Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעניין, לפני כמה שנים טיפלתי במוסך, ולפי הניסיון שלו, הרכב הכי אמין שבעל המוסך מפגש משנות ה 90 המאוחרות, זה ניסן אלמרה דור ראשון.

כמו בפוליטיקה, כל אחד והסקר שלו......

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מיצובישי לנסר קלאסיק 2004-5. השנתונים האלה אמורים להיכנס בתקציב.

עונה להגדרה של זול ואמין. אני עושה עם כזה קו חדרה-גלילות חמש פעמים בשבוע.

רק תשתדל למצוא אחת לא חרושה (כמו עם כל אוטו), כי רובן אחרי ליסינג/השכרה, ולעשות לה טיפול כל 15 אלף ק"מ או שנה, מה שבא קודם.

צריכת דלק בממוצע 1 ל10-11-12 משולב עם מזגן. יחסית לסילברדו זה חיסכוני, יחסית לקטנוע כנראה שלא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני כנראה הולך לחטוף אש עכשיו 8), אבל אני אישית הייתי הולך על VW POLO MK3F , אחרי מתיחת הפנים, ידנית כמובן, מנוע 1.4 .

בודק אותה במוסך רון ונוסע בכייף.

הבעיה העיקריות של הדגם הזה נבע מהתיבה האוטומטית 4 הילוכים שהזדקנה והתחילה לדפוק, לכן התיבה הידנית היא ברירת מחדל בשנתון זה.

ברכב שמור צריכת הדלק תהיה בערך 1:11.

טיפולים אני עושה אצל רון, לכן השירות, איכות ומחיר הוגן מובטחים ! :-)

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם
הונדה סיויק נקודה סוף פסוק. אל תחפש יותר מידי. או שבעצם כן תחפש יותר מידי, קשה למצוא אחת שמורה.

אתה צודק,באמת לא צריך לחפש יותר מידי ולשבור את הראש בחיפוש רכב שמור,אפשר פשוט לחפש לנסר בכמה שנים צעירה יותר כמו שציינו פה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מזלזל, יש לי את הניסיון שלי. את כל הסטיגמות אני כבר מכיר, וצר לי, כבר שללתי כמה בעצמי:

1. יש המון בעיות חשמל בצרפתיות.

2. גטס שותה דלק כמו משאית.

3. טויוטה זה הרכב הכי אמין ביקום.

צרפתיות באופן מכליל זה זבל ממונע נקודה. הרבה אנשים כולל אותי חוו קריסה כלכלית בגלל מכוניות אשפה אלה.

לכן אני רואה חובה לעצמי להזהיר מפניהן.

לא מזמן עוד חבר מכר רכב צרפתי שמור מאד מיד ראשונה ב50% ממחירו לטרייד אחרי שנה שהוא עמד למכירה.

הרכב לא הפסיק להתקלקל.

גם אני חוויתי בעבר את החוויה המרנינה להיות בעליו של רכב צרפתי (פיז'ו)- זה הגיע עם תחביב נוסף: לגדל דגיי נוי בתוך

המים שהצטברו בפנסים האחוריים :lol:

מידי שבוע הייתי שואב את המים עם מזרק מהפנסים חח שלא לדבר על שאין כמעט רכיב אחד שלא התקלקל חוץ מהמנוע עצמו

(אבל הפולי גם התפרק...)

מי שהחזיק סיטרואן קסארה דיזל יכל להיות זכאי לסוג 3 במכונאות

:lol:

פורסם

ואכן גטס שותה דלק ולכן יונדאי הפסידו במשפט שנערך להם על פרסום שקרי.

טויוטה פריוס נכון לעכשיו הוא הרכב האמין ביקום לפי קונסומר רפורט שמתשאל עשרות אלפי בעלים של כלי רכב.

אז איזה סטיגמות שללת בדיוק ?..

פורסם

הפריוס אכן מאוד אמינה,לשכנים שלנו יש כזאת כבר 7 שנים בערך באמת לא רואה מוסך למעט פעם אחת.

