Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשמוע חוות דעתכם לפני שאני רוכש את הרכב.

אז ככה עד כה היה לי פולו 03 1200 סמ"ק שנסעה 32KM בשנה.

הנסיעה לא הולכת להשתנות.

מצאתי פולו 2012 1400 סמ"ק גיר רגיל עם 3 דלות.

פרטים כלליים:

נסעה 24KM יד ראשונה עם אחריות יצרן עד נובמבר השנה.יש לו כמה תוספות מהחברה.(דאבל דין עם מערכת ניווט חיישני רוורס מצלמה אחורית חישוקים קלים)

הרכב ממש כמו חדש נראה מצויין מכל הבחינות.

המוכר מתחייב בבדיקה למנוע גיר תאונות ומה שמשתמע מכך.

המחיר שנסגר 58 א"שח.

אשמח לחוות דעת.

א. לגבי הרכב מול השימוש שיהיה בו.

ב. חוות דעת כללית על הרכב. (אמינות,חסכון)

ג.לגבי העסקה האם כדאית?

תודה ושבת שלום.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אחלה רכב, לא מכיר בעיות מיוחדות בגרסא הידנית, נראה מצויין מאובזר יפה ק"מ יפה ומחיר שנשמע לי בסה"כ הוגן. נשמעת לי אחלה עסקה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה לתגובה המהירה.

מה שמטריד אותי זה המחיר-מחירון הרכב עומד על 75 א"שח.הרגיש לי קצת נמוך המחיר שמבוקש.

אתה חושב שהמחיר בסדר?

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

תראה בכמה מוכרים אותם ביד 2 ככה פחות או יותר תידע את מחיר השוק.

אישית לא הייתי פוזל ביכלל לכיוון שלה ב 75 אש"ח.

פורסם

ב75 גם אני לא הייתי פוזל,ניתן לקנות סופר מיני חדשה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאפשר לרכוש היום סופר מיני ידנית חדשה ב70-80K (גם אם אין לה את כל האיבזור שציינת, אפשר להשלים אותו באלפים בודדים) 58 אלף ש"ח על רכב עם מנוע אטמוספרי משנת 2012 לא נשמע לי כמו מציאה גדולה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שבוע טוב.

באמת ב75k לא הייתי רוכש.יש את הרנו כליאו חדשה.

אבל בהתחשב שהרכב הזה ספג את ירידת הערך החזקה שלו והוא כמעט חדש,והייתי מאוד מרוצה מהפולו הקודמת.אמרתי נלך על זה.

פורסם
תודה לתגובה המהירה.

מה שמטריד אותי זה המחיר-מחירון הרכב עומד על 75 א"שח.הרגיש לי קצת נמוך המחיר שמבוקש.

אתה חושב שהמחיר בסדר?

כדאי שתבדוק בכמה מוכרים רכב כזה ביד 2. אולי תוכל למצוא כזה אפילו במחיר נמוך יותר, בשל הפער הקטן יחסית לרכב חדש בסגמנט הזה.

לגופו של ענין, גיר רגיל ומנוע 1.4 של פולקסווגן, שהוא מנוע ותיק ואמין יחסית, כך שזה שאם הבדיקה תקינה, זו מכונית טובה.

• תוכן חדש...