Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לחברי הפורום שלום,

לאחרונה רכשתי בקיה פיקנטו(דגם הספורט אם זה משפיע על משהו),

במסגרת ההתקנה התקנתי את מערכת המולטימדיה שהם הציעו לי בסוכנות(הספק שלהם הוא א.ד.י מערכות ואני מקווה שמערכת המולטימדיה לא היתה החלטה רעה כי אין בכוונתי בכל מקרה להחליף אותה),

לאחר עבודת חקירה קצרה הבנתי שרמת האודיו של הקיה היא לא טובה בניסוח עדין בנוסף אינני מבין באודיו איכותי לרכב ולכן פניתי לעזרכתם.

באתר של א.ד.י ראיתי את המערכת של JBL שהם מציעים להתקין( המערכת: סאבוופר אקטיבי BASSPRO II,רמקול 6.5" CS–6,טוויטרים לרכב GTO-19T ניתן לראות את המערכת באתר שלהם) אך כאשר ביררתי את המחיר תמורת העלות נאמר לי שהמערכת לא משתלמת במחיר הזה.

לכן אני מחפש מערכת שמע לרכב התקציב הנו עד 2500 ש"ח לציוד + התקנה,

מקריאה בפורומים הבנתי ש יוסי אלפיין הינו המומלץ ביותר אך אני לא בטוח שהוא עובד בתקציב שלי(שהוא יחסית נמוך), בנוסף אני מתגורר בבאר שבע מה שאומר שאשמח למתקין בדרום, אם יש צורך אין לי בעיה לקנות את הציוד מפוזר(EBAY וכו...) למרות שאשמח ללכת למקום אחד ושהוא יספק לי את הכל, זה הכל תלוי בחיסכון לאומת תועלת,

אשמח לכל עזרה בנושא,

בתודה,

רועי

עריכה אחרונה על ידי Roie Beck
פורסם

תראה ב2500₪ לא תוציא הרבה, אני חושב שאפשר בתקציב שלך לקנות דאבל דין נחמד, מתאם לפלסטיקה וסט קומפוננט קדמי. זה לא כולל סאב, לא כולל מגבר ולא כולל רמקולים טובים יותר מאחור.

ממה שאני יודע המידה בפיקנטו בדלתות היא 4", זאת מידה בעייתית יחסית, אולי כדאי לשקול בניה ל5.25" או 6.5", אבל זה כמובן כרוך בעלויות נוספות.

מתקין בדרום - בבאר שבע אין אף אחד מקצועי, אבל בפורום ממליצים על ישראל ג'וניור שעובד בנתיבות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוא אמר שהוא לא מעוניין בהחלפת מערכת המולטימדיה שהותקנה לו ע"י א.ד.י

עומדות בפניך האפשרות האלו: לסגור את השיפור בהתקנת קומפוננט טוב יותר מקדימה, או רמקולים קואקסיאליים דוגמת Morel Virtus 4", שידוך שלהם למערכת הקיימת גם ללא מגבר יביא לשיפור אדיר באיכות הסאונד, זאת בעלות של כ1200 ש"ח לסט בחנות. אם אתה מעוניין אני מוכר סט חדש ב1050 ש"ח. אם ברצונך להוסיף גם מקור טוב לבאס, אתה יכול להוסיף רמקולים 6x9 על המגש האחורי, אך זה ייאלץ אותך לעשות חיתוך במגש ולבטל את הרמקולים בדלתות. אופציה נוספת היא להוסיף מגבר וסאב פשוטים שבכל מקרה ישפרו לך את החווית הסאונד. בתקציב של כ1000 שקל תוכל לסגור את הפינה הזו מבחינת ציוד ביד 2.

בהצלחה!

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בשביל מגבר הוא לא יזדקק למנחת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הצלחתי להבין אם הרכב כבר בידי פותה"ש או לא.

מצד אחד הצהיר כי המערכת מבית היבואן כבר הותקנה, בלשון עבר, ומצד שני מדבר על מחקר בענין רמת המערכת -

אם הרכב כבר אצלך, אז האם היא מספקת אותך או לא? ואם לא, אז מה חסר לך?

ואם הרכב לא אצלך עדין, אז האם יש אפשרות לבטל אולי את רכישת המערכת תמורת החזר כספי?

דור, הרמקולים בפיקנטו למיטב ידיעתי נמצאים על הדשבורד ולא בדלתות (מקדימה), ומאחור בדלתות לדעתי הגודל הוא 5.25.

מצד שני, החבילה שמוצעת ע"י א.ד.י. מערכות כוללת רמקול 6.5. אולי בדגם 3 הדלתות יש מקום לכזה בדלת? פותה"ש - אנא בדוק הנושא (כמו גם מיקום הרמקול בדלת אם אכן קיים).

אכן, המתקין הפייבוריט של הפורום באזור הדרום הוא ישראל, יש לו משתמש כאן, JUNIOR 66, ואם תעשה חיפוש תמצא גם את הטלפון שלו.

