Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי האתר העולמי של פיוניר צריך להיות לו network mode עם קרוס 3way.

לכל הדגמים החדשים צריך להיות, אבל בדקתי וב8750 אין.

אולי עוד קומבינה שהיבואן עושה עלינו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ב-5750 אני רק מתבאס על ה- USB אחד,

זה שהורידו את הכרטיס SD פחות רלוונטי, כי אני משתמש ב- USB.

לגבי הקנווד, אפשר להקרין שם WAZE על המסך בלי בעיה ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

טום תודה על הסרטון,

ראיתי שיש דגם יותר חדש DDX7015BT,

זה ההשוואה בינהם,

http://www.kenwood-electronics.co.uk/compare/?products=2783,2598,&cat=1038&lang=4

מה שאהבתי בדגם החדש, זה שאפשר לחבר WIFI ואז לשדר את המסך מהפלאפון באלחוטי, וזה משאיר אותי עם כבל USB פנוי.

יכול להיות שגם בדגם הישן זה אפשרי ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם (נערך)

א. אני לא בטוח שמדובר בדגם חדש יותר, אלא אחר מאותה סדרה פחות או יותר.

ב. יש שם טעות בנתונים והמתאם הנדרש הוא KCA-WL100 ולא ML100 כפי שרשום. זה בילבל אותי לרגע.

המתאם הזה מתחבר לכניסת ה-HDMI במכשיר, שקיים בשניהם, ולכן אני תוהה מה בעצם ההבדל ואם זה לא יעבוד גם ב-7025 למרות שלא מצויין בחוברת ההפעלה.

ג. לאור דיונים אחרונים בנושא, נראה שלפיונירים החדשים קרוסאובר מוצלח יותר לעבודת 3WAY, מה שאין לקנווד עד כמה שראיתי, אבל מצד שני, נראה שהקנוודים תומכים נכון לכרגע בשיקוף יותר מוצלח של סלולרים למיניהם. מציע לבדוק טוב טוב את ההבדלים והדרישות שלך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לגבי ב, לא מצאתי באייבי/אמאזון את החלק KCA-WL100.

לגבי ג,

לדוגמא ב- AVH-X5750BT אין איתו בעיה, והמחיר שלו באמת אותו דבר כמו 8550, העניין הוא ה- USB, שאני צריך 2, או פשוט לקחת את ה- 8750 .

פורסם

גם אני לא מצאתי וכנראה שמדובר ברכיב חדש מדי בשביל להיות שם בתפוצה.

כן מצאתי אותו בשתי חנויות פרטיות, אחת הולנדית ב-29 יורו (שם רשום אגב שהמלאי יהיה רק במאי), ואחת איטלקית ב-99 יורו. :shock:

בכל אופן, זה החלק הנדרש במקרה של ה-7015 (כך מצוין בחוברת ההפעלה, וגם אם תחפש תמונות שלו מול ה-ML100 תיווכח שה-WL הוא זה שנדרש).

פנה לא.ד.י. מערכות שמיבאים את קנווד, ואולי יש להם תובנות בענין.

הפער במחירים די משמעותי לדעתי בין ה-5750 ל-8750, כך שזה ענין שלך מול עצמך.

להבנתי גם לקנוודים יש רק USB אחד. אבל אם יש לך אנדרואיד עם יציאת MHL אז הוא מתחבר להבנתי רק לכניסת ה-HDMI במכשיר ומשאיר לך את ה-USB פנוי.

פורסם

העניין טום, שאם אני מביא את המתאם האלחוטי הזה, אני יכול להתחבר באלחוטי ולעשות מירור,

וזה מתחבר ליציאת HDMI ומשאיר אותי עם יציאת USB שזה מעולה מבחינתי .

פורסם

כניסת ה-HDMI מספקת מתח עד 900mA, אם זה מספיק לטלפון שלך (מסוג אנדרואיד) עבור טעינה, אז אני לא מבין מה הבעיה להתחבר אליה עם כבל. ה-USB נשאר פנוי במקרה זה (עם יציאת MHL בטלפון).

במידה ויש לך אייפון, כנראה שנדרש חיבור גם ל-USB.

לחילופין, כמו שאתה אומר אפשר לעבוד עם האלחוט בדגם ה-7015. רק צריך לוודא תאימות גם במקרה זה בין הקופסה הזו שלהם לטלפון שברשותך.

ושוב, אני לא מבין איזו סיבה יש למתאם הזה לא לעבוד גם ב-7025. אולי נדרש עדכון גרסה לכשיצא ביום מן הימים.

בעיקר בהתחשב בכך שמדובר בציוד שרק זה עתה יוצא לאור.

פורסם (נערך)

כן טום,

כנראה לא הבנת אותי, התכוונתי שהקנווד יהיה טוב עבורי,

מה זה בכלל ה- 3 way ?

צדקת טום,

לפי הכתבה הזאת,

http://www.ceoutlook.com/2015/01/08/new-kenwood-wifi-dongle-for-android/

הדונגל יהיה זמין בסוף אפריל, תחילת מאי,

בעלות של 120$, והוא אמור לעבוד עם כל המערכות של 2015.

השאלה איך אני יודע בקנווד איזו מערכת הכי חדשה ?

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

פורסם

פמה לשירות קנווד.

אתקן בכל אופן את הצהרתי מקודם לגבי ה-7015 שנראה שאכן מדובר בדגם חדש יותר.

3WAY מאפשר לך שליטה נפרדת על קרוסים וכנראה גם תיקוני זמן במקרה זה עבור טוויטרים, מיד-וופרים וסאב לדוגמה. כך שתוכל באופן עקרוני לעבוד אקטיבית ולהשיג תוצאה משופרת.

פורסם

בוא נשאל דבר כזה טום,

למשתמש הממוצע (כמו שאני מחשיב את עצמי), שלא הולך להתעסק עם ציוד Hi-End,

2way יספיק ?

פורסם

סבבה, אז אבדוק עם א.ד.י מערכות לגבי המערכת 7015 נראה אם היא תגיע בכלל לארץ,

במידה ולא, כמה יעלה לי מכס/מעמ מחו"ל ?

• תוכן חדש...