Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי מס' דגמים לאוסף שלי (1:24 DIECAST) ) מאיביי ושות', אלא שנתקלתי בבעיה. הדגמים, כמעט כולם, מחוברים לבסיס הפלסטיק בבורג שצורתו משולש (מצ"ב תמונה).

חרף ניסיונותיי לאתר בטמבוריות (ואף בהום סנטר ושות') מברג בעל ראש כאמור, לא הצלחתי. מעבר לכך, בגלל מבנה הפלסטיק יש לי קושי למדוד את גודל הראש ולהחליט האם אני זקוק למברג משולש בגודל 2,2.3,2.7 או בכלל 3 מ"מ (לדעתי 2.3 אבל לא בטוח(

מפה לשם, פניתי לשיטוט באיבי ובאתרים בארץ. הפיתרון הזול שמצאתי הינו לרכוש מברג בודד בעלות של כ-10 ש"ח אלא שהבעיה כאמור, שמדובר בגודל 2.3 מ"מ ואני לא בטוח אם זה מתאים, או שצריך יותר או פחות. לפיכך,חשבתי כבר לרכוש לי סט ביטים בשלל גדלים וצורות, כזה שיתאים לי כמעט, לכל צורך שיעלה (בדגש כרגע על המשולש).

באתרי האינטרנט בארץ מצאתי מס' דוגמאות הכוללות בד"כ סביב 30-45 ביטים שונים, אלא שעניין המשולש לא מוקף על כל גדליו - למשל הסט הזה עולה 55 ש"ח (לא סגור אם כולל משלוח או לא).

באיבי ושות,, יש שלל אופציות לסטים כאלו (אני כבר סיננתי מוכרים רלוונטיים, גם אם יש זולים יותר, אני מעדיף כאלה עם רייטינג עדיף), ברובם "המשולש" מגיע בגודל מסויים ולא בשלל גדלים.

אז אלו האופציות שחשבתי עליהן

1. סט קטן - 30 ש"ח כולל משלוח - הבעיה, שהוא כולל ביט משולש רק בגודל 2.3 מ"מ.

2. סטים בינוניים - כולם סביב 55 ש"ח כולל המשלוח:

- סט קטן הכולל 32 חלקים אך משולש רק בגודל 2 מ"מ.

- או זה, שכולל משולש רק בגודל 2.3 מ"מ.

- או בכלל זה, שמה שנח בו הוא שהוא מגיע מבריטניה (משלוח מהיר יותר), נראה קומפקטי, וכולל ביט משולש, גם 2.0 וגם 2.3 מ"מ

3. סט גדול ומקיף: העלות הינה סביב 60 ש"ח:

ישנם מוכרים רבים, המוכרים במכירים שונים, את הסט הנ"ל ובגדול הוא הכי מקיף, לענייננו, קיימים בו ביטים עם ראש משולש ב-3 גדלים: 2, 2.3 או 2.6 מ"מ (אני חושב שאני צריך את אחד מהשניים האחרונים.

- למשל" המוכר הזה, או הזה, או זה (שנראה לי הכי אטרקטיסי ביחס לרייטינג) או זה שהוא הכי יקר אבל הריטינג שלו לדעתי הכי טוב) והאחרון - שהריטינג שלו קצת פחות מוצלח, מצד שני מחר ים והוא מעט זול יותר.

אז אחרי שחפרתי (מתנצל) לשאלות:

1.מה דעתכם - להסתפק בסט קטן ולקוות לטוב או ששוה לקחת את הרחב (שווה את זה?)

2. ההפרשים הם עד 10 ש"ח - המבינים ממני באיביי, על איזה מוכר כדאי ללכת בשקלול כלל הנתונים?

3. לדעתכם ניתן למצוא ערכה כזו בארץ באותו מחיר או זול יותר?

המון תודה לעוזרים,

בן.

1.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נראה לי ראיתי ערכה סינית דומה במקס-סטוק ב-15 שקל, אם אתה קרוב לסניף שלהם, אולי שווה לקפוץ.

