Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי הזווית הנשית שבעניין?

במילים אחרות, נשות הפורום גם מוזמנות להשתתף בדיון.

רק מדברים, בלי דעות קדומות.

התגובה שלי אולי קצת תבאס אותך, אבל big no no. אני קנאית ולא מסתירה את זה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש גם הרבה סרטים על מלחמת העולם השנייה...

בסרטים האחרים הסיום בדר"כ יותר אופטימי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
התגובה שלי אולי קצת תבאס אותך, אבל big no no. אני קנאית ולא מסתירה את זה.

למה שתבאס אותי?

את לא אישתי ;)

מעבר לזה לגיטימי שתהיי קנאית, רוב הנשים (וחלק מהגברים) כאלה במידה זו או אחרת כך שאת בחברה טובה.

לי ספציפית זה פחות מתאים, אני מסוג האנשים שאני יכול ללכת עם אישתי ולראות בחורה יפה ולהגיד לאישתי “איזה כוסית!!! בכיף הייתי עושה אותה“.....

:)

בסרטים האחרים הסיום בדר"כ יותר אופטימי

התבלבלת בין סיום לגמירה..... :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא מסוגל לחשוב שמישהו אחר יהיה עם חברה שלי. עוד לתת לזה יד ולאשר? מזכיר לי שטסנו למקסיקו כל החברים מעורב בנים בנות וגם חברה שלי הצטרפה כולם הסתלבטו עלי. אבל בסוף אני הייתי הכי פעיל מינית שם מכולם ומאוד נהנתי ולא היה חסר לי כלום

תמיר.

פורסם

בעיות של אנשים שאין להם ילדים קטנים...

נראה אתכם חושבים על משהו, כשלילד יש 40 חום מדלקת ריאות והוא לא ישן כבר 5 ימים...:bugeyed:

פורסם
בעיות של אנשים שאין להם ילדים קטנים...

נראה אתכם חושבים על משהו, כשלילד יש 40 חום מדלקת ריאות והוא לא ישן כבר 5 ימים...:bugeyed:

אני מניח שאתה צודק.

רגע, בעצם........ילד בן 4 וחצי ופעוט בן 2 וקצת, נכנסים להגדרה של ילדים קטנים?

אחד מהם אפילו קצת מנוזל בימים האחרונים.

וברצינות, לא מדובר עלינו ספציפית למרות שכמו שציינתי אנחנו לא רואים את זה כדבר נוראי או "שלילי מוחלט" גם אם לעולם לא נתנסה בזה אבל הדיון הוא ברמה הכללית של מה אנשים שונים חושבים על זה.

יצא לי לשמוע על זוג שהגבר מתנגד להכניס אפילו בחורה למיטה שזה דווקא פחות אופייני.

ובלי קשר, אם חוזרים להערה שלך ובתור אבא לילדים קטנים, חייב לציין שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

נכון, מדי פעם יש לילות לא קלים עם הילדים, פה ושם שן חדשה בוקעת ומעלה חום, פתאום אחד תופס התקררות ולא יושן כמה לילות ואז כשהוא מבריא השני מפסיק לישון לאיזה 2-3 לילות כי נדבק מאחיו.

אז כן, מוכר לי הסיפורים על לילות ללא שינה, אבל בוא נכניס לרגע לפרופורציות, זה לא קורה בכל לילה ובהחלט יש שבועות שישנים בהם טוב.

ובהקשר של ילדים\סקס אני לא יכול להתלונן שהם פוגעים לי בחיי המין, המצב אצלי לא רע בכלל למען האמת.

פורסם

בהחלט, לא פעם נתתי את הרכב שלי לחברים ונהגתי על הרכב שלהם.

אבל אתה יודע איך זה, פעם נתתי לחבר את הרכב שלי ובתמורה קיבלתי מפתחות של אסטון מרטין וונטג’, פעם קיבלתי בתמורה מפתחות של גולף R32, בהזדמנות אחרת זו היתה C63 ובפעם האחרונה זו היתה לוטוס אבורה.

בקיצור, פעם מקבלים משהו טוב יותר ופעם טוב פחות.

העיקר שבסוף קיבלתי חזרה את הרכב שלי.

פורסם
למה שתבאס אותי?

את לא אישתי ;)

מעבר לזה לגיטימי שתהיי קנאית, רוב הנשים (וחלק מהגברים) כאלה במידה זו או אחרת כך שאת בחברה טובה.

לי ספציפית זה פחות מתאים, אני מסוג האנשים שאני יכול ללכת עם אישתי ולראות בחורה יפה ולהגיד לאישתי “איזה כוסית!!! בכיף הייתי עושה אותה“.....

התבלבלת בין סיום לגמירה..... :)

happy ending זה happy ending

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בתאוריה, יכול להיות מעניין .

מעשית, כנראה של 99% מהזוגות זה לא יתממש לעולם מהסיבה הפשוטה שהחשיבה לגבי סקס(אהבה עבור הנשים בייננו) בין גברים לנשים הם שמיים וארץ, אני באופן אישי לא מכיר אף אשה כולל אשתי שתזרום עם הקטע של לראות את בעלך משגל מישהיא אחרת, לא משנה כמה היחסים פתוחים וכנים בינם( ואני מגדיר את המערכת יחסים שלי פתוחה וכנה ועם קנאה מינימלית ונורמאלית), לי בתאוריה לא נראה שתהיה בעיה עם קטע של חילופי זוגות אבל במציאות אני לא באמת יודע איך אגיב שמישהו אחר מנשנש את אשתי.

