Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו בעיה כי לא בטוח שהוא שם לב אליך ויספיק להרים את הרגל מהגז בזמן. איך מישהו כתב פה, "אני שם קרוז קונטרול והולך לישון".

יש מצבים שחוץ מלהמתין בסבלנות אין מה לעשות.

חזרתי לכאן כעבור יום ופתאום התווספו לפה 8 עמודים. מדהים לקרוא בתגובות כמה חוסר סבלנות ויכולת להבין את האחר יש לחלק מהאנשים כאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהג צריך להימנע מעיכוב תנועה, נקודה. כמו כן נהג צריך, עקרונית, לשמור על המהירות החוקית. לכן, הוא לא נהג כחוק.

תראה לי איפה כתוב בחוק שנהג צריך להמנע מ"עיכוב תנועה" כשהוא כבר נוסע במהירות המקסימום המותרת ?

איזה עיכוב בדיוק יש כאן ?

לא זכור לי שהחוק מגן על זכותם של עברייני תנועה לעבור על המהירות המירבית המותרת.

פורסם
זו בעיה כי לא בטוח שהוא שם לב אליך ויספיק להרים את הרגל מהגז בזמן. איך מישהו כתב פה, "אני שם קרוז קונטרול והולך לישון".

יש מצבים שחוץ מלהמתין בסבלנות אין מה לעשות.

חזרתי לכאן כעבור יום ופתאום התווספו לפה 8 עמודים. מדהים לקרוא בתגובות כמה חוסר סבלנות ויכולת להבין את האחר יש לחלק מהאנשים כאן.

זה שלא שם לב יכול באותה מידה להיות גם בנתיב הימני ולא לשים לב.

לא מדובר בלחתוך אותו בפתאומיות.

היחיד שחושב שהוא פרגמטי זה אתה. בפועל, זה הרבה יותר פשוט - או שאתה מפריע, או שאתה לא. אתה פשוט החלטת שאם אתה מרגיש חייב, זה בסדר להפריע.

לא זה לא. הגישה הזו של "אני נוסע הכי מהר אז הנתיב בבעלותי" קיימת רק אצל מתי מעט.

נסעתי עשרות אלפי קילומטרים במקומות הרבה יותר מתורבתים מישראל, וברובם הכביש מקום הגיוני ואדיב, ואף אחד לא תופס בעלות על נתיב.

פורסם

martines -עוד אחד שהתעורר... כבר הבאתי את סעיפי החוק לפני כן, ועוד מישהו אחריי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא זה לא. הגישה הזו של "אני נוסע הכי מהר אז הנתיב בבעלותי" קיימת רק אצל מתי מעט.

נסעתי עשרות אלפי קילומטרים במקומות הרבה יותר מתורבתים מישראל, וברובם הכביש מקום הגיוני ואדיב, ואף אחד לא תופס בעלות על נתיב.

אתה מתעקש לא להפנים שזה בינארי. או שאתה מפריע או שאתה מגלה סובלנות ונימוס. ובניגוד אליך אני מדבר משני הצדדים - כשאני ברכב איטי, ג'ימני למשל, או רכב 1.0 שכור - אני לא יוצא לעקיפה אלא אחרי שאני בטוח, שאף אחד לא ישנה את נסיעתו בגללי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אתה מתעקש לא להבין שזה שאתה נוסע הכי מהר על הכביש לא אומר שלא תיאלץ אף פעם להאט ושה כביש לא בבעלותך. סובלנות ונימוס הם משני הצדדים, ויש הפרעה ויש הפרעה, ולעיתים גם לא ניתן לצפות את ההפרעה.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

כנראה לא קראת מה שכתבתי לעיל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה מתעקש לא להבין שזה שאתה נוסע הכי מהר על הכביש לא אומר שלא תיאלץ אף פעם להאט ושה כביש לא בבעלותך. סובלנות ונימוס הם משני הצדדים, ויש הפרעה ויש הפרעה, ולעיתים גם לא ניתן לצפות את ההפרעה.

