Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שיש לי ניסיון עם דברים דומים (אלקטרוניקה) אך לא של רכב ולכן אני מפחד לעשות נזק. אתה חושב שגם לחסר ניסיון כמוני העניינים לא יסתבכו ?

פורסם

חפש כמה מדריכים וראה אם זה משהו שאתה חושב שתוכל לעמוד בו.

אם תקפיד לעבוד מסודר ולפי הוראות ההתקנה, אני חושב שזה יעבור בשלום.

פורסם

בוקר טוב חברה, אז ככה, ברגע שהחלטתי להוציא לפועל את הקניה נוכחתי לדעת שחנות אלקסנדר הפסיקה למכור את שני המכשירים 6650 ו6750 ומחירם עלה !

חיפשתי אחר דברים אחרים ורציתי לשאול מה דעתכם על אלה ומי מבינהם עדיף :

1-

Clarion CZ302A

2-

Kenwood KDCU546BT

האמת שדי התבאסתי כי רציתי את 6750 כי הוא נראה טוב גם חיצונית. אני רואה שלחברת קינווד יש כמה דגמים בסקאלת המחירים הזו. האם הם מומלצים ?

פורסם

בדקת מולם ישירות (לא דרך האתר)?

יכול להיות שרק נגמר המלאי ויתחדש בקרוב.

ה-6650 נמכר ב-bombuy בקצת יותר, ויכול להיות שתוכל להסתפק ב-4750.

מבין השניים הנוספים שציינת, מבלי לעבור על המפרט, הייתי בוחר בקלריון, אבל זה בגלל חיבה שיש לי לחברה. :wink:

במילים אחרות, צריך לעבור על המפרטים ולראות אם מתאימים לך. כמו גם לנסות לראות אותם בתצוגה כדי להחליט אם הממשק שלהם נוח לך.

פורסם

בתור שאלה אחרונה, אתה חושב שהקלריון עדיף על פני הפיוניר 6750 ? (כלומר הראשון שרציתי לקנות)

ד.א הקלריון בא עם 3 שנות אחריות גם כן..

פורסם

אין לי תשובה חד משמעית עבורך.

הפיוניר יותר חדש ומעודכן וכולל לדעתי פונקציות עדיפות במעט על פני הקלריון.

אני גם שוב חוזר על דברי שעדיף לדעתי לבדוק בתצוגה את הממשק שלהם, כמו גם התאימות שלהם לסלולרי שברשותך (BT וגם חיבור ישיר עם כבל).

פורסם

דיברתי עם אלכסנדר הם אמרו שאין להם במלאי, והוא מאמין ששבוע הבא עד יום חמישי יגיע אליהם.

אתה מומלץ לחכות כי נראה לי שגם אני אקנה אחת :).

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני יש לי 4750bt שבוע שעבר התקנתי תאמין לי שינה לה את כל האיכות של הצליל במערכת ורדיו דיסק איכותי עם מחיר לא בשמיים

פורסם

EDEN3454, אתה יכול לפרט יותר לגבי איכות השיחה, העברת המוזיקה בבלוטוס וממשק המשתמש ?

הוא מגיע עם דיבורית PARROT לדעתך ?

CaR MaN אני כבר חושב ללכת על 4750, אני לא רואה שום יתרון ל6750. להבנתי אני סתם נדרש לשלם עוד 100 ש"ח+ על מנת לקבל תאורה בצבע משתנה.

פורסם

אז ככה הוא ניקנה לפני שבוע בערך ככה היה לי פרמייר לפני עלי גם יקר אך שיניתי תרדיו דיסק ל pionner אין ספק שהאיכות בפול ווליום שונה נקייה צלולה כמו שאמרו לי אני די חדש בפורום הזה ובמערכות לרכב וואלה יש הבדל בצליל ואני עדיין לא ישבתי לכוון מי יודע מה תרדיו דיסק אבל ככה הוא מוציא צליל שונה יש לך מלא אפשריות לשליטה על הסאונד ויש בלוטוס נוח למשתמש מעביר איכות צליל נקייה ונוחה לשמיעה מבחינת המערכת שלי... אבל ככה הוא איכותי וממולץ מאוד ותאמת היה לי המלצה לדאבל דין אך אני לא כל כך אוהב תאץ' ברכב....

פורסם

אני כבר מתלבט עם כל האופציות האלה, בכלל התחלתי לחשוב ללכת לכיוון 2DIN. יש כאלה זולים בסביבות ה1000 ש"ח, הבעיה שאני לא בטוח אם הם יתנו את אותה איכות כמו ה1DIN של פיונייר

פורסם

אין כמו פיוניר דין 1 למה דאבל דין מה אתה רואה סרטים בזמן נהיגה ככה אני חושב מספיק לי דין 1 נוח לי הפיוניר הדגם הנזכר לעיל וואלה אחי הוא יספיק גם לך אני חושב...

• תוכן חדש...