Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הבא כנראה יישרת אותי 5 שנים, צריך להיות לא יקר לתחזוקה, עם ביטוח סביר, צריכת דלק טובה (החל מהשנה השלישית כנראה יתחיל לנסוע הרבה, אבל שנתיים ראשונות הרכב ייסע מעט), בטיחותי, מאובזר ככל הניתן ועם ביצועים טובים.

אתה צודק, אבל כשמוסיפים צבע מטאלי לסטאפווי, מצלמת רוורס ועוד כמה פיצ'יפקעס מגיעים ל76 אלף ש"ח כמעט, והרכב הזה עוד לא ממש תפס בארץ.

אגב, לא יודע מה איתך, אבל כל מי שאני מכיר לא מתלהב מפולו והתלהב הרבה יותר מהמגאן קופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני עוקב אחרי השרשור ויש דעות לשני הצדדים, אני בדרך להחלפת הרכב פאביה ספורט ידני אטמוספרי 1.4 2012.

האם לאור מה שנכתב בשרשור כדאי ללכת על הפאביה גיר אוטומט החדשה, או לקנות רכב אחר מאותו סגמנט מיבואן אחר.

הרבה צופים בשרשור, וגם מגיבים ואין עצות.

פורסם (נערך)
אף אחד כאן לא אמר לא לקנות dsg, אבל כמו כל צרכן חכם - חשוב לדעת למה אתה נכנס

לא החליפו משהו בגיר ב2013?

זה רק אני או שבפורום הזה אומרים לא לקנות dsg ועכשיו אתם מדברים על לקנות את הפאביה החדש?

לא הרבה יותר אם משווים רמת איבזור STYLE לSTYLE עם גג זכוכית...

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם
האוטו הבא כנראה יישרת אותי 5 שנים, צריך להיות לא יקר לתחזוקה, עם ביטוח סביר, צריכת דלק טובה (החל מהשנה השלישית כנראה יתחיל לנסוע הרבה, אבל שנתיים ראשונות הרכב ייסע מעט), בטיחותי, מאובזר ככל הניתן ועם ביצועים טובים.

אתה צודק, אבל כשמוסיפים צבע מטאלי לסטאפווי, מצלמת רוורס ועוד כמה פיצ'יפקעס מגיעים ל76 אלף ש"ח כמעט, והרכב הזה עוד לא ממש תפס בארץ.

אגב, לא יודע מה איתך, אבל כל מי שאני מכיר לא מתלהב מפולו והתלהב הרבה יותר מהמגאן קופה.

כבעלים של פולו חדשה שהחליפה פולו ישנה, הנה תרשום אותי כמתלהב. תא נוסעים נהדר, איכות חומרים שופרא דה שופרא. המנוע והגיר כמובן מוכרים לכולם. כוח מתפרץ זמין וגיר הכי נוח לנהיגה שיש. צריכת דלק טובה ומה צריך יותר במגבלות תקציב?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
לא החליפו משהו בגיר ב2013?

הגיר כרגע מיוצר במפעל סקודה לכל רכבי הקונצרן, המפעל הוגדל ומשמרות + 1000 משרות נוספו.

לדעתי הגיר כבר בשלב של מוצר אמין, יש בו יותר בעיות בשל מורכבות גבוהה ולעיתים עלול להיות מזל רע.

בואו לא נשכח שהתיבה הזו נמכרת בכמויות אדירות, ואם כל דיווחי הפורומים פה ובעולם עדיין זה בטל בשישים.

אני משער שהמעבר לייצור נרחב בסקודה מצביע על כך שזהו דגם אוטומט "לחם וחמאה" זול של הקונצרן.

תיבות 10 הילוכים חדשות יופיעו בהמשך אצל אודי כמובטח.

לינק לגביי התיבה:

http://www.skoda-auto.com/en/news/2014-11-06-transmission

Kia Niro 2017

פורסם

מחירון הפולו שלי, לפי לוי יצחק הוא 101,000 (לאחר שנה- ירידת ערך של 11,900 ש"ח- מחירון חדש-112,900 ש"ח).

הפאביה בגרסת הסטייל עולה בחבר 100,000. כלומר- אם אני מחליף את הרכב- זה יוצא לי שדרוג בשנה אחת, ים אבזור לעומת הפולו ו-20 סוסים יותר- והכל בסוג של חינם.

בטריידאין בטוח שלא תקבל מחירון.

פורסם

עד כמה שאני הבנתי אין שינוי בגיר.

היצרן טוען שבמדינות חמות יותר היה בעיות בגיר ולכן שינו לשמן גיר שונה ועד עכשיו אין בעיות.

האם הסיפור מצוץ מהאצבע? זה כבר משהו אחר, האם אין בעיות? זה משהו שרק אנשים מדווחים וכרגע אין דיווח.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
עד כמה שאני הבנתי אין שינוי בגיר.

היצרן טוען שבמדינות חמות יותר היה בעיות בגיר ולכן שינו לשמן גיר שונה ועד עכשיו אין בעיות.

האם הסיפור מצוץ מהאצבע? זה כבר משהו אחר, האם אין בעיות? זה משהו שרק אנשים מדווחים וכרגע אין דיווח.

אבל ה DSG7 הוא לא טבול בשמן... אז איך החליפו שמן אם אין???

פורסם

וודאי שיש שמן גיר גם בDSG7.

אתה מתכוון למצמדים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...