לפעמים המחיר במקס-סטוק יותר זול מלהזמין ב-איביי. ולא צריך לחכות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

אם קונים קונים סט טוב, ולא כזה שיכול להרוס ראש בורג או להתעוות בעצמו.

שווה להשקיע ולקנות משהו איכותי

יש כמה רמות איכות -

רמה בינונית (יותר טובה מזבל סיני) קנה את זה למשל

http://www.amazon.co.uk/Rolson-30959-Purpose-Power-Pieces/dp/B00422R686

מעל זה יש תוצרת גרמניה וארה"ב - שווה להשקיע ושיהיה לך משהו איכותי

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
תשמע

בסוף , כולה בשביל 20 שקל, עדיף לקחת את היקר עם כל הגדלים.

לך תדע מתי תצטרך משהו משם.

צודק, זה גם מה שאני חשבתי, כנראה שהייתי צריך חיזוק.

נראה לי ראיתי ערכה סינית דומה במקס-סטוק ב-15 שקל, אם אתה קרוב לסניף שלהם, אולי שווה לקפוץ.

אבדוק את זה, יש אחד באזור שלי.

אם קונים קונים סט טוב, ולא כזה שיכול להרוס ראש בורג או להתעוות בעצמו.

שווה להשקיע ולקנות משהו איכותי

יש כמה רמות איכות -

רמה בינונית (יותר טובה מזבל סיני) קנה את זה למשל

http://www.amazon.co.uk/Rolson-30959-Purpose-Power-Pieces/dp/B00422R686

מעל זה יש תוצרת גרמניה וארה"ב - שווה להשקיע ושיהיה לך משהו איכותי

בסטים שנתת אין את הביט שאני צריך כרגע (ראש משולש), בטח לא בכמה גדלים (כי אני לא סגור עוד איזה גודל צריך). מעבר לכך, מה אני עושה עם משלוח בכל הנוגע לאמאזון (גם UK)?

תודה,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

מאיפה אתה?

יכול מאוד להיות שיש לי ביט מתאים, ואם לא אני חושב שאני יודע איפה יש לקנות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עדכון: בדקתי במקססטוק נשר ולא היה שום דבר. בהום סנטר הקרוב הייתה ערכה קטנה שרצו עליה 41 ש"ח, כלומר לא משתלמת, המה גם שהיא מיוצרת בסין ושיש רק גודל אחד של המשולש של 3 מ"מ (גדול לי).

מאיפה אתה?

יכול מאוד להיות שיש לי ביט מתאים, ואם לא אני חושב שאני יודע איפה יש לקנות.

אני מחיפה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

יש סיכוי שלטלמיר בעיר תחתית יש. בכל מקרה תביא לחנות את הדגם ותבדוק.

יכול להיות שגם לשזר בחוצות המפרץ יש, אבל זה בטח רחוק ממך, למרות שהוא פיזית חיפה.

עדיף לצלצל ולשאול.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שזר זה לא בחוצות (אלא אם יש משהו חדש) - אלא מול IPC. ויש בצומת קריית אתא מול בזק בורג המפרץ המצויינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^ צודק, שזר זה בין צומת וולקן לצומת קרית אתא, מול כביש IPC. ובבורג המפרץ, גם יכול להיות שיש, אבל נראה לי שהמבחר יותר קטן.

בכל מקרה, סט מברגים סיני הכי זול לקנות באיביי, כי נראה לי שכל מברג כזה יעלה איזה 20 שקל בחנות כלי עבודה.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני לא מכיר חנויות בחיפה , אבל כאשר אתה מחפש כלי עבודה תעשה לעצמך טובה ואל תגש להום סנטר ודומיו, הם סתם יקרנים

בכל איזור תעשיה יש חנויות לאספקה טכנית וחנויות שמוכרות ציוד לרוב תמצא שם את מה שאתה רוצה ואם לא תמיד גם תוכל להזמין

לרוב הציוד שם הרבה יותר איכותי ובד"כ גם יותר זול מציוד דומה בהום סנטר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה לכולם על התגובות

יש סיכוי שלטלמיר בעיר תחתית יש. בכל מקרה תביא לחנות את הדגם ותבדוק.

