Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 3 1600 סמק שנת 2008 ACTIVE ואני חושב שיש לי בעיה במנוע או בגיר

התחושה של כבדות " כמו נסיעה במשאית " עם מנוע של רכב פרטי כאילו המנוע לא קשור לרכב

הרכב מאוד כבד צריך להדביק את הדוושה של הרכב לרצפה כדי לצבור מומנט / כח סחיבה

הרכב מאוד איטי שיש עליה קטנה בכביש מהיר ושאני מסיע 2 אנשים הרכב בקושי זז אני מדביק את הדוושה לרצפה ולוקח לו זמן בהילוך D לבחור את ההילוך וצריך 2 שניות או 3 עד שהוא מגיב להילוך

הייתי במוסך מורשה של מאזדה ולא ממש קיבלתי תשובה רק אמרו לי שאם אין מנורה דולקת של אזהרה המנוע תקין

גם בדור ה 2 הרכב דיי כבד וממש לא נעים לנסוע איתו ב D אין סחיבה אבל בדור ה I זה ממש בעיה

התחושה שאין " כח " לרכב לסחוב ואם מכריחים את הרכב להגיע למומנט ב 2500 סלד הרכב מתחיל לצרוח הוא ממש מרעיש יש לי בעיה בתושבת מנוע צד ימין אבל לא נראה שזה ממש קשור לכזה רעש הרכב ממש מרעיש

אם אני מפעיל מזגן בכביש מהיר הרכב פשוט עוצר !!!! אלא אם כן אני מושך את הסלד לכייון ה 4K ומעלה

אני בקושי מפעיל מזגן כי הרכב ממש איטי וכבד

יש דרך לדעת אם יש בעיה במנוע או בגיר ? לפני שנה נכנסתי עם הרכב למכון בדקתי אותו וקיבלתי כמעט על 3 בוכנות 99 אחוז ועל בוכנה רביעית 98 אחוז .

אני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה , למה שמגיעים ל 2300 - 2500 סל"ד ומעלה הרכב מתחיל לצרוח כמו מנוע 3 צילינדר

המשקל של המאזדה הוא כמעט 1.3 וכל הרכבים המשפחתיים שוקלים ככה רק עם קצת יותר כ"ס אבל המומנט זהה אצל כולם 15 קג"מ פלוס מינוס

נסעתי על הרבה רכביפ בחיים שלי אבל רכב כזה איטי לא נתקלתי בו ....

יכול להיות שהמנוע לא בנוי לעבור את ה 2500 סלד בגלל זה הוא צורח ?

לקרובת משפחה שלי יש מאזדה 3 דור 1 עם מנוע 2000 סמק וגם שם יש אותה בעיה של איטיות למרות שהרכב עם 19 קג"מ ו 150 כ"ס הוא ממש מזכיר את ה 3 1600 בתחילת נסיעה צריך הרבה רגל על הגז , רק ששמים אותו על טיפטרוניק מרגישים את ההבדל .

יש דרך לדעת אולי הבעיה בגיר מה הסיפטומים של גיר דפוק / מנוע דפוק ?

עריכה אחרונה על ידי RanParsi
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הגזמת?

זה התחיל ככה פתאום, או שכל הזמן הרכב היה ככה?

היית במוסך ואין תשובה, תלך למוסך אחר, שיעשו סדרה של בדיקות, זה לא אמור להיות כזה גרוע.

ובטח אי אפשר לדעת מהפורום.

פורסם

הרכב שוקל המון , והמנוע 1.6 פשוט לא מתאים לגוף של הרכב בעיר לא מרגישים כל כך את הכבדות אבל שיוצאים לכביש בינעירוני זה סיוט

זה הרכב היחיד שמגיע ל 2500 סל"ד והוא מרעיש כאילו הוא ב 5K

חסר לרכב כח וזה מתסכל ממש איטי אני אמשוך איתו שנה ואז אמכור לא שווה להשקיע בו מאמץ .

אם לא היה טיפטרוניק ברכב הייתי עוצר בשוליים של הכביש ולוקח מונית פשוט ח _ _ של רכב אולי בגלל שיש לו 4 הילוכים .

שאני נוסע על D אין רעש מהמנוע אבל בטיפטרוניק הוא מרעיש כמו טרקטור

אמא שלי קנתה את הרכב והוא מרגיש חלש מהיום הראשון למרות שעבר בדיקה לפני קניה בקומפיוטסט בראשון ויצא עם 4 בוכנות כמעט כולם על 100 אחוז תקינות 99 - 99 - 99 - 98 .

פורסם

נראה הגזמת פה, אומנם זה לא מטוס קרב אבל עדיין רכב ממוצע. אפשר לדעת לאיזה רכב אתה משווה אותו ומלכלך ככה על המזדה?

