Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסתבר שITV וגם SKY מתעניינות בקלארקסון.

זה מעניין במיוחד אחרי שמיי והאמונד הצהירו שהם לא ימשיכו את טופ גיר בלי הקוף (ציטוט מדויק של האמונד).

יכול להיות שהם יעבירו את טופ גיר לערוץ אחר או שיעבדו על פורמט מחודש כלשהו.

למי שלא יודע, לקלארקסון יש עניין לא רק במכוניות.

הוא commentator מהרציניים שידעה הממלכה המאוחדת והוא מתבטא (ומעצבן אנשים) בנושאים חברתיים, הנדסה, היסטוריה ועוד.

הוא נכס רציני של הBBC וכרגע יש להם דילמה ממש דפוקה אם להיפטר ממנו כי הוא מייצר להם הכנסה ענקית.

אז ככה באופן דיי מוזר שבוע שעבר נחת אצלי בחנות בחור בריטי,התחלנו לדבר על המקרה הנ"ל מסתבר שהבחור הוא לא אחר מאשר אחד מראשי הפיתוח והפקה בITV, הוא סיפר לי שמאז שקרה המקרה לא מפסיקים לחצים עליו לנסות להחתים את קלארסון,

ואז הוא התבדח ושאל אותי,נו מה אתה חושב ,שנחתחים אותו? :).

Porsche 944 turbo

פורסם

לדעתי יש פה יופי של ספין של BBC, אני מאמין שהתקבלה אצלהם ההחלטה (הנכונה כלכלית) להשאיר את הבהמה, הם פשוט נותנים לציבור להתבשל במיץ של עצמו כדי להעלות את הרייטינג של הפרק הבא (שזה כשלעצמו ייצר עוד הרבה כסף עבור ה-BBC).

לדעתי לא רק ש-BBC ישאירו את קלארקסון, הם יעשו זאת גם במחיר של לתת לו העלאה בשכר ולפטר את אותו בעל תפקיד שעצבן את הקוף.

האם זה הדבר הצודק לעשות?

לא, הדבר הצודק זה לפטר את הקוף ולגנות את ההתנהגות שלו מבלי כל ההמתנה המיותרת הזאת.

יחד עם זאת צריך לזכור שה-BBC זה ערוץ מסחרי וככזה מטרתו לייצר רווח והרבה יותר קל ונכון כלכלית להחליף עובד BACK STAGE מאשר את הדמות הכי מזוהה עם התכנית הכי רווחית שלהם.

תזכרו שטופ גיר זה ממש לא רק תכנית טלויזיה, זה SHOW שמבצע כל תקופה סיבוב הופעות בינלאומי, זה הרבה כסף שנכנס ממרצ'נדייס וכו'.

בקיצור, זו חתיכת פרה שלא מפסיקה לייצר חלב טרי בכל דקה, אף אחד לא ימהר להפוך אותה לסטייק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/suspended-jeremy-clarkson-will-sacked-5394991?ICID=FB_mirror_main

הולכים לפטר אותו.

בי בי סי נמצאים במגעים עם כמה מגישים ע"מ למצוא לו מחליף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל הכבוד לבי בי סי אם זה אכן מה שיעשו, פעם ראשונה כי זה באמת הדבר הנכון לעשות ופעם שניה כי הם עושים זאת בידיעה שהם הולכים להפסיד ה-מ-ו-ן כסף.

לכל אחד יש מחליף, גם לקלארסון, אבל התכנית כבר קיבלה גוון מסויים שהפך למותג ועכשיו זה ישתנה ויפגע בהכנסות.

וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין של האמונד ומיי שלא בטוח בכלל שישארו בתכנית ללא קלארקסון ואני מאמין שהם יוכלו לקבל הצעות מאוד אטרקטיביות כדי להעתיק את התכנית לערוץ אחר וכבונוס לקבל את BBC בתור יעד לבדיחה.....

פורסם

עידן,

כמה דברים:

1. ה BBC אינו ערוץ מסחרי רגיל. הוא ערוץ ציבורי וממומן בחלקו מכספי ציבור.

2. אין הרבה ערוצים בעולם (למעט בנסיכויות המפרץ, אצל פוטין ואצל הסינים) שיכולים לעמוד בעלויות ההפקה של פרק יחיד מהדבר הזה.

3. בהמשך ל 2. - גם לא לעמוד בדרישות השכר של השלישיה, ושל קלארקסון עצמו.

4. שני הטמבלים שמכפיפים את העתיד המקצועי שלהם בכפיפה אחת לקוף הם...טמבלים.

5. כשהוא לא יהנה מהמטרייה של הכס הקדוש, יתחילו לצוץ החוצה הרבה סיפורים והתדמית תתחיל להיסדק. הטרדות מיניות, אכילה במסעדות מבלי לשלם, התעמרות במלצריות ועוד ועוד ועוד. זו רק ההתחלה.

