Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להגיב על מזדה 3, כי אין לי איתה ניסיון.

יצא לי לנסוע באחת כנוסע לפני הרבה שנים. והנהג היה צריך לסחוט את הדוושה כדי שהיא תזוז.

אני נוהג כרגע על מגאן I, ובסלד גבוה מ3000 המנוע מתחיל להרעיש. זה קצת מציק אבל מתרגלים.

ב306 שלי רק אחרי 4500 סלד הרעש של המנוע היה מתחיל להפריע.

יש רכבים שמרעישים יותר ויש כאלה שפחות, תלוי ביצרן ובדגם.

אני חושב שאין לך ברירה אלא לבדוק עם מזדה 3 נוספת בתוואי דרך דומים ולראות איך היא מרגישה.

אם יש הבדל גדול אז ככל הנראה צריך להגיע למוסך שבאמת יודע משהו, וזה לא תמיד מוסך מורשה, שיבדוק את הרכב בצורה מעמיקה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הבעיה שהרכב שלי הוא דור 1 איך אפשר למצוא מאזדה 3 דור 1 בהשכרה ?

אין לי חבר עם רכב דומה זאת בעיה .

הרכב שלי שוקל - 1247 קילו

והרכב של שכן שלי דור 2 שוקל 1277 עם אותה מנוע .

אז איך יכול להיות שבדור 2 הצריכת דלק טובה יותר ? השכן אמר לי שהיא עושה לו 1:12 עם מזגן .

אם הרכב היה שוקל למשל 1147 במקום 1247 המנוע לא היה צורח כמו עכשיו ?

היצרן עשה שהרכב יעביר הילוך ב 2200 סל"ד בנסיעה רגילה אני מפחד שהמנוע לא בנוי לסל"ד גבוה

עובדה שהוא ממש מתאמץ ב 2500 הפחד שלי שהמנוע צורח בגלל המשקל של הרכב וזה יכול להרוס אותו.

יש פה מישהו עם מאזדה דור 1 מנוע 1.6 עם אותה בעיה ?

עריכה אחרונה על ידי RanParsi
פורסם

אם תעלה הקלטה של איך הוא נשמע ב2500 סלד אולי יהיה לנו קל יותר להגיד לך אם זה בסדר או לא.

קשה לי להאמין שב2500 סלד המנוע באמת מתאמץ, רוב הסיכויים שהרכב פשוט לא מבודד כמו שהיית רוצה, ולכן הוא רועש.

30 קילו לא ישפיעו על התאוצה של הרכב בצורה מוחשית. אבל כיול התיבה האוטומטית והמנוע, כן יכולים לתרום גם לתגובה טובה יותר וגם לצריכת דלק נמוכה יותר. חוץ מזה, צריכת דלק זה משהו מאד תלוי בנהג. אם עובדים עם רגל ימין בצורה נכונה אפשר להוציא מכל רכב צריכה טובה יותר מהממוצע מבלי להיות מכשול בכביש לרכבים אחרים. אבל זה דורש תירגול, ובעיקר הרבה סבלנות.

פורסם

מניסיון אישי על המאזדה 3 גם אם תסע על 60 ותלחץ על הדוושה של הגז עם הלשון לא תעבור את ה 1:11

היה לי פעם לנטיס 1998 לא זוכר אם זה היה 1.6 או 1.8 אבל הרכב היה מצויין לא הייתה לו בעיה של סחיבה / איטיות הוא גם שקל 100 קילו פחות , יותר כ"ס יותר קג"מ לא כמו ה ז_ _ של היום

רגע ,

דיברת על הכיול ? מה זה בדיוק ? אולי התיבה שלי / מנוע לא מכויילים טוב ?

פורסם

ואי כמה פות"ש כותב וכותב. ...וכותב, בכל תגובה והודעה!

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כן, אתה טרול.

יודע למה אתה טרול?

כי שאלו אותך כמה וכמה פעמים שאלות מאוד רלוונטיות (כולל אנוכי) ולא טרחת לענות עליהן.

אתה כותב מגילות ארוכות ולא רלוונטיות שאין בהן חצי משפט שעשוי לעזור לך לפתור את הבעיה.

ולקינוח אתה תוקף כל אחד שבטעות כתב משהו שאתה לא רוצה לקרוא.

בקיצור, אתה טרול ולכן, כדי לא להאכיל את הטרול פשוט אומר לך:

כן, נראה שאין ברירה, אתה צריך להחליף מנוע ל-2 ליטר כי ה-1.6 לא יכול לסחוב את הגוף הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מדובר באחד השרשורים הכי מיותרים שראיתי לאחרונה.

כן המאזדה 3 אוכלת דלק, כן היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אני לא אוהב אותה (לא שהיא לא טובה, אני פשוט לא מתחבר אליה, היא אנמית לטעמי) אבל בין זה לבין כל הירידות שלך ושהמנוע שלך עוד שניה מתפוצץ יש מרחק גדול.

אני נוסע בדר"כ רגוע, משתדל לא לעבור את ה 2 - 2.5K סל"ד, אבל כשצריך אני מגיע גם ל 3-3.5 בלי בעיה והרכב זז. את המזגן אני לא מרגיש בכלל, דלוק או כבוי הרכב סוחב אותו הדבר בדיוק.

אם זה לא המקרה אצלך, אתה צריך ללכת לבדיקה אצל מכונאי שמכיר את המאזדה הזאת ולהפסיק עם הכתיבה הנגועה שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...