Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נקנה לפני חודשים וכבר בדיקה במוסך ונמצא ברובו תקין כל הליקויים תוקנו.

הבעיה התחילה לפני שבוע, בעת לחיצה על דוושת הקלאץ כאשר הרכב קר נישמה קליק שנעלם כאשר הרכב מתחמם.

הבעיה מתרחשת רק בהילוכים 1,2,3.

חוץ מהרעש של הקלק אין רעשים מההילוכים במהלך הנסיעה ולא מהמנוע, העברת ההילוכים חלקה והקלאץ לא מחליק.

תודה על העזרה

פורסם

הרעש נשמה גם מבחוץ וגם מבפנים, הרעש לא חזק ולא מתכתי, פשוט קלק בלחיצה מהירה על הקלאץ, כאשר לוחצים לאט ובזהירות אין רעש.

תודה

פורסם

אני מאמין שזה קלאץ הידראולי, בפולו דגם קודם שהיית לי היה הידראולי, איך אני יכול לבדוק?

מה זאת אומרת לבדוק פיזית? יש לי קצת ידע, אתה יכול להסביר לי מה לבדוק?

יכול להיות שזה ציריה?

פורסם

אין שום קשר בין ציריה לקלאץ'. מערכות שונות ונפרדות ברכב.

רעש של ציריה נשמע בדרך כלל בנסיעה כאשר הגלגל מסובב ימינה או שמאלה לקצה המהלך , והוא טקטוק שחוזר על עצמו כל סיבוב של הציריה.

האם אתה שומע רעש בלחיצה על הקלאץ' גם כשהמנוע כבוי? גם בהילוך סרק?

פורסם
אני מאמין שזה קלאץ הידראולי, בפולו דגם קודם שהיית לי היה הידראולי, איך אני יכול לבדוק?

מה זאת אומרת לבדוק פיזית? יש לי קצת ידע, אתה יכול להסביר לי מה לבדוק?

יכול להיות שזה ציריה?

לבדוק פיזית זאת אומרת לפתוח מיכסה מנוע, לאתר את מזלג הקלאצ ובזמן שמישהו לוחץ על הדוושה בתוך הרכב אתה מאתר את מקור הרעש. אם יש משאבה אתה תזהה אותה בסמוך למזלג. ואין שום קשר לצירייה כמו שניכתב.

• תוכן חדש...