Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ה RED ATTACK 2400 של מק אודיו

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=RedAttack2400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=zap

בשביל להגביר את הפיוניר 305C?

רשום שבגישור הוא נותן 240 RMS זה נכון ?

כי הוא עולה רק 320 שקל שזה כלום בשביל מגבר להרים איתו סאב

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אדי, לא כל החברות מנסות לרמות בשיטות של רוקפורד, יש גם שיטות אחרות ...

בכל אופן, אתה רק מחמיא למגבר אם אתה טוען שיש לו הצהרה כזאתי ב2 אוהם, רק חבל שאתה אפילו לא הבנת את זה :)

אם אכן המגבר מוציא באיזור ההצהרה שלו, הסאב יעבוד בצורה לא רעה, היתי אומר מאוד כדאי למחיר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתי, חארטה בריבוע. לא מאמין שהוא מוציא 80 וואט. בטח שלא RMS .

ולהפעיל אותו עם ה305... קשה לי מאד להאמין

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, זה לא המוצר הראשון שHOME CAR משקרים בהקשר לנתונים של המוצרים, הלא כך ?

פשוט שערורייה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דיי דיי, אני מכיר את מנהל החנות, למה משקרים?? אולי קצת מעוותים את הנתונים...:)

סתם האמת היא שכמעט כולם משקרים ואני לא מגן על החנות.....אלא ממה שאני רואה רוב החנויות/מכירות קבוצתיות משקרים...נותנים לך הרגשה שאתה קונה מרצדס, בזמן שמדובר בקושי על פיאסטה 73.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

יתרה מזאת, גם לזה קשה לי להאמין.. מעניין אותי לראות מישהו מחבר אותו ל 305..

וחוצמזה, את הצעצוע הזה לחבר ב2 אוהם??? אני לא הייתי מעיז...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...