פורסם

אני הבנתי שהמערכת כבר הותקנה - מערכת צד שלישית במקום המקורית ועל כן סביר להניח שקיים לפחות זוג rca אחד.

בפיקנטו הרגילה אכן מדובר ב4" בדשבורד. לא ידוע לי על משהו שונה ברמת אבזור אחרת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

היי שוב,

הרכב כבר אצל א.ד.י (קניתי אותו שבוע שעבר),

הוא עדיין לא אצלי, אך שביקשתי לבטל את התקנת מערכת המולטימדיה נאמר לי ע"י הסוכן שהמערכת כבר הותקנה :cry: ,

לכן אין באפשרותי לקבל החזר כספי, האם זו בעיה גדולה? כלומר האם איכות הסאונד בכל מקרה לא תהיה טובה עם מערכת המולטימדיה הנוכחית? או שאפשר להגיע למצב של מערכת עם סאונד טוב למרות המערכת שהותקנה בא.ד.י ?

פורסם

מציע שתקבל את הרכב קודם, תלמד את המערכת ותחליט מה חסר לך בה.

את הכיוון הכללי לשיפור במסגרת התקציב כבר העלנו כאן, ונוכל להכווין טוב יותר כשתדע לתאר את המצב האמיתי.

פורסם (נערך)

היי שוב,

הקומפוננטים הם בגודל 4"

לאחר שיחתנו התקשרתי לישראל(ג'וניור) ושאלתי מה הוא ממליץ, בנוסף הצלחתי לבטל את התקנת מערכת המולטימדיה אצל א.ד.י(אחרי הרבה מאוד טלפונים),

ישראל המליץ לי על הדאבל דין מדגם פיוניר 2650, שלאחר שקראתי קצת הבנתי שמדובר במערכת טובה שרק חסר לה ממשק לאנדרואיד(דבר שניתן לסגור ע"י קניית מתאם לפי הבנתי), בנוסף הוא המליץ לי על סאב של HERTZ, מגבר, וקומפוננט של RAINBOW DLC 4.2,

מאיזה שהיא סיבה אני לא מוצא ביקורות על הקומפוננט בגוגל, מישהו מהנוכחים שהיה לו את הקומפוננט יכול לספר לי מה האיכות הצפויה? האם היא ברמה של המורל? או שאין מה להשוות בין השניים?

בתודה,

רועי

פורסם (נערך)

יש דגם מעודכן של הפיוניר, AVH-X2750BT, אני חושב שהוא מציע תאימות גבוהה יותר מבחינת ממשק לסלולרים למיניהם ושיפור של פונקציות קודמות. (הופיע עד לפני כמה ימים בזאפ עבור 1500 ש"ח, וכעת קפץ ל-1800. יתכן וזה רק ענין של מלאי או משהו בסגנון).

הדגם של הקומפוננט הוא DLC ולא DLS (להבנתי שילוב של הוופר MR100 SLX, טוויטר CAL 20 וקרוס תואם מסדרת הדרימליין).

לא יודע לתת חוות דעת עליו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

עדכון,

ישראל ואני סגרנו כנראה את כל הפינות, המערכת שתתוקן:

pioneer AVH x2650Bt

Morel vitus 402 4"

Hertz Es250

lightning audio s4.600.4s

ומצלמת רוורס,

אני לא חושף את העלות של המערכת אבל המחיר נראה מבחינתי הוגן לחלוטין אחרי בירורים באמזון ובאתרים בארץ.

המון תודה על כל העזרה אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי שוב,

מחר ההתקנה אז אני מקווה להעלות תמונות,

בסופו של דבר הוספתי למפרט עוד 2 אלמנטים(גם חרגתי בתקציב ביותר מ2000 שקל אבל על איכות משלמים... 8)),

זה המפרט הסופי:

pioneer AVH x2750Bt

Morel vitus 402 4"

Morel vitus 602 6.5" (לדלתות של הקיה ישראל הבטיח לי שזה נכנס למרות שבמפרט רשום 5.25")

Hertz Es250

lightning audio s4.600.4s + מונו גם של lightning audio

נעדכן מחר איך הלך וננסה להעלות תמונות.

רועי

פורסם (נערך)

נשמע לי קצת יותר מדי בשביל פיקנטו, אבל בסדר, העיקר שתהיה מרוצה.

(^ לדעתי הרמקולים מאחור ואולי גם המונו מיותרים. הייתי מעדיף להשקיע את הכסף הזה בקצת איטום ובידוד או אולי אפילו בניה כלשהי בדלתות הקדמיות על מנת לאכלס רמקולים בגודל נורמלי).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

Tom מאוחר מידי :), ישראל כבר התחיל לעבוד, אבל שאלתי אותו לגבי בידוד בזמנו והוא אמר לי שמדובר בעסק יקר, בכל מקרה אני בהחלט מרוצה מהבחירות של הציוד באוטו, תמונות בהמשך..

• תוכן חדש...