Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן איתמר הבנתי שהגיר הוא ידני ואמרתי קיקדאון כי זה הכפתור\חיישן היחיד שיכול לעלות לי לראש שנמצא שם.

סביר להניח שזה הגביל את תנועת הדוושה אבל ברמה קריטית כזאת? משהו נשמע לי עדיין קצת מוזר, בכל אופן לא בכל הרכבים יש תופסנים לשטיח.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לא יודע אם זה חיישן יש שם מוט כזה כמו מעצור של דלת וזה חלול מבפנים השטיח כמו שאמר איתמר הגביל לי את הלחיצה על הדוושה למרות שהשטיח לא עולה על 2 או 3ס"מ ככה שלא היה אמור להיות הבדל משמעותי כמו שהיה לי שהשטיח היה על זה מה גם שהרודתי את השטיח בלחיצה קלה על הגז אני הרגשתי את הכוח של המנוע כמו שאמור להיות לו ולא לחיצה חזקה אלה לחיצה רגילה ולפני כן שהשטיח היה התאוצה מהילוך שלישי היתה איטית בהשוואה לעכשיו אז אין לי מושג אם זה חיישן קיקדאון (לא נראה לי הגיוני לרכב ידני) או שם מגביל בשביל שהקבל גז לא יקרע אבל זה בהחלט פתר לי את הבעיה וזה מה שחשוב

פורסם

אין דבר כזה חיישן קיקדאון ברכב ידני, זה פשוט מה שבדר"כ אם קיים משהו שם אז זה החיישן הזה ורק באוטומט.

כנראה באמת השטיח נכנס לחריץ שמנע מהדוושה לרדת.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...