בקיצור, כנראה שהפנטזיה הזאת תישאר לפורנו שאני צופה בו. :lol:

פורסם (נערך)

מורזילקה עזבי זוג, מה עם להכניס רק בחורה?

(מנסה לעזור לחבר שלך לפלפל את העניינים).

אגב, בהקשר של להכניס עוד בחורה למיטה, אני חושב שיותר ויותר זוגות היו עושים את זה אם היה קצת יותר אומץ ל.........גבר.

ואני אסביר- רוב הגברים היו שמחים (מאוד......מאוד מאוד מאוד) להכניס עוד בחורה למיטה ביחד עם החברה\אישה שלהם אבל הם חוששים מאוד ממה תיהיה תגובת בת הזוג להצעה ולכן גונזים את ההצעה עוד לפני שהובאה לדיון.

היתה לי פעם חברה (האקסית המיתולוגית) שנפלה בול להגדרה של "אני נראית מעולה ואני אפילו לא יודעת את זה", כלומר באמת נראתה מצויין אבל חסרת בטחון וקנאית נוראית.

אחרי שהסיפור איתה נגמר החלטתי שלעולם לא אהיה שוב עם בת זוג קנאית (אל תתבאסי עלי, זה לא את מורזילקה, זה אני והעובדה שאני נשוי......ולך יש חבר...ושאת קנאית :wink: ).

במקביל השתחרר לי מחסום הביישנות והתחלתי להעיז, 4 פעמים שאלתי בחורות שהייתי איתן בקשר (החל מיזיזות קבועות ועד חברות) אם יסכימו לצרף בחורה.

3 פעמים ענו לי "כן", בפעם הנוספת הבחורה רצתה לחשוב על זה, אחרי יומיים+סרט כחול בכיכוב 2 בחורות וגבר גם היא אמרה "למה לא".

אני חושב שבגדול יש ללא מעט נשים איזו פנטזיה נסתרת\רדומה להתנסות עם בחורה, אולי תורמת לכך המדיה שנותנת יותר חשיפה לאינטימיות בין נשים מאשר לאינטמיות בין גברים.

כמו שזה הפך למאוד מקובל בשנה-שנתיים האחרונות לראות בלא מעט סרטים וסדרות אנשים שמעשנים ג'ויינטים באופן דומה מאוד מקובל בשנים האחרונות לראות סצנות אינטימיות בין נשים בסרטים וסדרות.

במציאות לעומת זאת כנראה שיש ללא מעט זוגות איזשהו מחסום ביישנות\חשש שמונע אפילו את הדיון על נושא שכזה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

אני רוצה לצרף גרביל.

בנימה רצינית.

גם רוב הבחורות יודו שעוד אישה זה מקובל יותר מעוד גבר לשלישיה.

וזאת למרות אפס נטיות מיניות לצד הלסבי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני רוצה לחזק את מה שנאמר פה לגבי הצורך בהתייחסות מאוד זהירה

והעובדה שזה לא מתאים לרוב המוחלט של האנשים - ולרוב זה מתגלה בדיעבד.

לא התנסיתי בחוויה כזו [זה לא מתאים לי] אבל הכרתי זוגות שכן ושוחחתי איתם

[בעיקר ע"ר מקצועי]. התרשמתי שלרוב זה כמו לשכב עם מישהי נוראית כשאתה לא צלול,

הבאסה העמוקה מתחילה בשנייה ששארית הפליטה עזבה את גופך. מי שלא בנויים

לזה עלולים לסבול מכרסום רגשי מהותי בזוגיות שעלול להתרחב לקרע, זה יכול להיות טראומתי

[או בהמשך לייצר פוסט טראומה, גם אישי]. למעטים זה מתאים, אני מכיר זוג כזה,

אבל הם תמיד היו כאלה - והכוונה היא שהאישה פתוחה מראש ומנוסה מבחינה מינית,

ואז זה כבר קורה להם כמעט מעצמו כי מראש זאת זוגיות עם מאפיין הזדיינות [ושיחות על זה] גבוה :

רוצה לומר שהמפתח אצל האישה ושאם זה היה מתאים לזוגיות שלכם כבר הייתם יודעים על זה,

וממליץ לא לנסות לשכנע בת זוג לכזה דבר [חילופי זוגות].

דיונים על מיניות הכי טוב לעשות שנייה אחרי שגמרת,

כמו שלהרכיב תפריט הגיוני לארוחה הכי טוב לעשות אחרי החמין.

The first one to get angry loses

פורסם

מסכים עם רוב דברייך למעט דבר אחד- המפתח אינו אצל האישה כמו שהוא אינו אצל הגבר, זו זוגיות ולכן זו החלטה שצריכה להתקבל ביחד מתוך רצון משותף של שני בני הזוג.

מסכים איתך לחלוטין שזה לא מסוג הדברים שאחד מבני הזוג צריך לשכנע את השני, או שזה מתאים וזורם לשני בני הזוג או שעדיף שזה בכלל לא יקרה.

גם כאשר שני בני הזוג בראש דומה ובעניין להתנסות עדיין ישנה סבירות (לא קטנה לדעתי) "להפגע" אז על אחת כמה וכמה כאשר רמת העניין של בני הזוג לא תואמת.

• תוכן חדש...