Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי פנס בלימה חדש לספויילר ( אחרי שהמקורי נגנב ).

ראשית מדובר בהונדה סיוויק 2007, הספויילר עצמו הגיע מהחברה ( לא יודע אם התקנה מקומית אבל לא ניראה לי משנה ).

בחיווט המקורי יש מין חיבור מובנה כזה שאמור להקל על מלאכת חיבור הפנס, אבל בפנס שקיבלתי יש חיווט פשוט ואין לי ממש מושג מה לעשות.

 

אשמח אם מישהו יודע איך בדיוק צריך לחבר ולחסוך לי את הכסף מהמוסך שצריך ללכת אליו ( אלא אם כן יכול להיגרם נזק ).

מצרף תמונות רלוונטיות

 

תודה רבה (:

20150413_201634.jpg

20150413_201707.jpg

פורסם

ישנם 2 חוטים שיוצאים מהספויילר ו2 חוטים שמגיעים לספויילר?

 

במידה וכן פשוט לחלוטין פשוט תחבר אותם שחור לשחור ואדום לכחול.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

תמיד ליתר בטחון לעבוד עם מנורת ביקורת,

כשגנבו את הספויילר הישן הוא נגנב עם החיבור או שקצה החוטים נשאר? במידה וכן אמור להיות שם סופיות דומות.

אם לא או שתגש לחשמלאי לקנות 2 סופיות מתאימות כדי לקבל תוצאה יותר איכותית, אם אתה יותר בעיניין של להיות חאפר תחתוך עם קאטר את קצת החוטים שמגיעים מהרכב תדאג ששתי החוטים יהיו קצת חשופים יותר תלפף אחד בשני תסגור עם איזולירבנד.

אל תשכח לבדוק מתח חיובי ושלילי ודאג שהחוטים לא יצרו מגע.

בהצלחה.

8)
×
×
  • תוכן חדש...