Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה, אז אם אין איזה מנכ"ל סופר כריזמטי שמדבר יפה כמו סטיב ג'ובס, אפשר להתעלם לגמרי מהמוצר ורק להתלונן על האנגלית של שניים מהמציגים :-P

מה לעשות שזה מרגיש "חשחמי" שהמציג גם מדבר לאט וגם לא מובן? זה אפילו מביך. ואם הזכרת את ג'ובס, גם לשמוע את קוק זו חוויה די מעיקה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה אני אגיד לכם.... סמסונג שיחקו אותה עם העיצוב של הS6 EDGE סוף סוף... אפשר לישלוף אותו בגאווה מהכיס מול החבר'ה -לקחו את העיצוב של אפל ושיפרו .

כזה אני רוצה.:-)

gsmarena_002.jpg

החיסרון: המכשיר יהיה סקסי רק ללא כיסוי, הבעיה תיהיה שכל נפילה תיפגע לרוב בצד ותישבור את המסך וכאן אני בטוח שהמסך יעלה הרבה מאוד $$$, זה לא עיצוב שקל להגן עליו בנפילות וכל קייס יכער אותו.

בקיצור לעשות ביטוח וללכת בלי קייס :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

צודק... לרגע שכחתי היכן אנו נימצאים :-).

אני גם מחכה למכשירים מעניינים מבוססי MEDIATEK שיוכלו לצלם וידאו ב480fps 1080p! .

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת ניראה טוב הדרעק הזה. לא התחברתי לאדג', אין לי מה לעשות עם זה. גם בטוח יעלה יותר יקר באיזה 100 דולר. ביאס אותי שאין זיהוי אצבע לפתיחת מכשיר. המצלמה אכן נראת מרהיבה בעיקר לעומת האייפון שהוא מבחינתי אמת מידה (לא שהיה לי מעולם פשוט תמיד היה להם צילום איכותי באופן יחסי לטעמי) נכחה לראות מה יוציאו LG. אגב למישהו יש מושג לגבי מחירים?

פורסם (נערך)
צודק... לרגע שכחתי היכן אנו נימצאים :-).

אני גם מחכה למכשירים מעניינים מבוססי MEDIATEK שיוכלו לצלם וידאו ב480fps 1080p! .

דווקא מדיהטק? אנדרואיד ככל הנראה תשאר אופטימלית על פלטפורמות הקוואלקום והאקסינוס. זה למה אני לא נופל מה mx4 ושות'. ולא, בנצ'מרקים סינטטיים זה לא מדד מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
דווקא מדיהטק? אנדרואיד ככל הנראה תשאר אופטימלית על פלטפורמות הקוואלקום והאקסינוס. זה למה אני לא נופל מה mx4 ושות'. ולא, בנצ'מרקים סינטטיים זה לא מדד מבחינתי.

אם קוואלקום יחדשו משהו סוף סוף השנה ויציגו תמיכה ב480FPS אז אני בשימחה אקבל, אבל בתקופה האחרונה מדיהטק עושה להם חיים קשים מאוד ויוצאת עם צ'יפסטים מצויינים.

וMX זה לא מדד מבחינתי כי המערכת שלהם בעצמה לא בשלה, זה המקור לבעיוות ולא הציפסט.

לגבי הS6- שמעתי שדיברו משהו על טעינה מהירה- יש כבר נתונים על המטען? יותר מהיר משל אופפו?

פורסם (נערך)

בלי חריץ הרחבה וסוללה נשלפת זה ממש אייפון שמריץ אנדרואיד :roll:

מעניין גם כמה אלפיות צריך יהיה לשים בצד לתיקון מסך קעור... :shock: כי הסיכוי שמישהו יסכים לבטח פה מסך כזה שואף לאפס.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

למה צריך סוללה נשלפת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדי להזמין אחת חדשה אחרי שנה פלוס כשהמקורית מתחילה להתעייף. גם קרה לי כמה פעמים שנתקע המכשיר והייתי צריך להוציא סוללה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בקצב שהיום מחליפים טלפונים לא חושב מישהו יגיע לסוללה חלשה, גם לא אחרי שנה, הסוללה צריכה להחזיק.

לא זכור לי מצב שהמכשיר נתקע ואי אפשר לעשות כלום, היה לי כמעט שנה נקסוס ולא היו בעיות כנל לאישתי.

וגם היום יש מדריכים שמראים, זה מאוד פשוט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אז בקיצור בקיצור הם הוציאו אייפון.

אין אופציה להוסיף סוללה אין אופציה להרחיב זיכרון אין אמידות למים ואבק בקיצור אין אין.

עדיף כבר HTC M9.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

שלא מחדש גם שום דבר.

פורסם
ע"פ מבחנים שכבר בוצעו על מכשירי ה"הדגמה", ה-M9 בפסגת הביצועים. ציפיתי לשינוי מהותי בעיצוב ולצערי זה לא קרה הפעם. חשבתי (ורציתי) שהעיצוב יהיה דומה יותר לזה שהציגו בנקסוס 9. בכל מקרה, הוא והאייפון 6 עדיין חולקים את תואר המכשירים הנאים והאיכותיים ביותר שיש.

אני כבר ברשימת המתנה ל-PRE ORDER של M9 זהוב.

במבחנים יש יתרון מובנה למכשירים עם רזולוציה של 1080p לעומת 1296p/1440p.

התאכזבתי שסמונג הפסיקו עם 2 היתרונות הבולים שהיו להם בצורה עקבית בשנים האחרונות.

סוללה נשלפת הרחבת זיכרון.

גם אני

כבר אין? למי יש?

G3 אולי גם ל-G4.

האמת ניראה טוב הדרעק הזה. לא התחברתי לאדג', אין לי מה לעשות עם זה. גם בטוח יעלה יותר יקר באיזה 100 דולר. ביאס אותי שאין זיהוי אצבע לפתיחת מכשיר. המצלמה אכן נראת מרהיבה בעיקר לעומת האייפון שהוא מבחינתי אמת מידה (לא שהיה לי מעולם פשוט תמיד היה להם צילום איכותי באופן יחסי לטעמי) נכחה לראות מה יוציאו LG. אגב למישהו יש מושג לגבי מחירים?

יש פתיחה בזיהוי אצבע, זה אחד הדברים שלא יכולתי לומר לפני ההשקה.

המחיר של ה-S6 למיטב זכרוני דובר על כ-650 דולר.

גם אין זיהוי אצבע כמו בגלקסי 5?

יש.

אז בקיצור בקיצור הם הוציאו אייפון.

אין אופציה להוסיף סוללה אין אופציה להרחיב זיכרון אין אמידות למים ואבק בקיצור אין אין.

עדיף כבר HTC M9.

גם ל-M9 אין אף אחד מאלה (אולי כרטיס זיכרון, לא זוכר).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...