Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אז לאחר כחודש+ של עבודה, בה הקדשתי את כל הזמני הפנוי לטובת העניין, סוף סוף העלתי למארקט את האפלקציה הראשונה שלי.

מדובר במשחק זכרון קלאסי, כאשר המטרה היא לזכור זוגות של תמונות זהות ולפתוח לאחר מכן את כל הלוח במינימום טעיות.

כמובן, כשעולים בכל שלב יש יותר תמונות לפתוח, רמת הקושי עולה ויש פחות מקום לטעויות.

סה"כ זה הניסיון הראשון שלי באנדרואיד.

אשמח מאוד אם מי מבעלי האנדרואידים כאן יורידו את המשחק :-P

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BumApps.TrainYourBrainMemory&hl=en

אתם מוזמנים לתת חוות דעת, דגשים ורעיונות.

תודה! :-D

Screenshot_2015-01-22-23-30-03.jpg

פורסם

נחמד לגמרי, האמת שבאמת אהבתי. מאתגר.

רק יהיה מגניב שתוסיף שלאחר שנניח נפסלתי ולא הצלחתי, שזה יראה את הקלפים ואז יצא, ככה אדע כמה קרוב הייתי וזה דיי חסר.

Seat Mii 3Doors

פורסם (נערך)

בשביל ניסיון ראשון - יפה מאוד. המשחק הופך מהר מאוד לקשה ברמה בלתי אפשרית.

ביקשת חוות דעת, אז בבקשה, בלי סדר חשיבות:

- העיצוב נאה ביותר, מלבד גימור פה ושם (למשל, הרווח המשתנה בין הקלפים).

- יפה מצדך שלא ביקשת שום permission. בניגוד ל-90% מהחברות בשוק, אתה לא אוסף עליי נתונים...

- לא תזיק איזו אנימצית מעבר בהיפוך קלף. לא משהו תלת ממדי חלילה, פשוט אפקט של לחיצה.

- אם כבר הלכת על אי-קיומו של מודל כלכלי, אז תזרוק את הפרסומות. סתם מציק בעין ולא תרוויח מזה גרוש.

- הנקודות הבאות מתייחסות לנושא הקריטי שנקרא ״חוויית המשחק הראשונית״:

* גיוון על פי נושאים. אפשר אפילו לחלק את האפליקציה מראש לכמה נושאים, ובכל נושא סדר הקושי זהה. אם כתבת את זה כמו שצריך,

זה עניין של כמה דקות תכנות.

* עוד יתרון לגיוון: אפשר לשחק יותר במשחק (כל פעם לבחור נושא אחר ולשחק ברמות הקלות) לפני שמרימים ידיים ברמות הגבוהות.

* עדיין בגיוון: אפשר לחלק את הקושי עוד יותר (וכך ״ליצור״ עוד שלבים, כביכול) באמצעות דרגה קלה עד יותר, שבה מוצגים הקלפים למשך 2 שניות שלמות, למשל. אתה מבין לאן אני חותר, בקיצור :-) כדאי שהמשחק יתאים גם למוגבלים כמוני שלא עוברים את שלב 4, אבל עדיין נהנים לשחק.

- לא קריטי בשביל ניסיון ראשון, אבל האנגלית חורקת קשות... אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך טקסט מתוקן.

דירגתי 5 כוכבים בשאיפה לגרסה הבאה :-)

נ.ב.:

תשנה את ההגדרות מ-low maturity ל-everyone -

אתה לא אוסף שום מידע על השחקן והתוכן מתאים לילדים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

- יפה מצדך שלא ביקשת שום permission. בניגוד ל-90% מהחברות בשוק, אתה לא אוסף עליי נתונים...

- לא תזיק איזו אנימצית מעבר בהיפוך קלף. לא משהו תלת ממדי חלילה, פשוט אפקט של לחיצה.

- אם כבר הלכת על אי-קיומו של מודל כלכלי, אז תזרוק את הפרסומות. סתם מציק בעין ולא תרוויח מזה גרוש.

* גיוון על פי נושאים. אפשר אפילו לחלק את האפליקציה מראש לכמה נושאים, ובכל נושא סדר הקושי זהה. אם כתבת את זה כמו שצריך,

* עוד יתרון לגיוון: אפשר לשחק יותר במשחק (כל פעם לבחור נושא אחר ולשחק ברמות הקלות) לפני שמרימים ידיים ברמות הגבוהות.

* עדיין בגיוון: אפשר לחלק את הקושי עוד יותר (וכך ״ליצור״ עוד שלבים, כביכול) באמצעות דרגה קלה עד יותר, שבה מוצגים הקלפים למשך 2 שניות שלמות, למשל. אתה מבין לאן אני חותר, בקיצור :-) כדאי שהמשחק יתאים גם למוגבלים כמוני שלא עוברים את שלב 4, אבל עדיין נהנים לשחק.

- לא קריטי בשביל ניסיון ראשון, אבל האנגלית חורקת קשות... אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך טקסט מתוקן.

