Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות ביקורתי הנוקבת על נבחרת הכדורגל (ועל הענף הזה בפרט), אני ממש לא חושב שיש לוותר על טורנירים עתידיים.

אם לא מנסים גם לא מצליחים.

בדרך צריך לעבוד על הנקודות החלשות (ככל שניתן) שאת חלק מהן ציינתם כבר.

חוץ מזה - (אולי) גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר.

הגישה הזו היא מוטעית מהיסוד, אם לא מנסים לא מצליחים אני מסכים, אבל אנחנו מנסים מ1970, וגם אז העפלנו דרך אסיה ולא אירופה. צריך לבנות פה הכל מהתחלה, בגלל הגישה הזו ימכרו לנו שוב לוקשים מול איטליה וספרד ושוב נסיים את הטורניר איפה שאנחנו אמורים להיות, דרג 4.

לגבי אתלטיקו, זה לא מדוייק, אתלטיקו מדריד ניחנה בתכונה של דורטמונד, כל שנה מאבדת כוכב אבל מביאה מישהו אחר שנהיה כוכב, דייגו סימאונה הוסיף לשם שחקנים מצויינים ששיפרו לו את הקבוצה, וכמובן שעבד על העניין המנטלי, אבל האליפות הזו הייתה הבלחה חד פעמית

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במונדיאל 1970 שיחקנו בבית יחד עם איטליה ויצאנו בתיקו 0:0

אותה איטליה הגיעה לגמר ונוצחה על ידי ברזיל.

וזכורה לי הקריקטורה בו ישראל רוכבת על הכתפיים של איטליה לקראת משחק הגמר.

כדורגלן זה מקצוע , וצריך להתחיל להתמקצע בו מגיל של ילד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הגישה הזו היא מוטעית מהיסוד, אם לא מנסים לא מצליחים אני מסכים, אבל אנחנו מנסים מ1970, וגם אז העפלנו דרך אסיה ולא אירופה. צריך לבנות פה הכל מהתחלה, בגלל הגישה הזו ימכרו לנו שוב לוקשים מול איטליה וספרד ושוב נסיים את הטורניר איפה שאנחנו אמורים להיות, דרג 4.

לגבי אתלטיקו, זה לא מדוייק, אתלטיקו מדריד ניחנה בתכונה של דורטמונד, כל שנה מאבדת כוכב אבל מביאה מישהו אחר שנהיה כוכב, דייגו סימאונה הוסיף לשם שחקנים מצויינים ששיפרו לו את הקבוצה, וכמובן שעבד על העניין המנטלי, אבל האליפות הזו הייתה הבלחה חד פעמית

מה מוטעה ?

באילו מסגרות תשתתף הנבחרת ? באף אחת ? הכל יוקדש לבניית הנבחרת והדור הצעיר ? רציני ?

משחקי ידידות ? (בזה אנחנו אלופים).

alfa 156 2.5.

פורסם

הכוונה לא הייתה - לא להשתתף במוקדמות, אלא פשוט לא להתרכז בזה אלא בבנייה קדימה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עוד לפני סימאונה היו להם את:

קורטואה

גודין

פליפה לואיז

מירנדה

טייגו

ארדה טוראן

גבי

קוקה

פלקאו

דייגו קוסטה

ועדיין, באותה תקופה הם היו קבוצה נחמדה (מקום 5-7), אך מול הגדולות תמיד עשו במכנסיים.

5-0 מול ברצלונה

4-1 מול ריאל

1-2 מול ברצלונה בבית

1-4 מול ריאל בבית

זה התוצאות שלהם לפני סימאונה ואחרי שהוא רק נכנס לתפקיד

משכנתא זה קל

פורסם

שגוטמן מקבל הצעה אטרקטיבית לאימון שעה אחרי שסיים את אחד הקמפיינים הכושלים בתולדות הנבחרת,

וכמו שכל שחקן שפישל או חיפף לאורך כל הקמפיין הזה יקבל הצעות מקבוצות ליגת העל, עם שכר גבוה

ובלי לעשות יותר מידי, אז למה שמישהו מהם יתאמץ? הרי כך או כך התנאים שלהם יהיו אותם תנאים, אז לא

חבל לעבוד קשה?

זה כמו שתיקח אדם שעובד בעבודה כלשהי, ונחשב דיי מוצלח. תגיד לו שממחר הוא יכול לקבל אותה משכורת,

לעבוד חצי מהזמן, וגם אם לא יוכיח את עצמו, התנאים והמעמד שלו יישמרו. אתה מכיר הרבה אנשים שיסרבו

להצעה כזו?

פורסם

קמפיין שהתחיל כלכך טוב ועם ציפיות בשמיים, הסתיים בביזיון אחד גדול. אני אישית מאוד התאכזבתי מהנבחרת (בתור אחד שלא הלך למשחקים שלה כבר 15 שנה, וקנה מנוי הקמפיין ל"סמי עופר").

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל אני כבר אחרי הנצחון הראשון, והתחלת הניפוח ע"י התשקורת,

אמרתי לכל מי שאני מכיר, שמזל שלא הכריזו עלינו כבר כאלופי המונדיאל ולא רק היורו, ושכרגיל

זה יסתיים בזה שהנבחרת לא תגיע לשום דבר, כמו כל קמפיין.

אחרי הנצחון השלישי כבר היו חברים שהתחילו לעקוץ, אבל אמרתי להם, נראה מי יצחק אחרון...

פורסם

האשמה היא לא בגוטמן ואפילו לא בשחקנים שלנו אלא....

בנבחרת קפריסין

נצחון עליה בטדי ונצחון שלה על בוסניה או אפילו תיקו ואנחנו בפלייאופ.

בפליי אוףףףףףף היינו עפים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה כמו שתיקח אדם שעובד בעבודה כלשהי, ונחשב דיי מוצלח. תגיד לו שממחר הוא יכול לקבל אותה משכורת,

לעבוד חצי מהזמן, וגם אם לא יוכיח את עצמו, התנאים והמעמד שלו יישמרו. אתה מכיר הרבה אנשים שיסרבו

להצעה כזו?

מתאים בערך לחבר כנסת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה מתכוון להישגים בקזינו, כן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4711587,00.html

("

תקנון נבחרת ישראל אוסר על כל חברי המשלחת להמר במהלך שהותם בחו"ל")

אבל אפשר להקל ראש, הם הרי לא מבינים את פירוש המלה תקנון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
א

("

תקנון נבחרת ישראל אוסר על כל חברי המשלחת להמר במהלך שהותם בחו"ל")

.

אז איך הם עלו על כר הדשא?

ואחרי המשחק , האיסור הזה באמת צדקני.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא חושב שהוא צדקני, כמו שלא היה ראוי שסטאס מיזניקוב השתכר במסגרת נסיעות רשמיות ,

יש דברים שלא עושים שאתה במסגרת רשמית ואין בעיה שתעשה כאשר אתה נוסע באופן פרטי .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

במקום בו ההימור חוקי , מה ההבדל אם אתה הולך לקזינו או לאופרה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...