פורסם (נערך)

" רכב משפחתי " ששמים מזגן והוא עוצר בגלל שאין לו כח , או " רכב משפחתי " שבקושי זז שיש עליו 2 נוסעים מה צריך לכתוב עליו ?

הלוואי והייתה בעיה מכנית הייתי משלם ופותר את זה הבעיה שאף מוסך שהייתי בו לא עלה על הבעיה כולם אומרים שזה בסדר בלה בלה

וזה לא בסדר הרכב כבר בקושי זז , היה לי פעם שברולט אוואו ביג 1.4 מהעבודה וכמה שהיא הייתה " עגלה " היא לא הייתה כבדה כמו המאזדה ואני ממש לא אוהב שברולט אבל איטיות כמו המאזדה לא הייתה לי .

אין לי שום דבר אישי נגד מאזדה פשוט הרכב איטי ברמות צריך להגיע איתו בסלד ממש גבוה כדי להרגיש " סחיבה " וסלד גבוה זה דלק

לא פלא שהוא שתיין הדלק של הקבוצה .

גם אם היה לרכב 130 כוחות סוס והקג"מ היה נשאר 14.7/4000 הרכב היה איטי ברמות ב 2500 סל"ד יש לו 9.5 קג"מ כמו רכב 3 צילנדר .

בקשר למנוע 2000 הרכב יותר כבד מ 1600 והקג"מ לא בדיוק " גבוה " 18-19 גם שם יש איטיות לא מבוטלת מה שחשוב לי זה סחיבה יותר ממהירות לא אוהב את התחושה שלוחצים על הגז עד הרצפה כדי להתחיל נסיעה ובכלל שמפעילים מזגן והרכב נעצר .

הלוואי והבעיה הייתה מכנית פותחים את הארנק ונפתרת הבעיה העניין שמבחינת כל מוסך שהייתי " הרכב תקין "

איך תקין אם על D בקושי זז ושמעבירים לטיפטרוניק פתאום המנוע מתחיל לצרוח ומ 2500 סלד הוא מאיים לשבוק חיים

אני מחפש מוסך מורשה מומלץ מאזדה כדי לפתור את העניין הזה

רציתי לנסוע לניר צבי אבל הבנתי שיש מלא תלונות על השירות של היבואן ושהמחירים בשמיים

פורסם (נערך)

אם אתה כותב " ספיריט סוחבת יפה מאוד " כנראה שלא ממש הרחת את המאזדה 2008 2 ליטר מקרוב

הדור ה 1 כבד כמו נגמ"ש והדור ה 2 עוד יותר כבד 1.300

קח את הרכב לסיבוב יש ב AVIS עדיין רכבים כאלה להשכרה ותראה כמה היא " סוחבת "

תפסיק להתסכל ביוטיוב על " מבחני רכב " .

דיברתי על הספיריט 2008 לא עם ה 19 קג"מ היא עגלה ב D נסעתי עליה לא ראיתי סירטון ב ICAR או מגזין אוטו

במומנט קג"מ אין הבדל גדול בין הספיריט 2008 ל 2013 ומעלה אותו משפחטומט

הבעיה עם הספיריט שהיא מאוד כבדה בניגוד ליונדאי ששוקלת 1.150 והקג"מ שלה מתקזז עם המשקל , משקל גבוה של הרכב יכול להעלים את המומנט של הרכב .

מה שחשוב לי זה הסחיבה המהירות פחות חשובה לי אני לא מאלה שנוסעים על 140 גג 110 .

הסחיבה הכי חשובה לי לא אוהב את ההרגשה שהרכב " כבד חנוק " .

לבוגאטי יש הרבה כוחות סוס היא לא בדיוק בנויה לסחיבה ואני יותר בעניין של סחיבה ופחות כוחות סוס .

חשבתי אולי לשנות את המרכב של הרכב ולהתקין מנוע 2000 במקום 1600 לקבל אישור ממשרד הרישוי המנוע של הדור 2 והדור ה 1 זה אותו מנוע 1 ל 1 .

פורסם
הסחיבה הכי חשובה לי לא אוהב את ההרגשה שהרכב " כבד חנוק " .

לבוגאטי יש הרבה כוחות סוס היא לא בדיוק בנויה לסחיבה ואני יותר בעניין של סחיבה ופחות כוחות סוס .

אתה פשוט אדיר!

הבוגאטי לא בנויה לסחיבה..............אתה מבין שאתה מדבר על רכב שעם כמות המומנט שהוא מייצר אפשר כנראה לסובב את כדור הארץ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

על כל מה שכתבתי לא הסתכלת רק על הבונאטי הסתכלת ?

כתבתי 100 עמודים רק על זה הסתכלת ?

כתבתי את זה בציניות , אין לי ספק שאתה מבין את זה מקסימום בפעם הבאה אני ארשום עם ניקוד שתבין .