למה אתה כל כך בטוח שהוא לא ירוויח?

פורסם
למה אתה כל כך בטוח שהוא לא ירוויח?

לא בטוח. יודע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נחמד לגמרי, האמת שבאמת אהבתי. מאתגר.

רק יהיה מגניב שתוסיף שלאחר שנניח נפסלתי ולא הצלחתי, שזה יראה את הקלפים ואז יצא, ככה אדע כמה קרוב הייתי וזה דיי חסר.

קודם כל תודה רבה על הפרגון, גם פה וגם בגוגלפליי! אני בהחלט אשקול להוסיף את האופציה הזו, רעיון מעולה.

או, לביקורת כזו חיכיתי! החברים שקיבלו ממני את הקישור על הבוקר לא באמת יודעים להגיד מה מפריע להם (חוץ מזה ש"קששההה" להם :lol:).

תודה, העיצוב הכללי גזל ממני לא מעט מהזמן.

הרווח בין הקלפים זה משהו שלא הצלחתי לסדר, כיון שכל הלוח נמתח לרוחב בהתאם לגודל המכשיר והתמונות סטטיות (ב-4 גדלים שונים). אני די משוכנע שיש פתרון גם לזה, אבל לא עליתי עליו עדיין.

או שאני צעיר ותמים או שאני סתם לא מבין מה יש לי לעשות עם האינפורמציה הזו. אגב, ה- permission שאני מקבל הם:

• control vibration
  • full network access
  • view network connections

שזה בשביל הרטט במשחק והפרסומות. עכשיו באמת שמתי לב שזה לא מופיע לפני שמורידים את האפלקציה. צריך לעדכן את זה ידנית איפשהו?

במידה ולא אסתבך עם זה יותר מדי, יטופל.

אני לא מסכים עם זה. מנסיון של "אחד שכבר שם" אפשר לקבל סכומים נאים ביותר מחמשישה אפלקציות בסגנון (כמובן בתנאי שיש סביב עשרת אלפים הורדות ביום במצטבר). בכל מקרה, המטרה של האפלקציה הזו הייתה "לשבור את הקרח" - להשתפשף ולהוציא את האפלקציה הראשונה. במידה ואקבל על זה גם גרוש וחצי, כבר טוב.

אתה מתכוון לנושאים של התמונות? שכל "עולם" יהיה מחולק לפי הנושאים השונים של תמונות? אצטרך לעוד תמונות שמתאימות לעיצוב. נ.ב - חוששני שתכנתתי לא כמו שצריך.

זה דווקה רעיון נחמד, בעדכון הבא יהיו הרבה יותר שלבים ואעשה חשיפה ראשונית ארוכה יותר בשלבים הנמוכים.

אומנם קצת נעלבתי, אבל אני עדיין אשמח מאוד לעזרה, אשלח לך ה"פ עם הטקסטים. תודה!

אני אקח לי איזה חודש של הפסקה (תקופת מבחנים וזה), ואשב בכל הכוח על גרסת 1.1 לאחר מכן.

נ.ב.:

תשנה את ההגדרות מ-low maturity ל-everyone -

אתה לא אוסף שום מידע על השחקן והתוכן מתאים לילדים.

אני קראתי שלמפתח יש אחריות גם על תוכן של הפרסומות, אני רק לא מצליח למצוא איפה אני באמת יכול להגביל את התוכן שלהן. יש לך אולי נסיון בזה?

תודה רבה!

פורסם

אכן יש לך גם אחריות כזו.

אבל נראה לי מבחינת ההגבלות וכו זה רלוונטי רק אם אתה מכוון את האפליקציה לקטגוריות של ילדים ותינוקות בעוד everyone זה בסדר (רוצה לחפש ספציפית מה אתה חייב בתחום הזה חפש copa act אבל כאמור לא נראה לי שמשנה. מה שיש בגוגל אדס דיפולטיבית כנראה בסדר).

לגבי המספרים - מאוד מאוד אופטימיים :) בהצלחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מקפיץ.

אני מחפש מישהו שכבר עבר את המסלול הזה ויכול לעזור לי בחלק מהשאלות. אשמח לקבל עזרה מאלה שכבר היו שם (אפילו בה"פ).

פנו אליי כבר 2 מפרסמים (דרך המייל שהשארתי בעמוד בגוגלפליי) שמציעים לי לפרסם את האפלקציה שלי.

מייל אחד מ - AdBuddiz והשני מ - Appszoom. למישהו יש נסיון עם החברות האלה ויכול להרחיב קצת או שזה סתם בזבוז אנרגיות מוחלט?

אגב, מסתבר שההרשאות שהשתמשתי בהן (שמפורטות למעלה) נכנסות תחת קטגוריית others, ובגלל זה לא מצריכות אישור מיוחד בעת ההורדה.

פורסם (נערך)

העתלקות קלה ביותר ( כי יש כאן מביני עניין )

בסמסטר הנוכחי עשיתי סוג של פרוייקט ב JAVA ( סטודנט שנה ב' סמסטר א' ), אומנם לא משהו מקורי מדיי אבל עדיין משהו קטן להתגאות בו בשבילי.

