Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר, זה ברור שאפשר מבחינה טכנית "להעיף" את הטיפות שנותרו במרווחים, כמו שעושים עם מפוח- השאלה שלי היא האם יש חלקיקים או משהו שהקומפרסור מוציא שיכולים לפגוע ברכב? למיטב זכרוני הקומפרסור אמור להוציא אוויר נקי שמקסימום יש בו לחות שהצטברה בדוד שלו.

האמנם?

פורסם

לא חושב, אבל כמדומני זה עלול להשאיר לך סימנים של טיפות המים שהתייבשו, כי המים מכילים מלחים / לכלוך נוסף. כמו שתשאיר חלק ברכב מול השמש לאחר שהרטבת אותו, הטיפות של המים עושים סימנים על כל אותו איזור במידה ולא ניגבת.

Opel Adam S 2017

פורסם

^

כן, זה ברור.

יש אגב מענה לטיפות האלו- ראיתי ביוטיוב סרטון שבו מייבשים עם מגבת את כל הרכב, לאחר מכן הבחור לקח מפוח ביד אחת, וביד השניה עבר עם מגבת יבוש תוך כדי הייבוש. קצת אוברקיל אבל יעיל.

פורסם

קומפרסור אכן אמור להוציא אוויר נקי, אבל במידה ואתה לא מנקה במקום שהוא לגמרי סטרילי עלול להיות גרגר של חול באוויר שכשיעוף עם הלחץ אוויר של הקומפרסור יצור לך סווירלס...

בקיצור - אני ממליץ להשתמש רק במקומות של המרווחים בין חלקי הפח שאליהם נכנסים מים שלאחר מכן עפים על הפח בנסיעה אחרי הייבוש של הרכב, על הפח החיצוני אני לא ממליץ להשתמש.

פורסם

^

כן, ברור.

הכוונה לייבש באופן שהבחור הזה עושה (תעבירו ל-3:00), בסרטון הזה מדובר במפוח אבל אני מתכוון לאופן המעבר עם מגבת במקביל ללחץ אוויר:

• תוכן חדש...