Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בעניין הסט, למקרה שתהיה מעוניין יש כאן ביקורות: http://www.amazon.com/Esco-Lite-Precision-Screwdriver-Tools-Mobile/dp/B00I0Q8QMK/ref=cm_cr_pr_bdcrb_top?ie=UTF8

אחד הרוכשים צילם תמונה של ביט שבור, וזו הביקורת שנתן:

The ph00 bit broke IMMEDIATELY the first time I tried using it to open a screw on my car key (to replace the battery). The head of the bit just crumbled because this is cheap chinese junk metal. argh.

היי מתן,

תודה על הקישור לביקורת. יחד עם זאת, להבנתי את שלל הביקורות שם, האחרים היו דווקא די מרוצים, לא?

ומכל מקום, בהעדר חלופות, עדיפה החלופה הלא טובה, לא?

כמה זמן וכסף כבר הספקת לשרוף על זה... הצילו.

בכל חנות של "הכול בדולר", או מקס סטוק או בקיצור באזארים למיניהם

יש סט של מברגים קטנים עם ראשים נדירים למיניהם, משולשים,

כוכבים ומה לא. 10 שקל גג, יותר זול מדיל אקסטרים. קנה שני סטים ליתר ביטחון.

במידה והפיתרון לא מניח את דעתך, אפשר לקנות פצירות זעירות (ממתכת או מציפוי יהלום)

ולעצב באמצעותן את צורת הביט הרצויה מחתיכת מתכת מזדמנת.

אם לרגע היית עוזב את הציניות והביקורתיות שאינה ממין העניין (ואם זה לא במצב אז קבל התנצלותי הכנה), וגם קורא בדרך את השירשור מתחילתו, היית למד שביקרתי כמעט בכל חור אפשרי בחיפוש אחר הראש המאוד מסוים הזה או סט ביטים שמכיל אותו, ובכלל זה גם במקס סטוק ושות' ובחנויות גדולות וקטנות וכלום.

מעבר לכך, תגובתך אירונית, שכן מחד, אתה מותח ביקורת על הזמן והכסף (אני מניח שאתה מתכוון לדלק) שבזבזתי ע"כ (יכול לקבל, אבל רק שתנוח דעתך שלמקומות בהם חיפשתי הגעתי כאשר באזור היה לי עוד משהו לעשות) ומאידך מציע לי להגיע למקס סטוק או לאתר חנויות של הכל בדולר, כלומר מציע לי את אותו טיול ארוך או לחילופין לשבת ולבצע עבודות גילוף עדינות במתכת.

ובקיצור, כפי שאמרתי, בדקתי את שלל החנויות וכלום. אם להודות על האמת, ברוב החנויות הסטים של הביטים, לפחות רובם המוחלט, היו מסין. כמו שכבר אמרתי, לא חשבתי שזה יהיה כזה סיפור אבל עובדה - זול או יקר, חנות גדולה או קטנה, סיני או זיבי - אין בשום מקום בחיפה ובקריות.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מתנצל, הניסוח שלי גרוע ומוטעה,

זאת הייתה השתתפות בצערך. בלי סרקזם ובלי ביקורת.

אקפיד להבא על ניסוח מדויק, סליחה על ההטעייה.

בנוגע לעיצוב הביט בעצמך:

כל מה שאתה צריך זה מפתח אלן/משושה כלשהו (שאריות הרכבה מאיקאה),

שופין ורבע שעה. המתכת קשה יחסית אפילו בסטים זולים,

ותאמין לי שהעבודה קלה ופשוטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יודע שעבור העניין הספציפי הזה זה אובר-קיל רציני,

אבל לפני דיי הרבה שנים קניתי את הסט הזה של סיגנט,

עלה לי בזמנו כ-90 שקל,

והסט הזה משמש אותי לכל העבודות שלי בבית מקצה לקצה, והשתמשתי לפחות ב50% מהביטים שלו (שזה הרבה יחסית לסוגים הרבים שיש בו).

מבחינת ביטים של W יש שם W1-W4 (כמו שניתן לראות בלינק)

716.jpg

לדעתי סט כזה הוא חובה לכל מי שיש לו ידיים טיפה טכניות ועושה קצת עבודות בבית.

