Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל שיש אנשים שמשלמים על הזבל הזה, מתעסקים בו, מפרסמים בו... התחום מגלגל הרבה כסף (במונחים ישראלים).

מכירים את הביטוי הפופולרי "פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים". קלאסי ל"כדורגל" הישראלי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כדורגל ענף כלכלי כמו שתיאטרון הוא ענף כלכלי. בשניהם ישנם שחקנים

מה לעשות שיש אנשים שרוצים לראות יותר כדורגל מאשר תיאטרון , אז יש ביקוש גבוה יותר לשחקני כדורגל , ולכן גם התשלומים בהתאם.

מה זה קשור לרמה הנמוכה של השחקנים עצמם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שיילכו לראות משחקים בליגה ב' וג'.

ממילא שם הכניסה בחינם, וכך,אוליי,לא יהיה לקבוצות בליגות הבכירות כסף לשלם

לאפסים שם את המשכורות המנופחות וההזויות.

ככה,כמו חרם צרכנים.

מבטיח לך שבעלי הקבוצות יבטלו את המשכורות ההזויות/יפשטו את הרגל אם ימשיכו לשלם אותן.

סלע

פורסם

סלע

האם יש לך מושג ( לי לא ) כמה מהווה ההכנסה ממכירת כרטיסים בסה"כ ההכנסות של המועדון.

קח לדוגמה את מכבי תל אביב שמקבלת סכומי עתק רק בגלל שהגיעה לשלב הבתים בליגת האלופות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני מנוי לתיאטרון (וגם אוהב כדורגל) - אם התיאטרון היה מביא רק הצגות גרועות, לא הייתי מחדש את המנוי.

בכדורגל הישראלי, משום מה, זה לא קורה. ההצגה תמיד חרא אבל עדיין אתה רואה איצטדיונים מלאים - במיוחד במשחקי הנבחרת. פלא השיווק, טמטום הלקוח - you name it. באמת לא מגיע לחבורת האפסים שהתרוצצו שם שיבואו לראות אותם, בטח לא לשלם כסף עבור זה.

תמיד אותו נאחס, תמיד אותו הפסד רופס בגלל איזו טעות דרדלה ובד"כ זה 2 דקות אחרי שהם כן הצליחו לעשות משהו חיובי. סלח לי, זו חבורה של מגוחכים - לא של שחקנים.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא יודע במדוייק.

אני מעריך שמדובר באחוז מכובד.

אלו הכנסות נוספות יש לקבוצה?

טוטו,זכויות שידור,פרסום על החולצות ובמגרש.

זהו,פחות או יותר.

אבל זה לא העניין.

אחרי שאתה רואה משחקים של ליגה אנגלית(לדעתי,התחרותית והאינטנסיבית ביותר),

משחקים מסויימים בליגה הספרדית והגרמנית,אתה מבין שמה שיש בארץ דומה רק מבחינת מספר השחקנים וכללי המשחק.

גם אתמול,סוג של אפטיות כאילו לא מדובר במשחק מכריע.

כל עוד זה המצב, מציע לעשות חרם צרכנים כדי להקטין את הכנסות הקבוצות,כדי להקטין את שכר השחקנים.

ירצו להשתפר,יתאמנו חזק יותר,יגיע קהל רב יותר,ההכנסות יגדלו-אז אוליי יהיו ראויים לשכר גבוה.

עד אז,אני לא שם.

סלע

פורסם

הבן שלי ייבב אחרי המשחק...

אמרתי לו שהשחקנים והמאמן יתביישו. לא הוא.

כל הענף הזה בלון נפוח.

הרבה אוהבים כדורגל. הרבה צופים במשחקים.

אבל כשזה מגיע לרמות בינלאומיות - יוצא כל האויר מהבלון.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי

הייתה הבלחה אחת בהיסטוריה,מקסיקו 70.

מאז ועד היום,עם כל הכוכבים ששיחקו בקבוצות טובות באירופה,(ברקוביץ,רביבו,בניון)-כלום,נאדה ,גורנישט.

מעט מאוד שחקנים ישראלים הצליחו באירופה.

הרוב,(נמני,קטן,זהבי)ועוד כמה ששכחתי,נסעו,לא עשו כלום, וחזרו לארץ כדי לא להתאמץ כאן ולקבל בתמורה חוזה משודרג.

לא יודע למי היו ציפיות מהנבחרת הזו-לי ממש לא היו.

