Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות מה גם שדבריך לא מתאים לשם היוזר שלך...

הוווו מצמף היקר.. בוא ספר לי מהם בעיניך השטויות שדיברתי? ומה קשור ל"יוזר" שלי?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוווו מצמף היקר.. בוא ספר לי מהם בעיניך השטויות שדיברתי? ומה קשור ל"יוזר" שלי?
מה רע בלנסוע מקניון עזריאלי לכפר שמריהו במייבאך? או בכך שאדם שרוצה פינוק ופאר (וגם סטטוס?) ירצה לכבד את ישבנו באחת (גם בפקק)?

שנית על אף שהSLR לא תוכל להיות מנוצלת כראוי זה לא אומר שזה רע שתהיה אחת כזו בארץ (מה שבטוח זה שמי שינסה לגנוב אחת כנראה שיתפס ולאו דווקא ע"י המשטרה...כמו כן אני לא חושב שמישהו סתם יחנה אחת ברחוב). ובינינו אתה הרי יודע שהוא לא ינהג על 120 קמ"ש (ובין שלילה לשלילה הנהג/ת יוכלו להנות מהסעה במייבאך:lol:).

לענין היוזר..ובכן יש המון BMW שמגיעות ל250 קמש (250+ אם זה ללא ההגבלה האלקטרונית:wink:) וכמו כן יש המון BMW מפנקות שנוסעות מעזריאלי לכפר שמרייהו וובפקקים ובכל זאת אני לא שומע אותך מתלונן על מי שקונה לעצמו איזו סידרה 7 וכו'. בקיצור זה די משעשע לשמוע מישהו כמוך שמצדד ברכבים מהסוג הנ"ל ומצד שני חושב שזו שטות להביא מכוניות שמסוגלות לבצע יותר משמותר ע"פ החוק ושהן מפנקות מעבר למה שאדם נורמלי צריך:-).

מצמץ, שמבין את השיקולים של היבואנים אך בכל זאת חושב שזה לא מה שימנע ממי שרוצה כזה רכב לרכוש ולייבא אחת לארץ גם אם לא ניתן לטפל אצל הייבואן ברכב (כפי שלורינזר אמר).

פורסם
מה רע בלנסוע מקניון עזריאלי לכפר שמריהו במייבאך? או בכך שאדם שרוצה פינוק ופאר (וגם סטטוס?) ירצה לכבד את ישבנו באחת?במכונית שעולה 7 מיליון? בשביל פקק תנועה של חצי שעה זה הצדקה לייבא רכב של 5 מיליון?? ברור שאם יש כסף אז בכבוד ובהמון קנאה אבל איפה היעילות? סאטטוס פאר ופניוק בפקק גם 760 יכולה לתת.

שנית על אף שהSLR לא תוכל להיות מנוצלת כראוי זה לא אומר שזה רע שתהיה אחת כזו בארץ (מי אמר שזה יהיה רע?)(מה שבטוח זה שמי שינסה לגנוב אחת בטוח יתפס ולאו דווקא ע"י המשטרה...כמו כן אני לא חושב שמישהו סתם יחנה אחת ברחוב). ובינינו אתה הרי יודע שהוא לא ינהג על 120 קמ"ש (ובין שלילה לשלילה הנהג/ת יוכלו להנות מהסעה במייבאך:lol:).

לענין היוזר..ובכן יש המון BMW שמגיעות ל250 קמש (250+ אם זה ללא ההגבלה האלקטרונית:wink:) וכמו כן יש המון BMW שנוסעות מעזריאלי לכפר שמרייהו ובכל זאת אני לא שומע אותך מתלונן על מי שקונה לעצמו איזו סידרה 7 וכו'. בקיצור זה די משעשע לשמוע מישהו כמוך שמצדד ברכבים מהסוג הנ"ל ומצד שני חושב שזו שטות להביא מכוניות שמסוגלות לבצע יותר משמותר ע"פ החוק ושהן מפנקות מעבר למה שאדם נורמלי צריך:-).

מצמץ, שמבין את השיקולים של היבואנים אך בכל זאת חושב שזה לא מה שימנע ממי שרוצה כזה רכב לרכוש ולייבא אחת לארץ גם אם לא ניתן לטפל אצל הייבואן ברכב (כפי שלורינזר אמר).

גם אימפרזה טורבו מגיעה ל-240 קמ"ש וצפונה, גם המאזדה שלי עוברת את ה-180 קמ"ש שזה כבר מהירות לא חוקית.

שאמרתי "120 קמ"ש בכביש החוף" התכוונתי שזה הכי הרבה שניתן להוציא מהמכונית הזו בארץ.

איפה הבאמפרים הענקיים שיש בכבישים שלנו למכונית כזאת נמוכה?

איפה כבישי מע"ץ למכונית שמכויילת באופן כל-כך מיוחד?

כל היום תנהג בהילוך ראשון שני??? בין ברקס בכיכר לזחילה איטית בפקק תנועה?

אתה משווה 760 או 745 או 600 או 500L למייבאך? שעולה 5 מיליון שקל ושווה כמעט ל-5 בימרים/מרצדסים?

שאורכה 5.2/6.2 מטר?

או ל-SLR שעולה פי 6 מהבימר הכי יקרה שיש?

