Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא חובב בחורה גדול, אבל קרה לי כבר כמה פעמים, במקומות שונים, שהגישו לי בחורה חבית והיה לה ריח נוראי.

לא יודע אם זה בגלל הנוזל שטיפה של הכוס, סתם בחורה מעופשת.

תמיד שהחלפתי זה הסתדר.

קרה גם לכם?

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכן כדאי להזמין בחורה מחו"ל, צריך רק לעקוב אחרי האונייה ולבדוק כל הזמן את זמן ההגעה ואגינה

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
זה כנראה הכוס.

זה ריח שרודף אותי. פיתחתי אליו רגישות מטורפת בשנים האחרונות ולא פעם אני מוצא את עצמי עושה כלים שוב בגלל שאני פשוט לא מסוגל לשאת את זה.

קרה גם הפסקתי לאכול באמצע ארוחה בבתים של חברים או משפחה בגלל שלצלחת היה את הריח הזה.

הוא בכל מקום, ולא קשור בכלל לביצים. יכול לקרות גם עם כוסים שלא נגעו בביצים ושנטפו בספוג שלא נגע בביצים.

אם תמצא את מקור הרוע הזה - אשמח אם תעדכן אותי.

אנחנו אוהבים אותך טלגז

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"בתור ברמן, לעיתים קורה שמחזירים אלי בחורה.

לפעמים לקראת סוף הכוס יש טעם חמוץ ויש כאלה שמגדירים מתכתי.

יצא לי לטעום, אכן הטעם לא טוב. זה קורה אחת לכמה בחורות."

פורסם

אני לא חובב בחורה גדול, אבל קרה לי כבר כמה פעמים, במקומות שונים, שהגישו לי בחורה חבית והיה לה ריח נוראי.

לא יודע אם זה בגלל הנוזל שטיפה של הכוס, סתם בחורה מעופשת.

תמיד שהחלפתי זה הסתדר.

קרה גם לכם?

:roflmao::roflmao::roflmao:

קרעת!

פורסם

שמעתי שהג'אמייקאניות פתרו את עניין הריח כשהן מבריחות שם גאנג'ה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא חושב שבכלל יש הבדל בטעם, זה יותר ריח כזה. מאוד דומיננטי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

זה לרוב קורה בגלל חיידקים שנשארו בכוס לאחר שטיפה לא יסודית,

צר לי לאכזב את אלו שאוהבים לשתות מהכוס אבל החיידקים מחרבנים שם חופשי ובגלל זה הריח.

טלגז, פעם הבאה שאתה אצל אורחים תוודא שמי ששוטפת את הכלים לא "מגרבצת" בין לבין.

אני תמיד שם לב כאשר אני מגיע לבחורה חבית לדירה בפעם הראשונה, שהיא משתמשת בפיירי לשטיפת הכוס לפני שאני מוזמן לשתות משהו.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

[h=2]בחורה. חייב בחורה. מכירים איזה מבצע טוב?[/h]

שלום צדיקים,

לקרא החג המתרגש עלינו, אני מסתכל באתרי הקניות השונים, והמחירים בשמיים.

בחורה ישראלית חצי מטר באיזור 9 שקל. שישיית בחורות 330 מ"ל באיזור 40 שקלים.

בבעיר יש מבצע של 3 צכיות ב 22 שקל, או שישיית הולנדיות ב 33 שקלים, אבל הן בינוניות. (לא להתבלבל עם שישיית הולנדיות בגודל מלא שנראה אותו הדבר בדיוק)

לא מחפש בחורות פח. לא מחפש בחורות מוזרות. הכי פשוט. ערסית, ערסית לא מסוננת, שחורדינית, בריטית, נאצית וכד'.

בחורות ישראליות גם הולך אבל הן יקרות רצח.

אין לי בעיה לקנות ארגז. או שניים. אם המחיר באמת בנזוJה.

אני יודע שלקראת יום העצמאות יהיו מבצעים טובים, אבל צריך לשימוש עצמי עכשיו. לא בעתיד.

תודה,

נ.ב. הרב שאיתו אני מתייעץ הרשה לי מטעמי בריאות לשתות בחורה בפסח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562304-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%98%D7%95%D7%91

פורסם
quote_icon.pngTalgaz כתב: viewpost-left.pngזה כנראה הכוס.

זה ריח שרודף אותי. פיתחתי אליו רגישות מטורפת בשנים האחרונות ולא פעם אני מוצא את עצמי עושה כלים שוב בגלל שאני פשוט לא מסוגל לשאת את זה.

קרה גם הפסקתי לאכול באמצע ארוחה בבתים של חברים או משפחה בגלל שלצלחת היה את הריח הזה.

הוא בכל מקום, ולא קשור בכלל לביצים. יכול לקרות גם עם כוסים שלא נגעו בביצים ושנטפו בספוג שלא נגע בביצים.

אם תמצא את מקור הרוע הזה - אשמח אם תעדכן אותי.

אנחנו אוהבים אותך טלגז

שמע אני בוכה... :rofl:

פורסם

Nakamichi,

ביינות ביתן יש ששיית כוכבות ישראליות זהובות ב30 ש"ח,

וגם אחת מה קוראים אותה סטלה ב36 אם אני זוכר נכון והיא מביאה איתה עוד 5 חברות.

זה תקף לעוד יומיים.

פורסם

כשמסבירים בדיחה, זה אומר שהיא לא הייתה טובה מלכתחילה, או שמניחים שהשומע אהבל. את מי אתה בוחר להעליב, רז?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...