר.

מצאנו לנו בית פרטי עם שכנים מקסימים. הילדים השתלבו בבית הספר צליל, בצורה מושלמת ורכשו חברים חדשים.

היציאה מהשכונה בבוקר קצת לחוצה וסיום סלילת הכביש שיחבר אותה לכביש9 מתעכב כבר יותר משנה.

ברח' משמר הגבול נמצאים בניינים חדשים וגבוהים . זו שכונת הפארק והיא מטופחת ובעלת אוכלוסיה מבוססת יותר.

(שם קרסו לגינדי המרפסות...)

חטיבת הנחל הוא הרחוב שמחבר את בית אליעזר עם מרכז העיר והוא בעצם מקביל למשמר הגבול שמחבר את השכונה עם רחוב ביאליק.

הבניינים שם ישנים יותר ומטופחים פחות.

פורסם

תודה,

ממה שראיתי בבית אלעזר, מדובר על בתים פרטיים נוסח שנות ה70 כזה, מאוד צמוד. מה זה בית אליעזר החדשה?

יש רחובות מומלצים?

משכנתא זה קל

פורסם

בית אליעזר הישנה נבנתה הרבה לפני שנות ה70 והבניה שם מרווחת מאד, דווקא.

מדובר על מגרשים של דונם דונם וחצי פלוס משר עזר.

זה בעצם היה מושב עובדים, כמו אליכין, אלישיב, כפר הרוא"ה ושאר המושבים שעוטפים את השכונה.

(וגם מאוכלס עד היום בתימנים קשישים כמו כל הנ"ל).

לשכונה הישנה יש בית ספר יסודי נפרד (קפלן) מרכז מסחרי נפרד, ופיתוח סביבתי אופייני למושב (זה אומר בלי מדרכות ועם כבישים שבחורף הופכים לנחלים קטנים).

באמצע שנות ה90 בגל העליה הגדול מחבר העמים נבנתה השכונה החדשה שעוטפת את. הישנה מכל הצדדים.

שם הפיתוח הסביבתי מודרני, אבל המגרשים קטנים יותר (כ-250 מ"ר ליח"ד) והכל, כמו שאמרת צפוף יותר.

מה שכן-שנות השבעים זה לא.

ברוב הבתים יש ממ"דים וכולם נבנו לפי התקנים המודרניים כולל תקן רעידות אדמה.

רחובות תצטרך כבר לבוא לסיבוב.

יש רחובות הולנדיים (שאני אישית פחות אוהב. הם צפופים ומספר מקומות החניה בהם מצומצם) ויש רחובות רחבים.

יש כאלה שקרובים יותר ל"קניון" של השכונה (שנמצא כרגע בשיפוצים ומה שעדיין עובד בו זה רק השופרסל והדואר) וישנם כאלה, כמו שאני בחרתי, שהם שקטים להפליא, ומשקיפים לשדות של אליכין, אבל נמצאים במרחק של 10 דקות הליכה ממרכז השכונה ומבית הספר.

אם תרצה, יש לי מתווך נחמד שישמח לעשות איתך סיבוב בשכונה.

(אבל הזהר שלא "לשרוף" איתו נכסים שאתה יכול להגיע אליהם לבד).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בנתיים לא מוצאים כלום בבית אליעזר.

מישהו מכיר את שכונת 'נווה עובד' בכרכור?

מדובר על בית פרטי בגודל 60 מ"ר, 2 חדרי שינה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...