סלע

פורסם
כשלא מגיע פשוט לא מגיע, נבחרת שמביכה את עצמה בבית מול קפריסין ואפילו לא נראית עדיפה עליה בקצת,נבחרת שהיא כמו מילה נרדפת ללוזריות, נבחרת שלא עשתה כלום מ1970 חוץ מהפסדים מביכים לא תעלה ליורו גם אם ישתתפו 50 מדינות.

אבל את מה שהבינו במדינות כמו בלגיה כבר לפני 10 שנים פה לא יבינו גם בעוד 200,

הכל מתחיל בילדים ולמדינת ישראל אין מושג איך לעשות מה.

גם בלגיה הייתה גרועה פעם, זה לא היה ממזמן בכלל, לפני 10 שנים אבל גם הם הבינו שצריך להשקיע בילדים ותראו מה יש להם עכשיו בידיים,

שני הסנט שלי - http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3368248,00.html

הכתבה הזו אומרת הכל.

אין פה מספיק ילדים שמשחקים כדורגל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא יהיה לקבוצות בליגות הבכירות כסף לשלם

לאפסים שם את המשכורות המנופחות וההזויות.

ככה,כמו חרם צרכנים.

מבטיח לך שבעלי הקבוצות יבטלו את המשכורות ההזויות/יפשטו את הרגל אם ימשיכו לשלם אותן.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=168837&lang=HE

=====

בנוגע למשחק -

על פניו גוטמן עלה עם הרכב התקפי ושם את כל הקלפים. המאמן קיבל אומץ, אך ברגעים הלא נכונים - מול וולס בסמי עופר ומול קפריסין בטדי. מס' טעויות עיקריות במשחק שלו מול שכננו:

1. הצבה של גילי באגף, טעות גדולה. גילי משחק רק באמצע ושימו לב לראייה שכל הפעמים שהוא "ניפנף" שחקן קפריסאי היו במרכז.

2. הכניסה של אוראל דגני ומאור מליקסון. בעת פציעתו של אלי דסה, הוא הוחלף עם אוראל דגני. אוראל דגני הוא סופר סאב שיכול לתפקד גם כמגן ימני וגם כבלם. לאחר ספיגת השער עברנו לשחק עם 3 בלמים כאשר שחקני האגף (טב"ח ומליקסון) ירדו מעט אחורה לתפקד כקשרי קו.

בעצם פה, אחרי הפצצה של ביטון הייתם יכולים לראות את האשם בהפסד - אלי גוטמן. לפי איך שזה נראה במגרש, לא הייתה הכנה ראויה מוקדמת ראויה, אלי לא האמין שנגיע למצב שאנחנו נרדוף אחריי הקפריסאים. מליקסון לא תופקד כמגן מעולם בקריירה ותנו לי לעלות השערה - כנראה גם לא באימוני הנבחרת. השאננות של המאמן הפסידה את המשחק, הרבה יותר מיכולת.

3. הגיע הזמן להצעיר את הנבחרת. טל בן חיים הבלם עושה טעויות של ילדה עם קוקיות, המחליף הטבעי שלו הוא עומר דנינו ממכבי פתח תקווה שבשל ללבוש את אפודת הנבחרת. אליו הייתי מוסיף את איעד אבו עביד בתור הסופרסאב מגן ימין/בלם במקומו של אוראל דגני. אני שמח על הזימון של דור פרץ אך זה לא מספיק. ולדעתי ? כבר במשחק מול בלגיה. הגיע הזמן שהנבחרת תרעד.

הימורים מי מאמן הנבחרת הבא ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא ממש חשוב מי יהיה המאמן הבא.

לא יעלו לשום טורניר חשוב גם עוד 20 שנה.

למה?הרבה סיבות.

רמה ירודה בליגה הראשוונה, הגורמת לאנשים לחשוב שכוכב בליגה יהיה גם כוכב באירפה.(מישהו אמר פלופ זהבי?)

שחקנים חותמים על חוזה , ורק אחר כך "מחליטים אם כדאי להתאמץ".

ציטוט קבוע:"עמדנו נכון על המגרש".זו בדיוק הבעייה,על המגרש צריך לרוץ,לא לעמוד.

ועוד ועוד.

סלע

פורסם

מאמן נבחרת ישראל יהיה אך ורק האחד והיחיד, הקוסם מנוטרדאם, המבשל מסאן-לוריין, המפציץ מילדים נשר (קבלו אותי) אייל ברקוביץ. על אפם ועל חמתם של כל המלעיזים.

או אלי אוחנה. או משה פרימו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...