Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בחור צעיר כבן שנה ושלושה חודשים, נמצא במעון כל יום עד 17:00.

אני ואישתי מסיימים לעבוד ב 18:00-18:30

כרגע ההורים של אישתי מוציאים אותו 3 פעמים בשבוע ואני ואישתי ״בורחים מוקדם״ כשאפשר.

ההורים שלה בקרוב עוברים דירה ולא יוכלו להוציא אותו יותר.

האם מישהו יכול להמליץ על בייביסיטר שתוכל להוציא אותו מהמעון אליה או אלינו (אנחנו גרים במרחק 15 דקות הליכה מהמעון או 5 דקות עם אוטו) ולשמור עליו שעתיים מ 17:00 עד 19:00 3-4 פעמים בשבוע?

אנחנו מפתח תקווה (רוטשילד)

אגב עוד הצעות יתקבלו בשמחה

פורסם

אי אפשר לקמבן משהו בעבודה שתוכלו לאסוף אותו לסירוגין?

תסתכל סביבך, בטח יש קולגות עושים את זה בפועל

למרות שעל הנייר הם עובדים במשרה מלאה פלוס וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

אצלנו מרבית הגננות והסייעות עושות את זה בשמחה, מן הסתם לא בחינם.

שאל אותן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אי אפשר לקמבן משהו בעבודה שתוכלו לאסוף אותו לסירוגין?

תסתכל סביבך, בטח יש קולגות עושים את זה בפועל

למרות שעל הנייר הם עובדים במשרה מלאה פלוס וכיו"ב.

אני עם אופנוע, אז גם אם אצא מוקדם לא יהיה לי איך לקחת אותו

פורסם

אז תחנה בבית ולך ברגל למעון, כתבת שזה רבע שעה.

מישהו פה יצטרך להתגמש בסופו של דבר, עם או בלי בייביסיטר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אל תשכח שכשאתה מבקש בייביסיטר משעה 17:00 עד 19:00 אתה 'תוקע' למעשה מישהו באופן קבוע מלעשות דברים אחרים.

אני ממליץ לך למצוא אצל השכנים או דרך מכרים נערה בתיכון שתשמח לקבל הכנסה קבועה עבור שעתיים עבודה, וקח בחשבון בלת"מים מסוג של "יש לי מחר מבחן/ביום שלישי שי לי צופים/אני נוסעת עם החבר שלי לפפואה ניו גיני" וכד'.

מסתדרים איכשהו. כמו כל מי שאין לו סבא סבתא זמינים לנושא.

זה לא קל. מנסיון. ולא זול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, לא הייתי סומך על נערה בטיפול בזאטוט בן שנה ו 3.

או סייעת או פנסיונרית שרוצה השלמת הכנסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי אני בדעת מיעוט או אפילו יחיד, אבל העצה שלי היא לחתוך שעות בעבודה ולהוציא אותו בזמן עצמאית.

זה גיל מקסים ומתוק ולא הייתי רוצה שאחרים יבלו עם ילדי את כל השעות בהם הוא ער כדי להגיע בלילה ולאות אותו יישן שנת ישרים.

כמובן שזה בא לידי ביטוי בשכר, אבל לטעמי זה שווה כל הון שבעולם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הלוואי והיה הולך לישון .. :)

אל דאגה, אני חוזר ב 19:00 ויש לי לפחות 3-4 שעות מלאות מרץ וכיף עם הבחור, כאן לא הבעיה

אני חושב יותר בכיון של מישהי שעובדת בתחום, ועושה נגיד ביביסיטר ומבשלת וכו' עד שעה 4 בד"כ , אני מציע לה עוד 100 שקל ליום הכנסה.. זה נשמע לי להיט ..

פורסם

לפני הכל, אני לא שופט אותך ולא מנסה לחנך אותך, אבל...

הייתי עושה הכל על מנת שהילד לא ישאר כ"כ הרבה זמן אצל מישהו אחר.

ילדים בגילאים האלו הולכים לישון בשעה 20:00 לערך ואז כל מה שנשאר לכם איתו זה בדיוק שעה, שבה יש ארוחת ערב, מקלחת וסידורים אחרים, מה שישאיר לכם בערך 10 דקות לדבר עם הילד...

אני באותו מצב כמו שלך. אישתי עצמאית והשעות שלה הזויות. (גם 9 בערב זו שעת עבודה...) ושעות העבודה אצלנו הן בין 9 ל- 18.

כאשר התחלתי לעבוד במקום העבודה הנוכחי, יידעתי מראש את המנהל שלי שיש מצב שאני אעבוד ימים קצרים יותר (עד השעה 15), מכיוון שיש לי ילדים להוציא מהגן. היום מקומות העבודה מקבלים את זה יותר בהבנה.

המלצה שלי? נסו למצוא איך אתם מגיעים לקחת אותו מהגן.