יכול להיות שגם לשזר בחוצות המפרץ יש, אבל זה בטח רחוק ממך, למרות שהוא פיזית חיפה.

עדיף לצלצל ולשאול.

שזר זה לא בחוצות (אלא אם יש משהו חדש) - אלא מול IPC. ויש בצומת קריית אתא מול בזק בורג המפרץ המצויינים.

^^ צודק, שזר זה בין צומת וולקן לצומת קרית אתא, מול כביש IPC. ובבורג המפרץ, גם יכול להיות שיש, אבל נראה לי שהמבחר יותר קטן.

בכל מקרה, סט מברגים סיני הכי זול לקנות באיביי, כי נראה לי שכל מברג כזה יעלה איזה 20 שקל בחנות כלי עבודה.

טלפונית, אני יכול לבדוק גם את טמיר (לא מכיר), גם את שז"ר וגם את בורג המפרץ, אבל אני בספק אם אוכל לקבל תשובה קונקרטית בטל', ולכתת רגלי לכולם (ולא שאני עצלן, אני פשוט חושב על עלות מול תועלת) נראה לי קצת סיפור. אולי אבחר אחד ואנסה אותו, נניח את שז"ר.

אני לא מכיר חנויות בחיפה , אבל כאשר אתה מחפש כלי עבודה תעשה לעצמך טובה ואל תגש להום סנטר ודומיו, הם סתם יקרנים

בכל איזור תעשיה יש חנויות לאספקה טכנית וחנויות שמוכרות ציוד לרוב תמצא שם את מה שאתה רוצה ואם לא תמיד גם תוכל להזמין

לרוב הציוד שם הרבה יותר איכותי ובד"כ גם יותר זול מציוד דומה בהום סנטר

שמע, איפה שלא חיפשתי מברג עם ראש משולש, שלא לדבר על מידות שונות שלו, אין, אז אמרתי - ננסה גם את הום סנטר.

מכל מקום, וכפי שציינתי בפתיחת השירשור, הצורך הוא בראש משולש בגדלים של 2, 2,3 או 2.7 מ"מ. על רקע זה כבר חשבתי לקנות סט שלם, מקיף ככל הניתן, במחיר סביר, בכדי לתת מענה לצורך כזה או אחר, שיעלה, אם יעלה. לא חשבתי שזה כזה מסובך.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

עידכון:

אז לעצתכם שמעתי ולשזר, וגם לבורג המפרץ הלכתי.

לצערי, למרות שלל סטים של ביטים ואלפי מברגים, ראש משולש אין. מעבר לכך, תתפלאו (או שלא?), אבל רוב הסטים, כך נראה, מיוצרים בסין.

עושה רושם שאין מנוס, ואזמין מאיביי - עוד לא סגור רק, אם מברג בודד או את הסט שהעלתי לכאן.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

בעניין הסט, למקרה שתהיה מעוניין יש כאן ביקורות: http://www.amazon.com/Esco-Lite-Precision-Screwdriver-Tools-Mobile/dp/B00I0Q8QMK/ref=cm_cr_pr_bdcrb_top?ie=UTF8

אחד הרוכשים צילם תמונה של ביט שבור, וזו הביקורת שנתן:

The ph00 bit broke IMMEDIATELY the first time I tried using it to open a screw on my car key (to replace the battery). The head of the bit just crumbled because this is cheap chinese junk metal. argh.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

כמה זמן וכסף כבר הספקת לשרוף על זה... הצילו.

בכל חנות של "הכול בדולר", או מקס סטוק או בקיצור באזארים למיניהם

יש סט של מברגים קטנים עם ראשים נדירים למיניהם, משולשים,

כוכבים ומה לא. 10 שקל גג, יותר זול מדיל אקסטרים. קנה שני סטים ליתר ביטחון.

במידה והפיתרון לא מניח את דעתך, אפשר לקנות פצירות זעירות (ממתכת או מציפוי יהלום)

ולעצב באמצעותן את צורת הביט הרצויה מחתיכת מתכת מזדמנת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...