העניין שרכב אחר יהיה חדש יותר ולכן די ישווה את האמינות שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפריוס אכן מאוד אמינה,לשכנים שלנו יש כזאת כבר 7 שנים בערך באמת לא רואה מוסך למעט פעם אחת.

העניין שרכב אחר יהיה חדש יותר ולכן די ישווה את האמינות שלו.

צודק לגמרי לקסוס בדרך להשוות.

הבעיה שהוא מוגבל ל15 אלף ש''ח לכן לדעתי ועל סמך נסיון חיים שלי הוא יצטרך לחפש רכב ידני ופשוט קודם כל,

שמור ככל האפשר ורצוי מאד יפני. אני הייתי הולך על סיריון.

פורסם (נערך)
ברכב עם 1.4, תיבה ידנית וכמה כ"ס ..(75?) צריכת הדלק היא 1:11 ?

נראה לי זה אמור להיות באזור ה1:14, לא ?

אכן נכון, בפולו 75 כ"ס במקור, זאת אומרת כשהרכב היה חדש, קח בחשבון שסוסים בורחים מהמנוע עם הזמן.

כתבתי צריכת דלק משוערת לגיל של המנוע.

ככל שהמנוע מזדקן צריכת הדלק קופצת למעלה.

הייתה לי VW BORA 1.6. כשהייתה חדשה, צריכת הדלק הייתה בערך 1:12 משולב.

אחרי 12 שנים ו 250,000 ק"מ צריכת הדלק קפצה ל- 1:10 בערך.

כמובן גם המנוע נחלש...

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם (נערך)
צרפתיות באופן מכליל זה זבל ממונע נקודה. הרבה אנשים כולל אותי חוו קריסה כלכלית בגלל מכוניות אשפה אלה.

לכן אני רואה חובה לעצמי להזהיר מפניהן.

לא מזמן עוד חבר מכר רכב צרפתי שמור מאד מיד ראשונה ב50% ממחירו לטרייד אחרי שנה שהוא עמד למכירה.

הרכב לא הפסיק להתקלקל.

גם אני חוויתי בעבר את החוויה המרנינה להיות בעליו של רכב צרפתי (פיז'ו)- זה הגיע עם תחביב נוסף: לגדל דגיי נוי בתוך

המים שהצטברו בפנסים האחוריים :lol:

מידי שבוע הייתי שואב את המים עם מזרק מהפנסים חח שלא לדבר על שאין כמעט רכיב אחד שלא התקלקל חוץ מהמנוע עצמו

(אבל הפולי גם התפרק...)

מי שהחזיק סיטרואן קסארה דיזל יכל להיות זכאי לסוג 3 במכונאות

:lol:

אתה יודע, זה לא חכמה להסתכל על רכבי העבר, ועם ישראל ידוע כעם הקומבינות, חושבים שאם את הסובארו DL שלהם הם מילאו עם שמן תירס ומי ביוב הם יכולים להמשיך ככה בכל רכב, אז יש לי חדשות בשבילך - תתנהג גם ככה לפריוס המהוללת שלך וכנראה שגם היא תראה אחרי פרק זמן מסוים בלאי ותקלות.

המציאות מדברת בעד עצמה - הרכב הצרפתי "המתקלקל" שלי לא בילה במוסך עקב תקלות חשמל או תקלות מכאניות

נראה לי שקנית פחי זבל הרוסים עם מנוע ולא רכבים במצב נורמלי.

דוד שלי מחזיק 306 1.8 אוטומטית, אין לו תקלות חריגות למרות שהרכב בן 15. חברים טובים מחזיקים מגאן דור קודם עם מנוע דיזל וגיר ידני, גם מרוצים מאוד מצריכת הדלק שאף יפנית במחיר מקביל לא יכולה לספק, נוחות נסיעה מצוינת, התנהגות טובה וכל זה במחיר של קורולה בת 10-12, בגלל אנשים עם סטיגמות הזויות כמוך!