פורסם

פנה למוסך לא מורשה יבואן, שם הסיכוי למצוא את הגורם לבעיה , אם קיימת , גדול יותר. הייתי כבר ב 10 מוסכי יבואן במהלך חיי. לא משנה מי היבואן , חוץ מאחד , לא נתקלתי באיש דיאגנוסטיקה טוב שיודע לאבחן תקלות. כולם אלופים בלהחליף פילטרים ושמנים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

דבר ראשון, מדברייך לא השתמע שאתה ציני בעניין הבוגאטי.

דבר שני, לא היה לי זמן לעבור על ה-100 עמודים, כן עברתי על העמוד הנוכחי ונתנו לך תשובות מתאימות אבל אני יכול לשער שיש לך נטייה קלה להגזמה (100 עמודים, מדליקים מזגן והרכב פשוט עומד ועוד שלל תיאורים).

אתה רוצה תשובות נורמליות שאולי גם יעזרו? בוא תיתן מידע:

1.כמה זמן הרכב ברשותך?

2.האם התחושה שאתה מתאר התחילה לאחרונה או שתמיד הרגיש אותו דבר?

3.באם מדובר במשהו שהתחיל לאחרונה, האם ביצעת איזשהו טיפול ברכב בסמוך לתקופה בה התחלת לחוש במחסור בכח?

4.מתי ביצעת טיפול אחרון?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאזדה 3 על כל הגירסאות הוא רכב די זריז.

אפשר וכדאי לבצע טיפול ישור קו מלא.

בצע ישור קו מלא - הכנס תוסף דלק לטנק הדלק על כ חצי מיכל דלק .

אם צריך - לאחר בדיקה במוסך או ע"י אדם מבין ברכב.

בצע פלאשינג למנוע - הוסף פלאשינג - נוזל המנקה את מעברי השמן ואטימת הבוכנות וגל הזיזים .

ואח"כ מלא שמן מנוע איכותי חצי סינטטי + פילטר שמן איכותי .

החלף נוזל ממסרה - שם יש איבוד כוח והפסדים , השתמש בנוזל ממסרה בתקן מאזדה M-5 תואם SP3 סינטטי, לפי הוראות היצרן.

כדאי לבצע החלפה חלקית כ 4 ליטר.

עלות נוזל הממסרה הסינטטי המתאים בתקן M-5 עולה כ 180 ש"ח לגלון .

החלפה חלקית כ 4 ליטר , כל כ 45-60,000 ק"מ או 5 שנים .

פתיחת בורג אגן הממסרה , ניקוז הנוזל הישן , סגירת הבורג ומילוי נוזל ממסרה חדש .

בדוק את הפלגים ופילטר האויר . אם צריך החלף .

הרכב הנ"ל די זריז לרכב בקטגוריית המשפחתיות , ועם הק"מ הנ"ל , אין סיבה כי יחסר בו כוח נתון .

העלות של כל הטיפול הנ"ל לישור קו במוסך רגיל כ 800-1200 ש"ח .

ראה עוד דיונים על טיפולים גם ברכבים דומים.

א - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?454129-טיפולים-מאזדה-3&highlight=%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA+%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92

ב - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?337511-איזה-שמן-מנוע-צריך-למאזדה-6-מנוע-2-3-2004&highlight=%D7%9B%D7%95%D7%97

ג - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?322726-רוצה-להחיות-את-המנוע-ברכב-מה-לעשות&highlight=%D7%9B%D7%95%D7%97

ד - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538206-מאזדה-6-פרימיום-2500-הספק-נמוך-מהצהרת-היצרן&highlight=%D7%94%D7%A4%D7%A1%D7%93+%D7%9B%D7%95%D7%97

ה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530046-החלפת-שמן-גיר-מסנן-מאזדה-3-שנת-2008-מנוע-2000-סמ-quot-ק&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גבר, אתה ממש מגזים.

כל מאזדה 3 תהיה יחסית זריזה, זאת עובדה.

האוטו מושך יפה לסל"ד גבוה.

זה שהיא חלשה לעומת אחרות זה כנראה נכון.

גם אצלי בקורולה וגם בלנסר שאני נוהג בה בעבודה, אם לא תזיז סל"ד אתה תבכה, אלו מנועים שלא יכולים לתת כח מתחת ל3000+, אין מה לעשות.

פורסם

המאזדה עם מנוע 1.6 ליטר שוקלת 1247 עם מומנט 14.8 .

עם מנוע 2 ליטר היא שוקלת 1284 עם מומנט 19.1 .

יש לך תוספת של 4.3 קג"מ בתוספת של 37 ק"ג שזה המון.

וכמו שאמרו לך פה, המנועים בקטגוריה מתקשים לזוז מתחת ל-3000 ס"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...