Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קליאו IV RS בת 8 חודשים. אני יודע שהרכב לא חסכוני במיוחד מלכתחילה.

בהתחלה הייתי מגיע לצריכת דלק ממוצעת של 1:8.9 אבל בזמן האחרון שמתי לב שהצריכה עלתה.

כדי לבדוק את צריכת הדלק, מדדתי מרחק וכמות דלק בין 2 התדלוקים האחרונים כאשר נהגתי רגוע, הכי חסכוני ומחושב שיכלתי והגעתי ל1:7.7 בנסיעות עירוניות בעיר הררית.

הצריכה בהתחלה הייתה טובה יותר למרות נהיגה אגרסיבית יותר.

אני מתלבט אם אני מפספס משהו או שכדאי לי לבדוק מול המוסך

תודה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כן, 1:8.9 היה מחושב ידנית ע"י חלוקה של הקילומטרים שנסעתי בכמות הליטרים בתדלוק

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

קשה לעשות השוואה כזאת, נסעת בדיוק אותו מסלול?

מה זה נהיגה חסכונית? יכול להיות שנהיגה טיפה יותר נמרצת היתה גורמת למשיכת ההילוכים, ובאיזור הררי לצריכת דלק טובה יותר.

נסה למדוד שוב בתנאי נהיגה שונים, אל תסיק מסקנות על סמך תדלוק בודד.

אתה משתמש ב98?

אתה מתדלק באותה תחנה בשני הבדיקות ובאותו סוג דלק?

פורסם

אני אעשה את הנסיעות בנהיגה קצת יותר אגרסיבית.

אני מתדלק בדלק 95 באותה תחנת הדלק מאז שקניתי את הרכב.

המסלול מאוד דומה

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...