Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים ששיגעתי אתכם עם הקורולה של ההורים והשמשה החליפית ששמו לנו והמיקום הנמוך של המראה ?

תזכורת : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538995-%D7%A0%D7%96%D7%A7-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%93%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA

קיצר עשיתי חושבים והתקשרתי למרכז חלפים של טויוטה לגבי בירור כמה תעלה שמשה מקורית והם תוקעים מחיר של 3490.

התקשרתי לפירוקיה באזור של אחים יזדי למי שמכיר אז הציעו לי שמשה משומשת של קורולה החדשה עם המראה כמו שהיא ב800 שקל מה דעתכם שווה ? היא במצב טוב כי הוא מפרק את זה מרכב שעבר תאונה מאחורה אבל השמשה במצב טוב לא נגרם לה סדק או נזק .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הייתי מברר קודם אם ניתן להסיר את המראה המודבקת ללא גרימת נזק לשמשה. במידה וכן שפשוט ידביקו אותה מחדש במקום גבוה יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זה רק המראה אז פשוט תיגש לזגג שידביק לך אותה גבוה יותר.

זה לא שיש לך בעיית של רעשי רוח או אטימות.

לא הייתי מעיז לשנע זכוכית בעצמי, מה גם שלא תקבל שום אחריות כי הזגג יוכל להפיל בעיה עתידית על הזכוכית.

• תוכן חדש...