אז אולי תצא מנקודת הנחה שקיימת אפשרות שהממהר לא יספיק להאט ולא יספיק לבלום - אולי כך יהיה לך פשוט יותר להבין את הנקודה אם היא לא הובהרה מזויות אחרות. אתה מוצא זאת הגיוני לבחון את העירנות וכושר הבלמים של הנהג המהיר מאחור. מה אם אכן מהם לא תקין? תחשוב גם על זה. אני לא רואה הבדל גדול בין זה לגניבת זכות קדימה שרואים ביומיום - רק מה - מטעמי בטיחות גניבות זכות קדימה בשטח עירוני במהירות נמוכה יכולים להשפיע נטו על הכבוד שלי שאני באמת הרבה מוכן לוותר עליו אבל אותם משחקים על הכביש המהיר חשוב והכרחי להימנע מהם.

פורסם (נערך)

אני לא יודע איך להסביר יותר טוב. לא צריך לבדוק לא עירנות ולא כושר בלימה. הנהג נמצא קילומטר מאחור, מאחורי עיקול, ונוסע ב 200 קמש. אף אחד לא מפתיע אותו, ואף אחד לא דיבר על לחתוך ולהפתיע נהג אחר. לא קשור לכבוד או למשחקים. אני רוצה לעקוף כמה משאיות איטיות לפני. מאחורי במרחק קילומטר מאחורי עיקול רכב נוסע 150 קמש יותר מהר ממני. אין דרך לראות אותו.

בצורה דומה בטור. אף אחד לא אמר לחתוך. התפנה מרווח של 100 מטר כדי שתוכל לעקוף רכב איטי. בינתיים הרכב בנתיב השמאלי הגביר מעט את המהירות שלו וסוגר את הרווח. מה תעשה, תקבור את עצמך מתחת לאדמה? ירים לשתי שניות את הרגל מהדוושה, תסיים את העקיפה והוא יוכל להמשיך ולהאיץ.

פורסם

בצורה דומה בטור. אף אחד לא אמר לחתוך. התפנה מרווח של 100 מטר כדי שתוכל לעקוף רכב איטי. בינתיים הרכב בנתיב השמאלי הגביר מעט את המהירות שלו וסוגר את הרווח. מה תעשה, תקבור את עצמך מתחת לאדמה? ירים לשתי שניות את הרגל מהדוושה, תסיים את העקיפה והוא יוכל להמשיך ולהאיץ.

ושוב רבותי, יש לי סטרט-אף, רעיון חדשני, פריצת דרך, חזון לא נפרץ: אולי אתה לא חייב לעקוף בכלל? ואולי אתה לא חייב לעקוף עכשיו אלא לחכות שהדרך מאחור תהיה פנויה?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

מה זה דרך פנויה? 100 מטר מרווח? 200 מטר? 20 קילומטר?

ואם יש 300 מטר והנהג מאחור האיץ מ 120 ל 180?

האידאל הבינארי שלכם לא קיים בשום מקום.

פורסם

דרך פנויה פירושה שאינני גורם להפרעה לנהג מאחור. הפרעה פירושה שאני מאלץ אותו לשנות את מהירותו או את התמקמותו בכביש.

כמובן שאף אחד לא בודק אותך על קוצו של יוד, אם גרמת להפרעה לא מורגשת או כאשר הנהג מאחור היה נסתר מעיניך לפני תחילת המהלך או ביצע פעולה לא צפויה כמו האצה פתאומית.

פתרון חלקי למצבים כאלו מושג על ידי התחלת העקיפה בצורה הדרגתית שתיתן לך זמן להתחרט, וכן על ידי ביצוע העקיפה עצמה בזריזות. בכל מקרה, ככל שאתה ממעט בעקיפות - יותר טוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז אתה תמתין, כי הוא שם ואתה לא. כשהמצב יהיה הפוך, הוא ימתין. עקיפה היא תמרון רשות, לא חובה. הוא בנתיב שלו ואתה מתפרץ לו לנתיב. זה מה שאתה מתעקש לא להבין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם מסרבים להבין שהחיים הם לא בינאריים וגם לשאר המשתמשים בכביש זכות שימוש.

דוגמה נוספת מארץ תרבות הנהיגה והאוטובאנים

ואפשר למצוא 5000 דוגמאות נוספות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...