Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאצלינו כדורגלן זה נחשב למקצוע וספורטאי לא. וכמובן ששני הדברים שונים לחלוטין ואפילו לא באותו הענף. וזה אוטו דבר גם באירופה וגם בספרד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פח זבל של נבחרת. אבל לא הייתה פה הפתעה. תמיד מפשלים כשלא צריך. סימפטום קבוע. בוסניה שעד לא מזמן הייתה כמעט ללא סיכוי, היום כבר ידוע שהיא תסיים במקום ה 3. זה אופי של נבחרת. זו איכות. שלנו פחי אשפה ולא ברור על מה משלמים להם כלכך הרבה. לגיונרים MY ASS.

פורסם

לא מבין אנשים שעוד נוסעים לראות את המשחקים של העגלות האלה. ככה זה כשכל ילד בן 21 מקבל מעל 100 דולר לעונה כי הוא בישל שעי שערים. כל פעם שמגיע מאמן זר לארץ השחקנים מתפלאים מהאינטנסיביות של האימונים. פעם אמרו שיש לנו נחיתות פיזית ואני אומר שהבעיה שלנו שהכדורגל בארץ הוא ספורט של ערסים מגעילים שמגיעים לקבוצות הבוגרות כי ההורים מפלסים להם את הדרך בכוח.

פורסם

זה באמת לא כישלון. אנחנו באמת נחותים יותר מבלגיה, וויילס ובוסניה.

הבעיה שלנו שהכישלון שלנו הוא מערכתי ומושרש חזק במערכת. והוא ימשיך ככה כול עוד לא יטפלו בו מהשורש נבחרות שהיו נחותות מאיתנו עד לפני כמה שנים עוד יעפילו לטורניר גדול, נבחרות כמו אלבניה, איסלנד והונגריה(אופס...)

פורסם

מה שהכי אבסורד שכבר את הקמפיין הבא הספידו בגלל שיש בית קשה איטליה ,ספרד ,אלבניה.

צורת מחשה מעוותת ,במקום להגיד שאין לנו מה להפסיד לבוא בראש פתוח לשחק חופשי ואולי לגנוב כמה ניצחונות.

פורסם
סלע

האם יש לך מושג ( לי לא ) כמה מהווה ההכנסה ממכירת כרטיסים בסה"כ ההכנסות של המועדון.

קח לדוגמה את מכבי תל אביב שמקבלת סכומי עתק רק בגלל שהגיעה לשלב הבתים בליגת האלופות

אני מנוי לתיאטרון (וגם אוהב כדורגל) - אם התיאטרון היה מביא רק הצגות גרועות, לא הייתי מחדש את המנוי.

בכדורגל הישראלי, משום מה, זה לא קורה. ההצגה תמיד חרא אבל עדיין אתה רואה איצטדיונים מלאים - במיוחד במשחקי הנבחרת. פלא השיווק, טמטום הלקוח - you name it. באמת לא מגיע לחבורת האפסים שהתרוצצו שם שיבואו לראות אותם, בטח לא לשלם כסף עבור זה.

תמיד אותו נאחס, תמיד אותו הפסד רופס בגלל איזו טעות דרדלה ובד"כ זה 2 דקות אחרי שהם כן הצליחו לעשות משהו חיובי. סלח לי, זו חבורה של מגוחכים - לא של שחקנים.

לא צריך לנחש, מסתבר שהם מחויבים לפרסם דוחות:

http://football.org.il/Archive/Articles/Pages/article_august6_league1.aspx

ההכנסה העיקרית של מכבי ת"א היא מאופ"א.

פורסם
הבעיה שאצלינו כדורגלן זה נחשב למקצוע וספורטאי לא. וכמובן ששני הדברים שונים לחלוטין ואפילו לא באותו הענף. וזה אוטו דבר גם באירופה וגם בספרד.

הבעיה העיקרית בארץ שכדורגלנים בארץ לא מחשיבים את עצמם לספורטאים. העיקר לבלות ולהופיע במדורי הרכילות בבילויים בלילות במועדונים , קמים באחת עשרה

אורח חיים לא ספורטיבי במלואו

בחו"ל ספורטאי כבר בבוקר מתייצב במועדון, אוכל ארוחת בוקר שמפוקחת על ידי תזונאים (כמו שאר הארוחות) , כל היום נמצא במועדון באימונים , הדרכות וכד'. והולך לישון מוקדם על מנת לקום מוקדם למחרת.