הראש של הביטים גם ממוגנט - אז הברגים נדבקים אליו וקל להחזיק אותם ביד אחת.

מומלץ בחום!

(מניח שכל חנות שזר/חנות כלי עבודה רצינית - תחזיק כזה).

נ.ב. אם אתה הולך על סטים זולים יותר - תיקח סט עם ידית גדולה בלבד, הידיות הקטנטנות מאוד לא נוחות לאחיזה, ולא מאפשרות לך מומנט סיבוב מספיק חזק.

בברכה!

יונתן.

פורסם
אני מתנצל, הניסוח שלי גרוע ומוטעה,

זאת הייתה השתתפות בצערך. בלי סרקזם ובלי ביקורת.

אקפיד להבא על ניסוח מדויק, סליחה על ההטעייה.

בנוגע לעיצוב הביט בעצמך:

כל מה שאתה צריך זה מפתח אלן/משושה כלשהו (שאריות הרכבה מאיקאה),

שופין ורבע שעה. המתכת קשה יחסית אפילו בסטים זולים,

ותאמין לי שהעבודה קלה ופשוטה.

האמת שאם זו הייתה כוונתך, אז אני חייב התנצלות בחזרה (יצאנו פיטים) שכן סתם דנתי אותך לכף חובה. באשר לעצתך, יכול להיות שזה באמת עניין פשוט ואשקול אותו, ועדיין, הייתי שמח לסט מקיף, כולל המשולש במקום שיפצור (גם יש לי סבלנות להמתין).

אני יודע שעבור העניין הספציפי הזה זה אובר-קיל רציני,

אבל לפני דיי הרבה שנים קניתי את הסט הזה של סיגנט,

עלה לי בזמנו כ-90 שקל,

והסט הזה משמש אותי לכל העבודות שלי בבית מקצה לקצה, והשתמשתי לפחות ב50% מהביטים שלו (שזה הרבה יחסית לסוגים הרבים שיש בו).

מבחינת ביטים של W יש שם W1-W4 (כמו שניתן לראות בלינק)

[ATTACH=CONFIG]413295[/ATTACH]

לדעתי סט כזה הוא חובה לכל מי שיש לו ידיים טיפה טכניות ועושה קצת עבודות בבית.

הראש של הביטים גם ממוגנט - אז הברגים נדבקים אליו וקל להחזיק אותם ביד אחת.

מומלץ בחום!

(מניח שכל חנות שזר/חנות כלי עבודה רצינית - תחזיק כזה).

נ.ב. אם אתה הולך על סטים זולים יותר - תיקח סט עם ידית גדולה בלבד, הידיות הקטנטנות מאוד לא נוחות לאחיזה, ולא מאפשרות לך מומנט סיבוב מספיק חזק.

ראיתי את הסט הנ"ל בשלל החנויות שהסתובבתי (עולה בין 90-100 ש"ח) ואני מבין שמדובר בחברה מומלצת. יחד עם זאת, הוא לא מכיל את הביט שאני צריך כרגע (משולש [לא טריוינג] על מידותיו) ולכן הוא לא רלוונטי.

לגבי גודל הידית קשה לבין מתמונות באינטרנט - מה נחשב לגודל בסדר?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

ידעתי שהיה פעם במקססטוק ואפילו יותר זול ממה שחשבתי, רק שהיה ביט משולש אחד 3ממ.

היום כבר אין את זה, הם מביאים כל פעם סטוקים סיניים עד שנגמר ואז מביאים דברים אחרים.

tools52.jpg

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

אז זהו, שהלוואי והיה שם את זה (או משהו בסיגנון) אבל לא היה, ומכל מקום, לדעתי המשולש 3 מ"מ גדול מידי בשבילי (כנראה, לא בטוח). ובכל מקרה, כרגע אין, לצערי.

כנראה שאזמין מחו"ל, רק לא סגור עוד מה.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

בשיטוטי באמאזון - מצאתי את זה שמכיל את שלושת מידות המשולש (אך חסר המון ביטים אחרים). בבדיקה באתר BUY2 יצא לי 147 ש"ח כולל הכל - עדיף על מה שמצאתי קודם?

בן.

עריכה: באיבי יעלה לי 91.8 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...