Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1600 ידני 105 כ"ס .בעבר זה אומר לפני פחות מחודש לפני זה הוא היה טס יש לציין שהכל עובד כמו שצריך אין לי נורה דולקת הטורים עובדים רגיל הגז גם רגיל מה שכן אני צריך לעשות 10 אלף עוד 400 קילומטר השאלה אם זה יפתור את הבעיה כי אם כבר אני הולך למוסך אז שאני לא ילך פעמיים וגם שלא יתחן אותי במחיר אם מישהו יכול לעזור אני אשמח תודה מראש

פורסם

טיפול אולי יעזור ואולי לא אי אפשר לדעת בלי בדיקה מעמיקה.

מה שכן יכול להיות זה הקלאץ' מתי הוחלף בפעם האחרונה? אם עבר זמן רב אז הקלאץ' נשחק (שחיקה טבעית משימוש) ולכן חלק נכבד מהכוח לא מועבר כראוי, רק נותן לך נקודה למחשבה.

פשוט תבקש שיבדקו את הקלאץ' מה מצבו.

פורסם

הקלאץ באמת כבר עושה רעשים של קפיץ מתוח כשאני לוחץ עליו אבל שאלתי איש מקצוע הוא אמר שיש לקלאץ עוד 20 אלף לתת וקניתי את האוטו לפני חצי שנה לאחר בדיקה במכון רישוי ושם נאמר לי שהקלאץ נכנס בסוף ושזה לא משהו רציני ולא חייב להחליף אותו תוכל לפרט לי בבקשה בהקשר של "חלק נכבד מהכוח לא מועבר כראוי ".. כי אם ההילוך נכנס אז למה זה בעצם משנה ?

טיפול אולי יעזור ואולי לא אי אפשר לדעת בלי בדיקה מעמיקה

מה שכן יכול להיות זה הקלאץ' מתי הוחלף בפעם האחרונה? אם עבר זמן רב אז הקלאץ' נשחק (שחיקה טבעית משימוש) ולכן חלק נכבד מהכוח לא מועבר כראוי, רק נותן לך נקודה למחשבה.

פשוט תבקש שיבדקו את הקלאץ' מה מצבו.

פורסם

ההילוך יכול להכנס עד מחרתיים, העברת הכוח מהמנוע לתיבת ההילוכים נעשת דרך המצמד, אם המצמד בלוי ומחליק חלק מהכח שיוצא מהמנוע מתבזבז על חיכוך קינטי בין פלטות הקלאץ' ומתפזר בתור חום במקום להניע את הגלגלים.

פורסם

יש למישהו מושג כמה עולה קלאץ חדש? עם עבודה כמה עולה מקורי וכמה לא מקורי ואם בכלל כדאי להשים לא מקורי?

פורסם

אם לפני חודש יש לי עליה שאני חוזר הביתה היתי עולה על 5 ומגיע ל100 קמש אז עכשיו אני מוריד לרביעי ומגיע ל80קמש או בנסיעה רגילה במישור המהירות עולה קצת לאט מהרגיל

אבל הבעיה החלה לפני חודש..והבדיקה נעשתה לפני חצי שנה.

מהו חוסר הסחיבה שאתה מרגיש?

פורסם (נערך)

על סמך מה שאתה אומר לגבי הקלאץ' ככל הנראה שהוא כבר מתקרב לסיום חייו.

מצמד חדש מעביר את הכוח בצורה מלאה לגיר ומשם הלאה...מצמד ישן ובלוי שחוק מעביר חלק מכוח הזה וחלק מהכוח מסתובב על ריק (מחליק).

ישנה סבירות שכבל הקלאץ' שלך השתחר מעט, חיזוק שלו יאפשר למצמד להיצמד במלואו (לצומת ליבך ולבדיקתך)

אצלי קרה מקרה ואנצל את השרשור בכדי לשטף, לא מזמן באמצע טיול שטח פתאום הרגיש לי שהקלאץ' נגמר לגמרי ונשחק כליל העברת כוח הייתה אולי 10% ממה שאני מכיר.

בהיגיון ובקפידה בדקנו את הנושא מתחנו את הכבל, זה עזר מעט אך לא נפתר לגמרי המשכנו עם הכבל עד שהגענו לתא הנהג וראינו שהגומיה שמתחברת לנדנדה של הדוושה נקרעה, הצלחנו לחזק את הכבל ולקבע אותו במקום ולאחר מכן הרכב קיבל חיים חדשים:-o

עריכה אחרונה על ידי TheBox
  • ספונסר פורום
פורסם

כדאי להתחיל מחיבור של סורק ולראות אם יחידת הבקרה של הרכב מדווחת

על תקלה כל שהיא והאם כל הערכים של החיישנים נראים נכונים .

אחר כך לבצע סיבוב על הרכב כדי לבדוק מצב מכני כגון בעיה במצמד .

אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום וללא התחייבות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לילה טוב

לפי מה שאני קורא והבנתי - אולי יש בעיה בצילנדר מסויים...

בבעלותי סיאט איביזה 1400 סמ"ק שנת 2007 כ"ס 100,לאחר בדיקה שהרכב אינו עובד כראוי בעקבות מקרה,אכן מצאו שהייתה בעיה בשסתום.

(פתחו ראש מנוע)

ואכן הייתה בריחה משסתום בצילינדר מסויים.

לאחר תיקונו הרגשתי טוב מאוד איך הכוח חזר לרכב...

תראה,מה שאני אומר פה זה מה שהיה לי...יכול להיות שאצלך זה אחרת.

קח את רכבך למוסך רון וישר יראו מה הבעיה.(מאמין)

פורסם

הבעיה נפתרה בעלות של 0 ש"ח זאת היתה יותר סוג של טעות הבעיה היתה שהשטיח פשוט עלה על החיישן שמתחת לדוושת הגז וכנראה היה שם כמה זמן כי השטיח קיבל את הצורה של הדבר הזה הזזתי את השטיח והאוטו חזר לטוס ולהאיץ מהר כמו שאני אוהב וטיפס את העליה על 100 בלי להתאמץ נראה לי שזה חסך לי הרבה כסף על שטות מעריך את העזרה של כולכם תודה והמשך שבוע טוב

פורסם

איזה חיישן יש מתחת לשטיח? אולי הכפתור של הקיק דאון רק נמצא מתחת לשטיח.

שמח לשמוע שהכל תקין.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

איזה קיקדאון? זה גיר ידני.

אני משער שהשטיח נדחף עם הזמן כלפי מעלה והגביל את תנועת הדוושה.

את שטיח הנהג יש לעגן למקום באמצעות התופסנים שלו בדיוק כדי להימנע ממצבים כאלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...