Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Waze עובד בקפריסין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נכנס ל-LIVE MAP אני מקבל את קפריסין - כך שכנראה שיש מיפוי.

שים לב לצריכת DATA, ואם ברצונך להשתמש בווייז בחו"ל כדאי לרכוש סים מקומי עם חבילת גלישה מתאימה, מה שיכול לעלות כמה אירו או עשרות אירו.

בכל מקרה - ממליץ לך להוריד לטלפון עוד מפות שאינן תלויות בקישוריות, כגון MAPS.ME או אחת מעשרות אפליקציות offline navigation.

מניסיוני בקיץ שעבר בפינלנד - וייז היה הטוב מבין כמה אפליקציות, אבל היה לי סים מקומי עם גלישה מוגבלת מהירות, לא מוגבלת נפח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
והאם הוא מספיק ככלי ניווט יחיד?

או שכדאי במקביל גם gps?

כשהייתי שם השתמשתי ב GPS "ברזל" ישן של GRAMIN עם מפה של קפריסין שהורדתי מהאינטרנט.

המפה הייתה לא הכי מדוייקת אבל מחוץ לעירים זה עוד היה בסדר.

בתוך ניקוסיה הסתבכתי, המפה שהורדתי לא תאמה את השטח.

הפעלתי WAZE, עבד מצויין והוביל אותי למקומות שרציתי. מחוץ לניקוסיה לא ניסיתו אותו.

פורסם

נראה לי שה-maps.me לא כל כך מוצלח, אבל בדוק אותו בעצמך.

בדקתי בשבילך מחיר של אינטרנט מקומי בקפריסין 0 הסים יעלה סביב 5-7 אירו, 500 מ"ב יעלו 15 אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניווטתי עם HERE MAPS בקפריסין לפני כשנתיים.

היה מצויין והמפה היתה מעודכנת תמיד.

כדי להשתמש בו אופליין צריך להוריד את המפה הרלוונטית של קפריסין מראש ואז אין בעיה להשתמש ללא צריכת נתונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף השתמשתי ב-maps.me, אפליקציה מעולה וחינמית.

לפעמים הניווט קצת מעצבן, לא מוצאת כל רחוב קטן, אבל בהחלט אפשר להסתדר איתה,

תודה!

• תוכן חדש...