מדובר במשחק ריברסי ( עם AI בשימוש מינימקס בדרגות שונות ), חשבתי אולי להמיר זאת למכשירי אנדרואיד ( בגלל השפה ) אך עוד לא נגעתי בפיתוח אפליקציות סלולריות.

עד כמה גדול הפער בין המימוש למחשב ( עם התעלמות מעניין ה GUI ) לבין מימוש לאנדרואיד?

( אני לא חושב לעשות זאת בשביל כסף אלא יותר בשביל נסיון, המרקט מוצף במשחקים מהסוג בחינם ןחלקם באמת ניראים מעולה )

אגב,

הורדתי והתקני,

משחק חביב וממכר,

בטוח שאם לא היה לי מבחן מחר הייתי משחק עוד

לדעתי משהו שאפשר להוסיף זה רמת קושי של הרמז, כלומר לתת אולי עוד שניה יותר או משהו בסגנון.

ועוד משהו קטנטן, נכון שזה לא הכי משמעותי, אבל ברגע שנפסלים היה נחמד אם לחיצה על TRY AGAIN תוביל למשחק חדש ולא לחיצה על BACK ואז לבחור את הרמה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

כדאי לך לנסות.

אתה מהר מאוד במובייל תראה שימוש מעניין בmvc , את ההבדל בין תיאוריה ופרקטיקה ואם המידול שלך היה טוב וגנרי או לא.

סהכ בסוף היום אתה יודע בערך את השפה בצורה מינימאלית וcontrol flow. לא הרבה מעבר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

יפה.

העיצוב בסדר בשביל מפתח, אבל אם אתה חושב ברצינות להרויח מאפליקציות, כדאי שתחבור למעצב.

מישהו פעם אמר לי "כמו שאתה לא תיתן למעצב גראפי לכתוב את הקוד שלך, אל תעשה את העיצוב במקומו"

אני הבנתי את זה רק כשנתתי למעצבת אפליקציה שכבר פיתחתי וההבדל הוא ... קשה להאמין.

מה שחסר לי במשחק הזה זו אנימציה, מעבר בין המסכים, הפיכה של הקלפים וכו ... וזה ממש קל להוסיף.

פרסומות גם לדעתי מיותר בשלב הזה, תשפר, תוסיף אפשרויות, תפרסם בפורומים ובמקומות אחרים - וכשכמות ההורדות תתחיל לגדול, אז תוסיף את הפירסומות.

עוד דבר שהתחלתי להוסיף לאפליקציות שלי זו אפשרות קלה להעביר אותן לחברים. כדאי בשביל להגדיל את התפוצה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
אגב,

הורדתי והתקני,

משחק חביב וממכר,

בטוח שאם לא היה לי מבחן מחר הייתי משחק עוד

לדעתי משהו שאפשר להוסיף זה רמת קושי של הרמז, כלומר לתת אולי עוד שניה יותר או משהו בסגנון.

ועוד משהו קטנטן, נכון שזה לא הכי משמעותי, אבל ברגע שנפסלים היה נחמד אם לחיצה על TRY AGAIN תוביל למשחק חדש ולא לחיצה על BACK ואז לבחור את הרמה.

אכן, בעדכון הבא אוסיף עוד מס' שלבי ביניים שהרמת קושי תעלה בהדרגתיות חלקה יותר. גם הכפתור יטופל. תודה!

יפה.

העיצוב בסדר בשביל מפתח, אבל אם אתה חושב ברצינות להרויח מאפליקציות, כדאי שתחבור למעצב.

מישהו פעם אמר לי "כמו שאתה לא תיתן למעצב גראפי לכתוב את הקוד שלך, אל תעשה את העיצוב במקומו"

אני הבנתי את זה רק כשנתתי למעצבת אפליקציה שכבר פיתחתי וההבדל הוא ... קשה להאמין.

מה שחסר לי במשחק הזה זו אנימציה, מעבר בין המסכים, הפיכה של הקלפים וכו ... וזה ממש קל להוסיף.

פרסומות גם לדעתי מיותר בשלב הזה, תשפר, תוסיף אפשרויות, תפרסם בפורומים ובמקומות אחרים - וכשכמות ההורדות תתחיל לגדול, אז תוסיף את הפירסומות.

עוד דבר שהתחלתי להוסיף לאפליקציות שלי זו אפשרות קלה להעביר אותן לחברים. כדאי בשביל להגדיל את התפוצה.

לדעתי מיותר לחבור כרגע למעצב כלשהו. גם כי הוא ירצה כסף (שאין לי) וגם כי אני מנסה ללמוד לבד.

אשקול להוסיף גם אפקטים, אתה מכיר איזה מדריך טוב להתחיל ממנו? :-o

בשיתוף בין חברים אתה מתכוון לכפתור share?

תודה!

• תוכן חדש...