6. יסלחו לי חובבי הרכב באשר הם - התכנית הזו משעממת. היא מצחיקה מאוד, אבל זו תכנית בידור ולא תכנית רכב. הרבה דברים מבויימים. יותר מדי. אני לפעמים מתחיל לראות ואז מזפזפ לחינוכית 23 לראות את פרפר נחמד, אולי שם יהיה פחות מבויים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יחד עם זאת צריך לזכור שה-BBC זה ערוץ מסחרי וככזה מטרתו לייצר רווח

ה-BBC זה ערוץ ציבורי שמקבל את מירב הנכנסותיו מתשלום אגרה​.

בנוסף, יש לו אכבר וועד עובדים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מקבל את התיקון שלכם ובכל זאת, ההפקה זאת של טופ גיר מכניסה סכום כסף עצום לקופה, הן מהתכנית והן מההופעות הבינלאומיות שלהם.

אני גם מסכים עם הטיעון שזה יהיה טפשי מצד האמונד ומיי לעזוב את התכנית מתוך סוג של לויאליות לקלארקסון.

בכל אופן עם כל החיבה לתכנית, אני בהחלט אשמח לראות אותו מקבל בעיטה גדולה בתחת בעקבות ההתנהגות הזאת, יש לי סלידה עמוקה מאנשים כמוהו, דוגמת דודו טופז ז"ל שנישאו על גלי הערצה והרשו לעצמם לעשות ככל העולה ברוחם בעקבות כך (להטריד מינית שחקנית שמגיעה להתארח אצלך בתכנית בשידור חי?!?!).

פורסם
מקבל את התיקון שלכם ובכל זאת, ההפקה זאת של טופ גיר מכניסה סכום כסף עצום לקופה

כסף סכום קטן. קצת פחות מ-3% מסך ההכנסות.

מהותי, אבל קטן (צריך לזכור שההפקה גם עולה לא מעט).

בו... קצת לבדוק עובדות לפני שמסיקים מסקנות.

כולה 5 דקות בגוגל ומחשבון.

פורסם

זה נחמד לחשב רק את האחוז של ההכנסות מהתכנית מכלל ההכנסות, השאלה כמה מכניסות הפקות גדולות אחרות של הערוץ.

ובכל אופן, 3% זה בוודאי לא משהו להמעיט בערכו.

פורסם

אתה יכול למצוא כמה מכניסה התוכנית מכלל ההכנסות של BBC World.

התוכנית מכניסה, אבל גם ההפקה יקרה (לא בדקתי כמה).

כמו שכתבתי, מהותי. אבל מהותי איננו עצום.

אבל העניין הוא שימוש במליצות שיוצרות תמונה מעוותת.

כשאתה כותב "עצום" אתה יוצר מין מצג שהופך את הביטול למשהו מהותי עבור ה-BBC, והוא לא.

אם תחבר את זה לעובדה שמדובר בארגון ציבורי, שכפוף להתנהלות אתית קודם כל ולפני הכל (הפוך לגמרי מהניתוח הראשוני שלך), אני חושב שאפשר להגיע למסקנה שקלארקסון ייבעט החוצה (אם אכן חבט בעובד זוטר), והכסף הוא לא השיקול העיקרי.

אם כבר, מה שישאיר אותו זו הפופלריות שלו, כפובליציסט מוביל דעה של הזרם האנטי-פוליטיקלי קורקט, ולא ציניות כלכלי. ישאיר... בצירוף התנצלות עסיסית, כמובן.

אף ארגון לא אוהב לוותר על רווחים, אבל אפילו טופ גיר היא לא משהו מהותי בתוך המוסד הענק הזה שקרוי BBC.

פורסם

6. יסלחו לי חובבי הרכב באשר הם - התכנית הזו משעממת. היא מצחיקה מאוד, אבל זו תכנית בידור ולא תכנית רכב. הרבה דברים מבויימים. יותר מדי. אני לפעמים מתחיל לראות ואז מזפזפ לחינוכית 23 לראות את פרפר נחמד, אולי שם יהיה פחות מבויים.

מסכים איתך. היו קטעים ספציפיים שנהנתי לראות, כמו הקטע שהוקדש לרכבים סובייטבים ומזרח אירופאיים, אבל באופן כללי, הם די משעממים עם רוב השטויות שהם עושים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
*****מדובר בארגון ציבורי, שכפוף להתנהלות אתית קודם כל ולפני הכל*****

בשולי הדברים, אני מניח שה-BBC כפוף קודם כל לפוליטקלי קורקט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חידוד קטן. הכל מבויים מא' ועד ת'.

• תוכן חדש...