Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

מעוניין להשקיע בסביבות 600-700 שקל על רדיו דיסק תומך בלוטוס' וכמובן בעל חיבור USB .

באוטו שלי מסוג סיאט איביזה יש לי מגבר אחד לשני רמקולים 6*9 ומגבר שני בעל 4 ערוצים שמחובר לסט קומפוננט וסאב . כרגע מותקן אצלי רדיודיסק של פיליפס CEM210 אם אני לא טועה ואני מרגיש שהוא לא מספק את הסחורה מבחינת איכות צליל גם כן .

לפי מה שראיתי בזאפ

Pioneer DEHX6650BT נראה שעומד במחיר אך השאלה אם הוא מספיק טוב . אם יש המלצות אחרות בתחום המחיר הנ"ל אשמח לקבל

:smile:

תודה

** מנהלי הפורום היקרים , אני די חדש פה ואם ישנה טעות בכתיבת ההודעה הזו נא לתת לי הזדמנות לערוך - תודה.

פורסם

תודה על המענה !

יש לי שתי שאלות

1- מה ההבדל בין האלפיין ופיוניר שהצעת ? איזה מהם עדיף ? (גם מבחינת יציאות למגבר - עדיף שיהיה מספיק)

2- האם איכות השיחה ואיך שהצד השני שומע אותי דומים לאלה בדיבורית בלוטוס נפרדת ? (גם מבחינת עוצמה)

פורסם

המכשירי אלפיין הנ"ל הם מדגמים ישנים אני אישית לא ממליץ על מכשיר אלפיין לרוב

אבל במחירי מבצע הנ"ל הם אופציה לא רעה ,הייתי בוחר ב CDE-126BT בניהם.

מגיע עם 2 יציאות למגבר. במתח 2V.

ה 6750 שהמלצתי לך עליו הוא מכשיר טוב מגיע עם 2 יציאות למגבר במתח גבוהה 4V.

אם אתה רוצה מכשיר יותר טוב לך על Pioneer DEHX8550BT בקצת יותר מגיעם עם 3 יציאות למגבר

במתח גבוהה 4V ובכללי מדובר מכשיר יותר איכותי אבל קצת יותר מיושן.

בנוגע ל BT

במכשירים הנ"ל יש איכות BT בהחלט טובה

מעבר ל BT לשיחות אתה גם מקבל אופציה ל A2DP הזרמת מדיה

ה 6750 הוא מכשיר החדיש ביותר בסידרה 6 של פיוניר וגם כולל פיצ'ר חדש Apple Siri eyes free שעובד עם אייפון S4 או 5.

ראה סרטון :

פורסם (נערך)

היה לי פיוניר 6650 ולדעתי מכשיר מעולה מאוד. הבלוטוס מצוין ג"כ.

חסרונות:

1. יש לו רק 2 יציאות למגבר, כך שיהיה לך שליטה מהמכשיר או על הסאב או על הרמקולים האחוריים. אם תיקח דגם עם 3 יציאות יהיה לך שליטה על הקדמיים, אחוריים, סאב.

2. ביום עם שמש היה קשה לראות את תאורת המסך.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

השאלה כמה כסף צריך להוסיף כדי לקבל עוד יציאת מגבר.

מצאתי LG LCS720BO ועל הנייר הוא נראה ממש טוב וגם די זול יחסית !

לדעתכם הפיוניר עדיין עדיף עליו ? אם כן אשמח לדעת למה

פורסם

חברים,

האם בחברת פיוניר נותנים רק שנת אחריות אחת על הHU שלהם ? (זה מה שהמוכר טוען)

מוזר לי קצת כי ברדיו דיסק של חברת פיליפס קיבלתי 3 שנות אחריות.

בנוסף, רציתי לדעת איך

DEHX6750BT מבחינת אמינות ? ומה ההבדל בינו לבין 6650 ?

פורסם

יבוא מקביל - שנה אחת.

יבואן רשמי - 3 שנים, בדר"כ.

ה-6750 הוא דגם של 2015, ה-6650 הוא של 2014. מניח שמדובר בעדכונים קטנים בלבד.

פורסם

שווה להוסיף כסף על הרחבת אחריות או לחילופין קניה מיבואן רשמי ? אין לי נסיון עם HU עם בלוטוס ואני לא יודע אם הם אמינים מהבחינה הזו ...

פורסם

לצורך הענין, ה-6750 עולה אצל היבואן הרשמי 980 ש"ח, בעוד אצל יבואן מקביל 644 ש"ח.

זה שיקול שלך.

אישית, הייתי קונה מיבוא מקביל.

• תוכן חדש...