Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לשתף אותכם באחת הקניות הכי מועילות שעשיתי לאחרונה.

בד"כ הייתי עושה פרי ווש ע"י הרטבת הרכב עם מיים ומעבר עם שפריצר שמכיל סבון מדולל כדי שירכך קצת את הלכלוך לפני שאני נוגע עם הכפפה.

שפריצר, למי שהתנסה, דורש פימום רב ומעייף. היה לוקח לי בערך רבע שעה כדי להרטיב טוב את כל הרכב, ומילוי חוזר של המיכל.

ההתלבטות שלי הייתה או לקנות משהו שעושה קצף סמיך במלאנתלפים שקלים (גרניק ומתקן להקצפה, וכבל מאריך מהבית לחניה) או להיזכר שקצף לא באמת עושה משהו חוץ מלהיות מעגניב ולקנות מתקן שמערבב מים עם סבון ומשפריץ את התערובת על הרכב.

בסוף הזמנתי את הדבר הזה- http://www.ebay.com/itm/390931683903?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

במתקן הזה יש כל מיני מצבי התזה, כולל דוש, "קו" ו"ערפל", ומתקן לערבוב של סבון.

הוא לא מקציף, אבל בדקה אני מרטיב את הרכב גם עם מספיק מים וגם עם מספיק סבון כדי שהלכלוך יתרכך והכפפה תחליק בחופשיות.

האיכות של הדבר הזה לא מדהימה, אז ממליץ להזמין 2 מראש (אצלי הוא טיפה דולף ובשטיפה היום נפל על הרצפה והמכסה של הידית התנתק- החזרתי למקום)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מה אתה ממלא בפנים?

איזה סבון?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

סיטרוס ווש אנד גלוס של CG. בערך פקק, ושם את הבורר מצבים על מינימום סבון. זה מספיק לי כדי לפזר על כל הרכב שכבה של מים ומספיק סבון בשביל הפרי-ווש

פורסם

לקישור נכנסת?

או שאתה רוצה תמונה של הקצף? כי קצף אין, רק בועות קטנות ואני מרגיש שהפח מסובן

פורסם

מה שזה עושה בעצם זה כמו לקחת דלי של 10 ליטר למלא בו מים וסבון ואז לשפוך על כל הרכב, בעקרון רוב האנשים רוצים מקציף ולרוב זה יקר גם.

קניתי מקציף ידני של GLORIA 100 הנ"ל, אכן עבודה יותר קשה מסתם להשפריץ עם צינור אבל הוא עושה אחלה קצף על הרכב.

תנסה אולי את ה MR PINK שהוא בעקרון מקציף יותר מהסיטרוס ומיועד למכונות הקצפה, אולי התוצאה תהיה טובה יותר

Opel Adam S 2017

פורסם

הפינק לא מקציף יותר מהסיטרוס.

והמטרה שלי זה לא קצף כי קצף לא באמת עושה משהו שמים עם סבון לא עושים.

וכל העניין במתקן הזה זה שלא צריך לפמפם עם מקציף ידני ולא צריך למלא דלי ולשפוף ולקוות שהרטבת הכול כמו שצריך, ואפילו לא צריך 10 ליטר. אתה שם כמה טיפות בכוס ומשפריץ, להערכתי 3-4 ליטר, ומכסה את כל הרכב בצורה אחידה.

רק למלא דלי של 10 ליטר לוקח לי 3-4 דקות.

פורסם

העניין בקצף הוא 1- נשאר יותר זמן על המשטח מאשר מים עם סבון

2- יוצר סיכוך טוב יותר משמעותית ממים עם סבון..

פורסם
הפינק לא מקציף יותר מהסיטרוס.

והמטרה שלי זה לא קצף כי קצף לא באמת עושה משהו שמים עם סבון לא עושים.

וכל העניין במתקן הזה זה שלא צריך לפמפם עם מקציף ידני ולא צריך למלא דלי ולשפוף ולקוות שהרטבת הכול כמו שצריך, ואפילו לא צריך 10 ליטר. אתה שם כמה טיפות בכוס ומשפריץ, להערכתי 3-4 ליטר, ומכסה את כל הרכב בצורה אחידה.

רק למלא דלי של 10 ליטר לוקח לי 3-4 דקות.

מהנסיון שלי שניהם מקציפים נהדר, אבל הפינק הקציף טוב יותר ונשאר להרבה יותר זמן בעוד שהסיטרוס נזל לגמרי.

אישית הפסקתי להשתמש בסיטרוס כי הוא מוריד את הווקס מהצבע אז עברתי לפינק. (משתמש בו רק להסרת הווקס שנשאר)

אם תשים לב גם כימיקל גייז כשממלאים דלי של מים עם קצת סיטרוס בפנים נותנים את הליטר האחרון בלחץ חזק בדלי כדי שייוצר קצף מעל.

בכל אופן זה גם נשמע כמו שיטה טובה במקום למלא דלי ולעבור עם כפפה בכל פעם ולרכך את האבק על הדרך.

אתה מכין גם דלי בצד של מים וסיטרוס כדי להשתמש עם הכפפה או שאתה עובר ישירות על מה שהתזת?

עוד דבר נוסף יש את המרסס לגן שבפעם אחת ניסיתי ומילאתי סיטרוס עם 2 ליטר מים והתזתי על כל הרכב בלי יותר מדי פמפומים, ואז עברתי עם כפפה, עבד גם טוב וחסך לא מעט מים

Opel Adam S 2017

פורסם

את התוספת מים הם שמים כדי לערבב טוב את הסבון. הוא מאוד צמיגי. אין משמעות לקצף בדלי.

עם המתקן אני עושה פרי-ווש, לפי המעבר עם הכפפה (בשיטת 2 דלאים).

הסרוס מוריד וקס רק אם אתה שם ממנו המון. אני כבר שנה וחצי משתמש בו ולא ראיתי שהוא הוריד לי וקסים כדלא רציתי. פקק אחד לדלי מספיק

• תוכן חדש...