Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לפני ארבעה חודשים קניתי meizu mx4. בהתחלה הייתי מרוצה ממנו כי עברתי מגלקסי 3.

אך מהר הבנתי שהבטריה פחות טובה מהגלקסי הפרוץ, ולאחרונה הוא היה נתקע והיה מחייב אותי לעשות לו ריסט, יש לציין שאין עליו משחקים כבדים ומעט אפליקציות.

התבאסתי מאוד על המכשיר, והתחלתי להשתעשע בקנייה של מכשיר חדש, אך הוא חדש אז ויתרתי על הרעיון.

אבל היום המכשיר נפל מהספה (עם מגן) ונהיה כתם קטן בצד שמאל, וחצי מסך לא מגיב ללחיצות.

בירור מהיר באינטרנט לתיקון בבאג עולה 800 שקלים שזה חצי מחיר ממה שהמכשיר עלה בבאג, ובחניות פרטיות 640.

מה אני אגיד, כואב הלב לתקן מכשיר בכזה סכום מה שגם אני לא מרוצה ממנו.

מה אתם ממליצים?

תמיר.

פורסם

התשובה מצויה בגוף השאלה. בדוק אם אתה זקוק למכשיר ברמה זו או שתוכל להסתפק במכשיר מרמת בינים במחיר דומה למחיר התיקון (800-100 ש"ח).

ד"א - זו אחת הסיבות שבגללן אני דוגל בהמנעות מרכישת מכשירים יקרים - הסיכון הגבוה של שבר\אבדן\גניבה. זאת, כמובן, אם אן צורך מיוחד בתכונות המייקרות את המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באינטרנט המסך עולה סביבות 70$ אם אין לך בעייה להמתין כמה שבועות ולהחליף לבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

הייתי מסכים ל AVE, מכשיר סיני, חלקי חילוף זולים, עם מוטוריקה עדינה טובה, יעלה לך בזול.

קשה למצוא מכשיר באותה רמה ב 800 שח!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תיקון מסך עולה קצת פחות מ-700 ש"ח (תבדוק באחד מהסניפים).

הסוללה, לדעתי, לא רעה בכלל. מחזיקה אצלי, יום וחצי עד יומיים, אבל אני לא מאלו שפניהם כל הזמן מול המסך).

הטלפון עצמו לא רע בכלל, אבל הטלפון הבא שלי יהיה, כנראה, גם סיני, אבל ממותג ידוע.

יצאה גרסת עדכון מאוד נחמדה ומומלץ לעדכן את המכשיר.

• תוכן חדש...