(ואל תגיד לי עכשיו 760L או 500L...הם עדיין לא ברמה ובמחיר של מייבאך)

הבימרים למינהם הם קודם כל מכוניות, אחר-כך מהירות ומהנות לנהיגה...

אילו עדיין רכבים בגדר "הנורמל" לתנועה יומית בישראל... (עד כמה שאפשר להגיד נורמל)

כמה לימוזינות אתה רואה ברחוב ביום יום? שמנסות למצוא חניה בת"א? המאייבך היא למעשה לימוזינה!

היעוד שלה זה להניע בנוחות מירבית מישהו עשיר מאוד בין עיר לעיר על אוטובן מהיר ולגמוע מרחקים עצומים שבהם הבעלים נח לו מאחורה בדרך לאיזו פגישה והנהג האישי נוהג!- זה נראה לך מיצואתי בישראל?:loco:

אלוהים... לא האמנתי שדווקא אתה תעשה השוואה כל-כך מפגרת ושטותית...

פורסם

אומנם המייבאך עולה יותר מה760 והS600, אך יש לה את יתרונותיה, כמו כן אם יש למישהו את הכסף ואם הוא יכול להרשות לעצמו מייבאך אז שיהיה בריא גם אם הוא צריך לנסוע כל יום מספר קילומטרים בודדים.

תתפלא, אבל הSLR...היא שימושית ונוחה יותר מהרבה רכבי ספורט אחרים. ולעניין הנוחות בכביש ופסי ההאטה...זה לא בעיה שלך אלא של מי שבחר לרכוש את הרכב.

אני לא אומר שזה חכם או יעיל לקנות אחת אך אני לא חושב שיש צורך לשלול מאדם שיכול להרשות לעצמו ורוצה מכונית על אקזוטית לייבא אחת לארץ באופן פרטי. הוא יהנה ממנה (או יסבול ממנה בכבישי ארצנו:? ) ואנחנו נהנה מהתפאורה:twisted:

פורסם
אומנם המייבאך עולה יותר מה760 והS600, אך יש לה את יתרונותיה, כמו כן אם יש למישהו את הכסף ואם הוא יכול להרשות לעצמו מייבאך אז שיהיה בריא גם אם הוא צריך לנסוע כל יום מספר קילומטרים בודדים.

תתפלא, אבל הSLR...היא שימושית ונוחה יותר מהרבה רכבי ספורט אחרים. ולעניין הנוחות בכביש ופסי ההאטה...זה לא בעיה שלך אלא של מי שבחר לרכוש את הרכב.

אני לא אומר שזה חכם או יעיל לקנות אחת אך אני לא חושב שיש צורך לשלול מאדם שיכול להרשות לעצמו ורוצה מכונית על אקזוטית לייבא אחת לארץ באופן פרטי. הוא יהנה ממנה (או יסבול ממנה בכבישי ארצנו:? ) ואנחנו נהנה מהתפאורה:twisted:

נו, ברור... למי שיש כסף מיותר למה לא? שיהיה לבריאות!!!

ברור שאנחנו נהנה מהתצוגה (ונזיל ריר....)

העיקר שאני מדבר שטויות אה מצמץ??:wink:

פורסם

אילן,

ה"בחור מהצפון" שהזמין את הקררה ג'יטי ניצל את העובדה שבגרמניה הרשימת המתנה ארוכה בעוד כאשר הוקצבו לארץ 2 רכבים כאלה.

לכן הוא ניצל את העובדה הזו, והזמין דרך הארץ את הרכב והוא נוסע איתו באירופה..

לפי מה שפורסם הוא משאיר אותה שם, לפחות בינתיים, כיוון שאם הוא ירצה להביא אותה לארץ באופן קבוע

הוא יצטרך לשלם מיסים של 4 מליון ש"ח (על רכב שעלה לו 3 מליון!).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אילן,

ה"בחור מהצפון" שהזמין את הקררה ג'יטי ניצל את העובדה שבגרמניה הרשימת המתנה ארוכה בעוד כאשר הוקצבו לארץ 2 רכבים כאלה.

לפי מה שפורסם הוא משאיר אותה שם, לפחות בינתיים, כיוון שאם הוא ירצה להביא אותה לארץ באופן קבוע

כלומר יש עוד רכב שמחכה לי?

פורסם
אילן,

המממ היא לא אמורה לעלות 7 מיליון ??

GTA זה הכי אחי .

פורסם
פורסם
המממ היא לא אמורה לעלות 7 מיליון ??
כן... כעיקרון עם המיסים והכל זה יוצא משהו כ-6.5 או 7 מיליון....בבריטניה למשל היא עולה 320,000 ליש"ט לערך..
פורסם

חלאות הכלמוביל האלה.

רציתי להחליף את הטווינגו,אבל עכשיו כשלא מביאים את המאיבאך, אני אשקול את כל העיניין מחדש.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

דוגרי הוא צודק

בשביל מכונית אחת בארץ למה שהוא יכשיר באמת צוות שלם שידע לטפל באוטו וחלקים ועוד הרבה דברים... למה לו לעשות את זה בשביל בנאדם אחד שרוצה מייבאך? נגיד שהיה ביקוש קצת יותר גדול אז מילא אבל בשביל אוטו אחד?!

• תוכן חדש...