Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המספר האסטרונומי של 56 אלף נובע ממסירות ינואר? או שאנחנו בדרך לחצות את רף ה300 אלף רכבים חדשים בשנה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכירות של מאזדה 3 יירדו עם ההגעה של הפוקוס.

ככה היה גם ב-2012, הפוקוס היתה נכי נמכרת בגלל שנגמר למאזדה 3 המלאי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מדהים שסוזוקי אלטו עדיין מוכרת בכמויות.

כניראה שהנוסחה המנצחת היא פשוט מחיר נמוך. הישראלי כבר יעשה את שלו.

מחיר נמוך עם שם מוכר. אחרת היית רואה גם דאצ'יה סנדרו בכל חור.

האמת שנחמד לראות שהדאסטר מתקרב למכירות של הג'וק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דאצ׳יה מכרו 419 רכבים, אני חושב מאוד מכובד, מה דעת המומחים ?

(ג׳ימני 126 רכבים, מעניין מה יקרה בחודשים הבאים...)

פורסם

מאזדה 3 לדעתי תרד קצת גם בגלל כפי שציינו בגלל הפוקוס החדשה אבל בגלל (בעיקר) CX3, השנה הזאת זה שנת הזהב לגייפונים.

בכל מקרה פורד שייכת גם לדלק רכב אז נראה שמכל מקום הם מרוויחים.

יונדאי פותחת מבערים....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
לא הבנתי איך מנוע ה 2.0 של מאזדה 3 מפיק 165 כ"ס ושל ה-6 שזה אותו דבר מפיק רק 155 ??

:shock:

הבנת נכון. יש הבדל (כנראה תוכנתי) בין מנועי ה-2.0 של מאזדה.

אאל״ט, במתיחת הפנים הצפויה של מאזדה 6, דגם ה-2.0 יקבל את מנוע ה-165 כ״ס. עד אז, ה-3 אמורה להיות חזקה בצורה די משמעותית לעומת ה-6, בגלל ההבדל במנוע ובמשקל.

פורסם

אני חושב שמה שמדהים בעניין צ'מפיון ו- VAG, זה שאאודי A3 מכרו יותר מפי שתיים (!) מגולף, ואני מנכה מפה GTI או 1.8T. משווה רק A3 1.4 לגולף 1.2/1.4. זה כמובן יכול להיות שמכססה לצ'מפיון את מה שהיא צריכה בשורת הרווח, ומדגים היטב את הכשל העמוק שקיים בשוק, בו היבואן יכול להחליט מה "בא" לו למכור יותר - אאודי, VW, סקודה או סיאט. ואנו כצרכנים, ללא שום אכיפה או ביקורת מצד הממונה על ההגבלים או איזה שר רלבנטי, חייבים להתיישר. הרי שום יבואן נורמלי לא היה משאיר מחירים מופקעים (בדקתם כמה עולה 122 כ"ס עם מעט אבזור נוסף, נניח מושבים משופרים אבל ללא גג אפילו? לא מומלץ לחלשי לב) לרכב כזה, אם לא היה נהנה ממכירות עודפות ורווחים גבוהים מספיק, אצל היצרנים האחרים שהוא מייבא. פשוט כשל, פשוט חדלון. ופשוט חבל :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בכלל, מספרים מרשימים מ-א-ו-ד של מכירות אוודי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
מדהים שסוזוקי אלטו עדיין מוכרת בכמויות.

כניראה שהנוסחה המנצחת היא פשוט מחיר נמוך. הישראלי כבר יעשה את שלו.

רוב הישראליים מצויים במינוס. לפעמים אנשים סוחטים עוד שקל כי הם חייבים רכב.

התחבורה הציבורית בישראל (בכוונה תחילה וברורה) בלתי אפשרית ומחייבת אותך לנסוע ברכב פרטי.

משמע, יש אנשים שחייבים רכב פרטי ולא מעניין אותם להשקיע עוד שקל בפלסטיק יותר טוב, אלא רק כדי להגיע ממקום למקום בזול.

וכמובן שאותם האנשים שבמינוס ימשיכו להצביע לאותו מנהיג שהאינטרס העליון שלו הוא למצב את הישראלים בגבול הדק של עבדות\חיים.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
אני חושב שמה שמדהים בעניין צ'מפיון ו- VAG, זה שאאודי A3 מכרו יותר מפי שתיים (!) מגולף, ואני מנכה מפה GTI או 1.8T. משווה רק A3 1.4 לגולף 1.2/1.4. זה כמובן יכול להיות שמכססה לצ'מפיון את מה שהיא צריכה בשורת הרווח, ומדגים היטב את הכשל העמוק שקיים בשוק, בו היבואן יכול להחליט מה "בא" לו למכור יותר - אאודי, VW, סקודה או סיאט. ואנו כצרכנים, ללא שום אכיפה או ביקורת מצד הממונה על ההגבלים או איזה שר רלבנטי, חייבים להתיישר. הרי שום יבואן נורמלי לא היה משאיר מחירים מופקעים (בדקתם כמה עולה 122 כ"ס עם מעט אבזור נוסף, נניח מושבים משופרים אבל ללא גג אפילו? לא מומלץ לחלשי לב) לרכב כזה, אם לא היה נהנה ממכירות עודפות ורווחים גבוהים מספיק, אצל היצרנים האחרים שהוא מייבא. פשוט כשל, פשוט חדלון. ופשוט חבל :-)

כנראה שאתה לא מרגיש טוב היום.

יש תחרות בין יבואנים יש תחרות בין יצרנים בתוך אותו היבואן.

והקהל מצביע ברגליים מה טוב לו, וקונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רוב הישראליים מצויים במינוס. לפעמים אנשים סוחטים עוד שקל כי הם חייבים רכב.

התחבורה הציבורית בישראל (בכוונה תחילה וברורה) בלתי אפשרית ומחייבת אותך לנסוע ברכב פרטי.

משמע, יש אנשים שחייבים רכב פרטי ולא מעניין אותם להשקיע עוד שקל בפלסטיק יותר טוב, אלא רק כדי להגיע ממקום למקום בזול.

וכמובן שאותם האנשים שבמינוס ימשיכו להצביע לאותו מנהיג שהאינטרס העליון שלו הוא למצב את הישראלים בגבול הדק של עבדות\חיים.

עם החלק הראשון שלך אני לא מסכים-

"לסחוט עוד שקל" ולשלם 55 אלף שקל על מוצר, זה מבחינתי 2 דברים מנוגדים. באופן אישי גם כשיש לי אחלה פלוס בבנק, בחיים לא קניתי רכב בסיסי ביותר מ-25 אלף שקל, שלא לדבר על מצב שאני צריך "לסחוט עוד שקל".

עם החלק השני- אני מסכים לגמרי

• תוכן חדש...