Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב מחבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין "לשכור" משותפה שלי לדירה את הרכב שלה על בסיס קבוע.

אני צריך את הרכב בין יומיים לשלושה בשבוע.

השאלה שלי-

כמה עלי לשלם לשותפה שלי בעבור שימוש ברכב, בתחשב בבלאי, תיקונים, טיפולים וכו' כך שזה יהיה הוגן כלפי שנינו. איזה הסכם יחשב כהוגן.... אין לנו שמץ של מושג .

תודה!

פורסם

כשעושים דבר כזה בעבודה - כלומר העובד משתמש ברכבו הפרטי לצורכי עבודה והמעביד משלם לו, יש טבלה שקובעת לפי סוג הרכב מה הסכום פר ק"מ

אני חושב שההתחלה (לרכב קטן) הוא בסביבות ה 2.2-2.6 ש"ח לק"מ.

כאשר אתם עושים את זה ביניכם צריך קצת להתחשב כי סהכ זה לא עובד שרוצה כסף מהמעביד.

אם עולה לה ממש זול לתחזק את הרכב אז הייתי אומר שבערך 60% מהסכום הזה יהיה הגיוני, אם יש לה רכב שצורך יותר דלק/דורש הרבה תחזוקה/תחזוקה יקרה אז תלך על סכום גבוה יותר.

כמובן שהסכום הזה כולל בתוכו את עלויות הדלק.

פורסם

בדוק עלות השכרת רכב קטן בחברת השכרה.

אם אני לא טועה זה כ 70-100 ש"ח ליום , ומשם יהיה לכם כיוון לחשבון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רק קח בחשבון דבר "קטן" – זה לא חוקי.

במקרה של ת.ד. רצינית – לעיתים חברת הביטוח שולחת חוקר. אם הוא יעלהעל העניין הזה, חברת הביטוח לא תשלם אגורה (ותקבל לכך אישור מבית משפט).

פורסם

מעבר לסיכון של תאונת דרכים והביטוח, יש גם את האי נעימות עם השותפה, שכור איזו מיני ושלום על ישראל

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
בדוק עלות השכרת רכב קטן בחברת השכרה.

אם אני לא טועה זה כ 70-100 ש"ח ליום , ומשם יהיה לכם כיוון לחשבון.

אייל.

לא מכיר אף חברת השכרה שמשכירה רכבים ב70 ש״ח ליום (אשמח להתבדות...)

100-120 ש״ח ומעלה זה הגיוני יותר.

פורסם

חברה אתם מדברים על סכום של 560 שח בחודש השכרה נטו ליומיים בשבוע, לא נלקח בחשבון הוצאות דלק, פעמים שהוא יצטרך 3 פעמים בשבוע, ועלויות/זמן הגעה/חזרה לחברת ההשכרה ביום ההשכרה וכן ביום ההחזרה, כל זה בהניתן סכום הנמוך ביותר של 70 שח ליום.

לי זה לא נשמע הגיוני/כלכלי/משתלם בשום צורה ואופן. בסכומים כאלו כבר הייתי קונה אוטו.

אני לא מוצא שום פסול ב"להשכיר" (כלומר, להלוות) רכב מחבר/מכר, אם אתה משתתף איתו בהוצאות והוא מודע ומוכן לקבל על עצמו את ההשלכות של כך (לדוגמא מקרה תאונה שהעלתם). לא ידוע לי גם על שום מניעה שכזו מבחינת חברת הביטוח.

פורסם

לא ציינת את תקופת הזמן שבה תיקח לה את הרכב פעמיים בשבוע.

אם אלה נסיעות קצרות, אתה יכול לשקול רכישת קטנוע או רכב קטן ופשוט,

זה מה שאני הייתי עושה בעיקר בשביל להימנע מאי-נעימויות.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

רעיון רע מאוד,מה יקרה במידה ואם תאשים אותך בכך שגמרת לה הברקסים.

במידה ואין לה רכב שהוא חדש כל בלאי שאתה מייצר מנסיעתך עליו יוכל לחזור אליך כמו בומרנג.

איזה רכב יש לה?

איזה מרחק תצטרך לעבור איתו?

פורסם

^ מה נסגר?

הכסף שהוא משלם לה אמור לכסות בדיוק את ההוצאות האלו, את הבלאי של הברקסים, של הגלגלים, את עלות הביטוח, טיפולים שוטפים וכו' וכו'.

הוא לא מבקש ממנה רכב על בסיס קבוע בחינם, הוא מוכן להשתתף איתה בהוצאות. המודל שרשמתי מעלה מתייחס בדיוק לכל הדברים האלו כך שזה הוגן לחלוטין לשני הצדדים. זאת כמובן בהנחה שזה ידוע ומוסכם על שני הצדדים (ובמיוחד עליה).

פורסם (נערך)

מה שאתה הצעת זה מודול לתשלום ק"מ על פי מקום עבודה(החזר נסיעות),אל תשכח שבעבודה גם משתתפים לך באחזקת הרכב בנוסף להחזר נסיעות כלומר:תשלום אגרה טסט חצי מעלות הביטוח(תלוי בסוג הרכב).

לכן במידה ורכב שעלות ביטוחו לשנה עומדת על 6000 ש"ח ישלם הבחור 3000,בנוסף נגיד חצי אגרת טסט(רכב פשוט) שנעה בממוצע 1500 ש"ח ישלם הבחור 750 ש"ח ועוד עלות הדלק של 2.5 לק"מ.

כלומר 312.5 לפני שימוש ברכב נסיעה אחת של 50 ק"מ תעלה לו 125 ש"ח בנוסף.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

מתכון לצרות מכל כיוון. יש לך את קאר שרינג או קאר טו גו וכל מיני כאלה שחברות משכירות רכב על בסיס קבוע לפי שימוש. אתה גם יכול לקחת אותו לשעתיים וכו'. לשותפה שלך אסור להשכיר את הרכב, זה לא חוקי. אם היא תיקח ממך כסף הפוליסה שלה לא תקיפה. אם חלילה תעשה תאונה ואין לך ביטוח אתה יכול למצוא את עצמך בבור משפטי וכלכלי שאתה לא מתאר לעצמך.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...