Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא עדיפות לרכב מסויים

לא מעניין אותי המראה של הרכב

מחפש רכב נח לתחזוקה וחסכוני בדלק

ללא עדיפות לאוטומט או ידני

אם למשהוא יש רעיון ???

פורסם

השאלה שלך כללית מדי.

אם תיתן דוגמאות לרכבים שאתה אולי מתעניין בהם, יהיה יותר קל לסייע לך.

פורסם

אוואו רכב זוועה מכול בחינה לא אמין לא בטיחותי וזללן בדלק.

גטס רכב קטן וטוב אך לא חסכוני כמו שהוא מבטיח להיות...

פוקוס יהיה יותר נוח וגדול משניהן אך גם יעלה יותר מכול הבחינות.

מה דעתך לשקול פיאט פנדה? אוטו מאוד חסכוני ואמין ותוכל לקנות שנתון מתקדם יחסית בתקציבך

פורסם

הפנדה אכן אופציה טובה,מאוד חיסכונית ולא יקרה לאחזקה,יש גם את אחותה הגדולה הגרנדה פונטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מעט חושש מפיאט היה לי נסיון עם פונטו 98 שקיבלתי את הרשיון

עלתה לי ביוקר עם כל ביקורי המוסך היתה רגישה מאוד מתי שלא לא ביצעתי טיפול בזמן

פורסם
אני מעט חושש מפיאט היה לי נסיון עם פונטו 98 שקיבלתי את הרשיון

עלתה לי ביוקר עם כל ביקורי המוסך היתה רגישה מאוד מתי שלא לא ביצעתי טיפול בזמן

מספר חברי פורום יכולים להעיד לך על אמינותה. גם כן אם תקרא את המדריכים בקניית רכב ותשמע להמלצות בטיפולים אין סיבה שהפנדה תעשה לך בעיות

פורסם

206 ידנית גם אופציה טובה. תשים לב שתקציב שלך מצב המכונית לא פחות חשוב ואפילו יותר מהיכולות שלה. חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ושכל המכלולים בו עובדים כראוי.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

באופן כללי - לא כל כך.

אבל אפשר למצוא מגאנים ממש שמורים ובמצב מעולה בכלום כסף.

ראיתי שגם בפורום הזה מישהו מוכר מגאן האצ'בק 2004 במצב שמור ביותר, בפחות מ 10 אלפים. אפשר לקחת בחשבון כמה תיקונים פוטנציאליים ועדיין לא לצאת ממסגרת התקציב וליהנות מרכב נוח, בטיחותי, יחסית חסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

האם כדאי ללכת על פיאט גרנדה 2008 ידנית 1.2 ? או הרובוטית למרות שקראתי על כל מיני תקלות והיא יותר חזקה

או יונדאי גטס 2008

או פורד פוקוס 2007

או מיצובישי לנסר 2007 (1600)

את השברולט אוואו הורדתי מהפרק בעצתכם ...

אני גר בהרי ירושלים- הרכב יצטרך לעלות עליות ...

אני צריך רכב קטן לזוג +ילד מה שנראה לי שיתאים

אני עושה 8K ק"מ לשנה (כ600 בחודש)

והתקציב כמו שציינתי .

חשוב לי רכב אמין יחסית בלי הרבה כאב ראש יחסית לתקציב שלי

ושיהיה חסכן בדלק כמה שאפשר

או אולי רכב משנתון יותר מיושן בהמלצתכם??

עריכה אחרונה על ידי e-t
פורסם

ה1.2 לדעתי יהיה חלש מידי וכדאי לחפש את ה1.4 שהגיע גם ידנית אם כי יותר קשה למצוא כזאת, הגטס מבחינת זריזות תהיה עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...