פורסם

ההמלצות שלי (לפי השקפתי):

1. אם אתם מחפשים בייביסיטר, חפשו כמה. להסתמך על אדם אחד בלבד זה בעייתי, ואם יש בעיה עם אחד תמיד אפשר לנסות לתמרן עם אחר. לא תהיה לכם ברירה כי רוב מי שפנוי בשעות האלו הן נערות, ולפי דעתי אם מדובר בנערה אחראית אין בעיה שתשמור על הילד שעתיים (ככה אני חושב).

2. סליחה שאני מעיר לך על זה, אבל ילד בגיל שנה+ לא צריך ללכת לישון ב 10-11 בלילה. בשלב ראשון הייתי מציע שתבדקו את שעון השינה שלו במעון וכמה מרץ הוא מוציא. יכול להיות שגם אצל הסבא והסבתא הוא היה נטול מעש ולכן הוא לא פרק את מירב האנרגיה שלו. לא פחות חשוב, לא לתדלק את הילד בשוקולדים ושתיה מתוקה (ועוגיות) כבר משעות אחה"צ, ולראות אם זה משפיע עליו (לנסות לפחות כמה ימים, לא פעם אחת). זה נכון שיש ילדים שלא ממש אוהבים לישון, אבל זה גם עניין של הרגל ומיומנות הירדמות, ויש כאלה שצריך לפתח להם את זה קצת יותר (זה לא קל, אבל בנחישות אפשר להשיג לא מעט דברים). ילדים הופכים להיות "קרנקיים" אחרי שהם עוברים את שעת השינה, ואז הם לא רוצים לישון בכלל וגם הופכים להיות "טורנדו"אים קטנים.

3. כל מי שהציע לקצץ בשעות העבודה, צודק (לדעתי). אם שניכם עובדים עד כאלה שעות, מישהו כאן צריך לקחת פשרה - או שעושים "זיג זג" בינכם וכל אחד "תורם" כמה שעות עבודה בשבוע ויוצא מוקדם (תאמין לי, זה גם יצא לך יותר זול מבייביסיטר, כי לשלם 100 שח "נקי" ביום בשביל שעתיים זה לא תמיד משתלם אפילו אם השכר שלך מעל הממוצע) - או, לצערנו הרב, לפעמים צריך לחפש משרות שיותר מתאימות לאימהות.

אופציה נוספת היא לעבור קרוב להורים, אבל לך תדע - אולי הם ברחו בדיוק בגלל זה :lol: (אתם לעולם לא תדעו). זה נדיר מאוד שהורים עוברים רחוק מהילדים וגם אם יש סיכוי של 1% שהם מתרחקים בגלל זה, תכבדו אותם. עם כל הכבוד אתם לא יכולים לסנג'ר את הסבא והסבתא כמעט כל ערב\אחה"צ בשביל הדברים האלו. הבאתם ילד לעולם, קחו אחריות. מה יהיה כאשר תתרחבו בשנית ? תזכרו שהם לא עובדים אצלכם, עם כל הרצון הטוב לעזור.

4. היום אתם עם אחד, מחר מחרתיים זה יכול להיות כבר שניים. הלוגסטיקה מתחילה להיות קצת יותר מורכבת. או שתמצאו פתרון הולם לסידור של הילדים, או שתחשבו בכיוון של "משרת אימהות" (לשנים הקרובות) שתמאימה לגידול זעטוטים קטנים בבית - כאשר הרעיון העיקרי הוא שהאמא תהיה יותר גמישה בשעות ובחיסורים בהתאם לנדרש. לא לכולם יש סבא\סבתא זרוקים על הספה בבית, ולמען האמת - גם אם הם גרים קרוב, לא צריך לסנג'ר אותם לכל הפעילויות האלו (בחלק מהמזמן הם נהנים מזה אבל אחרי כמה זמן זה הופך להיות לעוד עבודה ולפעמים הם גם מתבאסים מזה. מתייסרים בשקט מה שנקרא). כמובן שזה תלוי בהרבה גורמים אחרים מסביב (האם ההורים\סבא-סבתא עובדים או פנסיונרים, האם הם פעילים ברמה החברתית או שהם יותר מסוגרים בבית, וכו' וכו').

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ילד בן שנה וחצי הולך לישון בשעה 18:30 בהגזמה פראית.

ילד בן 5 הולך לישון עד 20:00 אם אתה ממש לארג'.

תעשו טובה לילד, עדיף שתוציאו אותו בעצמכם ככל האפשר, זה גם בריא להורים.

[CENTER] [/CENTER]

• אחראי פורום
פורסם

באיזה כלא, ytimsit? :twisted:

יש לי אקזמפלר בן 5 שנרדם ב-21:30 ביום שהוא מעולף ועוד אחד בן 1.5 שנרדם ב-20:00.

ושני הפעילים האלה מתרוצצים הלוך חזור מהרגע שהם חוזרים מהגן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלי הן התחילו לישון ב 8 רק אחרי שהפסיקו לישון צהרים. עד אז לא היה מה לדבר לפני10.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...