בקיצור תמשיך לשבור את הגב ביפניות המהוללות :) אני אמשיך לעשות מסאז' בצרפתיה "המתקלקלת" שלי. :lol:

ואכן גטס שותה דלק ולכן יונדאי הפסידו במשפט שנערך להם על פרסום שקרי.

טויוטה פריוס נכון לעכשיו הוא הרכב האמין ביקום לפי קונסומר רפורט שמתשאל עשרות אלפי בעלים של כלי רכב.

אז איזה סטיגמות שללת בדיוק ?..

מה אכפת לי מכל מיני סקרים, שאני לא יודע אם הם ממומנים על ידי כל מיני יצרנים?

עובדות בשטח - טויוטה קורולה 2008, ההורים שלי יד ראשונה, אחרי 3 שנים עם 39 אלף ק"מ, מעבר לעובדה שאי אפשר היה למכור אותה במחירון למרות שהרכב היה עם היסטוריית טיפולים מסודרת וללא תאונות, הרכב בילה כמה פעמים במוסך, ואני לא מכליל את הגיר הרובוטי הלא מוצלח.

1. משאבת מים התחילה לנזול אחרי שנתיים. (משהו כמו 25 אלף ק"מ)

2. מושב נהג היה נופל וכל פעם שהיינו מרימים היה נופל מעצמו - הוחלף פעמיים.

3. מערכת סטריאו מקורית הפסיקה לעבוד, הוחלפה.

וכמובן ביקורים בלתי פוסקים לאיפוס הגיר המהולל ו"המצוין" של הקורולה. גיר מדהים, מרוב שהוא חכם הוא נכנס לכיכרות בהילוך רביעי על 20 קמ"ש!

האמינות היפנית במיטבה!

אחרי הגועל נפש הזה, ההורים שלי קנו יונדאי I30. היה רכב פיקס, לא התקלקל כלום למעט חיישן ESP שהיה לו ריקול ולא היה קריטי כמו משאבה נוזלת או גיר הזוי.

הגטס שלי אגב הייתה יוצאת השכרה, צריכת הדלק בעיר הייתה 1:10-1:12, בשביל רכב אוטומטי 4 הילוכים זה בסדר גמור בעיניי, רוב הזמן 1:11-1:12, זה בהחלט סביר. מי שמספר סיפורים שעושה 1:15 עם כל מיני רכבים דומים - שימשיך לספר, לא אוכל את זה.

והרכב כמובן הפגין אמינות מופתית אצלי, למעט טיפולים לא היה כלום!

איפה ניתן לראות את מצעד הרכבים האמינים?

אצל ko11 הסוקר הגדול.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני בכלל המלצתי על הונדה סיויק וסיריון לא המלצתי על הקורולה הרובוטית רק אמרתי שבאופן כללי טויוטה אמינה מאד , המקרה הפרטי

שלך לא משקף כלום רק את שלך. אני לעומת זאת מכיר קורולות שעשו רבע מיליון ק''מ עם תקלה או שתיים בקושי.

ולא לא שמתי מיי ביוב ולא טיפלתי בשטחים אלא במוסך הגנבים הראשיים והחאפרים בפיז'ו מרכזי בקוקה-קולה ובמוסך מורשה "צמרת"

בבני ברק באיזור תעשיה. (צמרת הזבל אולי מתאים להם)

וכנ''ל עשרות המכוניות האחרות שחוו על בשרן מה זה להיות בעל פיזו או רנו או סיטרואן...

אגב הנוחות הצרפתית המפורסמת כבר לא קיימת ! בתור אחד שנסע על רכביי פיגו 404 ו 504 וסיטרואן DX המיתולוגית

אתה רק יכול לדמיין שיש לך את הנוחות הזו כיום. אפילו ב BX היה יותר נוח ממה שהיום.

אולי מלבד ה C5 כל השאר לא ממש רכות ולא ממש נוחות..

מישהו כאן חי בסרט.

.

עריכה אחרונה על ידי ko11

• תוכן חדש...