Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תברר כמה זה בכלל עולה קודם, המעבדות בארץ ייקחו לך יותר משווי המכשיר.

אם אין לך בעיה לחכות תזמין מאיביי ב100₪ ותחליף עצמאית או שתיתן למישהו/מעבדה שרק יחליפו.

לא מזמן יצא לי להחליף מסך למוטו G, פשוט ביותר.

פורסם (נערך)

אין לי את הידיים והעיניים לעשות עבודות כאלו. אני יכול לקנות את המסך באיביי אבל מחפש מישהו שיחליף אותו בתשלום (אפשר גם חבר פורום בעל נסיון...). אם צריך, אני אספק את המסך.

לפי גוגל המחיר של ההחלפה בארץ הוא מ- 360 ש"ח שזה גבולי לגבי כדאות.

אני יודע שהמסך עולה כ-30 דולר בלבד אבל סרטוני ההדרכה שכנעו אותי סופית שזה לא לידיים הבלתי עדינות שלי. המטרה שלי היא להחיות את הטלפון (בן כמה חודשים בודדים).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

זו אחת הסיבות שבגללן איני קונה מכשירים יקרים. ב-750 ש"ח יש לך מוטו G חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזמנתי מוטו-G חדש (ליתר דיוק, שדרגתי לדור 2). אבל כואב לי הלב לזרוק מכשיר כמעט חדש אם אפשר לתקנו ב-360 ש"ח בערך.

איפה יש מוטו G ב-750?

פורסם

אם הזמנת מצרפת ויש לך טיפה מזל לא תחוייב במיסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יובל,

תזמין מסך שלם, LCD + דיגיטייזר + מסגרת, זה הופך את ההחלפה לפשוטה, יחסית כמובן. החלפתי אחד כזה למוטו G של האחיין שלי, המסך כולו עלה סביבות ה 25$. אממה, הדרדק פיצץ אותו שוב, הוזמן מסך נוסף אחר כבוד, כשאקבל אותו בקרוב אוכל לצלם לך את השלבים.

פורסם

תודה. אני מודע למגבלותי ולא רוצה לעשות את העבודה לבד. מחפש מישהו אמין ומומלץ. מדובר על LCD ודיגיטייזר, קומפלט.

פורסם

חייב להגיד שהיום בבוקר הדוור דפק בדלת עם המסך. יחסית מהיר, 12 יום מהונג קונג. 8 ברגים מאחורה, מנתקים קונקטור סוללה ואת הסוללה עצמה, מנתקים קונקטור שני קונקטורים של ה LCD והדיגיטייזר, אחד בהדבקה השני בדחיקה החוצה ושולפים את הלוח אם. עכשיו רק מעבירים את האזניה ואיזה גומי שיושב בחלק התחתון, מניחים את הלוח על המסך, מחברים את הקונקטורים של ה LCD, מחברים סוללה, סוגרים וזהו. 20-30 דק גג.

אני מוכן ללוות אותך בהחלפה אם צריך.

פורסם

אני החלפתי מסך (אמנם של גלקסי 4) לפני כמה שבועות ב-CELLFI ברמת גן,שירות מצויין ונתן גם את המחיר הכי זול.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

MADMAX - תודה. זה גם היה מוטו G? אני מתעקש שלא לבצע את העבודה הזו לבד. תאמינו לי שאני עושה DIY יותר מרובכם, מראש מנוע למכונית, יציקות בטון, ועד אלקטרוניקה. עבודות אלקטרוניות זעירות ועדינות מלחיצות אותי. רוצה לעשות את העבודה בתשלום?

dany - תודה.

פורסם
אם הזמנת מצרפת ויש לך טיפה מזל לא תחוייב במיסים.

רגע, הזמנת מאמזון צרפת בשיטת משלוח הרגילה (שהם הוסיפו לאחרונה) ללא חיובי מיסים מראש?

החבילה הגיעה פשוט בדואר רגיל וחמקה מהרדאר?

פורסם (נערך)
MADMAX - תודה. זה גם היה מוטו G? אני מתעקש שלא לבצע את העבודה הזו לבד. תאמינו לי שאני עושה DIY יותר מרובכם, מראש מנוע למכונית, יציקות בטון, ועד אלקטרוניקה. עבודות אלקטרוניות זעירות ועדינות מלחיצות אותי. רוצה לעשות את העבודה בתשלום?

dany - תודה.

אכן מוטו G דור ראשון. פעם שנייה כבר שהדרדק מפוצץ את המסך.

חס וחלילה תשלום, זה לא עיסוקי. מה שכן, מוכן ללוות אותך בהחלפה. אגב, עם פרויקטי ה DIY שאתה עושה, באמת שזה יהיה הדבר הפשוט שעשית בחייך.

צור קשר בפרטי אם תרצה.

עריכה אחרונה על ידי madmax
  • תוכן חדש...