את התוצאות ניתן לראות במגרש, ששחקנים ישראליים לא רצים מספיק, לא יכולים לרוץ מספיק,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4710545,00.html

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

על הטורניר הקרוב צריך לוותר, וגם על הבא אחריו.

צריך להשקיע פה במתקנים, מה שימשוך יותר ילדים לעסוק בכדורגל, ככל שיותר ילדים יתאמנו מגיל מוקדם, יהיה קל יותר לאתר אותם ולסנן את הטובים באמת, מה שקורה כיום בגלל שיש כ200+- אלף שחקני כדורגל במדינה, אין מספיק כשרונות (ביחס לאוכולוסיה של 8 מיליון),

לראיה הליגה הישראלית, התקשורת מחובתה לייצר עניין, אבל בתכלס, מלבד מכבי ת"א אין פה רמה, וגם כשהיא מגיעה לליגת האלופות רואים את הבדלי הרמות.

ברגע שהרמה תעלה פה, הדבר השני שצריך לעשות הוא להגדיל את מספר הזרים שכיום מוגבל ל5 זרים בקבוצה - המצב לא הגיוני בכלל, היום הכדורגל הוא כפר גלובלי, ויש לחייב מספר כלשהו של ישראלים בסגל אבל בטח שלא להגביל ל5 זרים, מעטות הקבוצות שיצליחו עם 5 זרים (קחו לריאל את הזרים והם נשארו עם סרחיו ראמוס איסקו וקרבחאל, קחו לצ'לסי את הזרים ונשארו קייהיל וטרי :roll:)

לדעתי הנוסחא היא כזו

יותר ילדים משחקים כדורגל -> טווח רחב יותר של כשרונות -> רמה של הליגה עולה.

יותר זרים -> יותר תחרות -> רמה של הישראלים עולה כי הם משחקים ברמות גבוהות יותר

כמובן שזה מורכב יותר מזה, אבל לדעתי הבסיס זה להגידל את מספר העוסקים בספורט בכלל ובכדורגל בפרט.

במדינות כמו גרמניה,ספרד,אנגליה,צרפת,בלגיה וכו' הכדורגל הוא מקצוע, כאן זה חוג.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למרות ביקורתי הנוקבת על נבחרת הכדורגל (ועל הענף הזה בפרט), אני ממש לא חושב שיש לוותר על טורנירים עתידיים.

אם לא מנסים גם לא מצליחים.

בדרך צריך לעבוד על הנקודות החלשות (ככל שניתן) שאת חלק מהן ציינתם כבר.

חוץ מזה - (אולי) גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר.

alfa 156 2.5.

פורסם

הכדורגלן הישראלי בינוני ומורגל להיות כזה, רק צריך יחסי ציבור והוא מרוויח 300-400 אלף.

בכדורגל, כמו בפוטבול, היופי הוא שמי שנלחם, רוצה, מתאבד על המגרש - בסוף מנצח - גם את ברצלונה.

אלא מה, לכדורגלנים פה אין אופי, מרימים ידיים אחרי 1-0. תמיד הגולים בדקות המתות של סוף המחצית או סוף המשחק.

תראו מה דייגו סימאונה עשה להגנה של אתלטיקו, פעם הייתה מן הגרועות, עם שחקנים שרק צחקו עליהם - אופלוג'י, הייטינגחה, מירנדה. הוא בא, לא שינה והביא בלמים ענקיים, ואותה הגנה נהייתה מן הטובות שיש. רק כי הוא החדיר להם שהם גברים, שנלחמים על כל כדור, כל המשחק, כל משחק. ככה קבוצה של נגרים וחוטבי עצים עם חלוץ מהעודף של החלוץ הקודם לקחה אליפות. ובלי קשר, לא קל לנצח אותה גם אם אתה ברצלונה, ריאל או כל אחד אחר. וזה מה שחשוב.

גם נוטינגהם פורסט לקחו ככה אליפות בעבר. קודם כל 0-0 ואז אולי נבקיע שער בפוקס.

ברגע שלא יעשו מכל ילד בן 17 שיודע להקפיץ כוכב על (הוריו, התקשורת וכד') כמו גיא אסולין, אלא יגרמו להם לעבוד - זה גם יכול לקרות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...