Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך לשלם את אגרת הרישוי השנתית לרכב (הטסט עוד שבוע וחצי).

בטופס ששלחו לי לפני כחודשיים מצויין בסעיף "תנאים והגבלות" שיש שיעבוד לבנק בגלל הלוואה שלקחתי על הרכב, אבל לפני כחודש כיסיתי את ההלוואה הזו.

האם אני יכול להוציא כעת (לפני שאני משלם את הטסט/ תוך כדי) טופס רשיון רכב מעודכן שהסעיף שיעבוד לא מופיע?

עוד משהו קטן: האם בסניפי הדואר כשאני משלם באשראי עדיין מכריחים אותי לשלם ב"קרדיט" (תשלומים עם ריבית)?

תודה

איתן

פורסם

לגבי הרישיון, תוודא קודם עם הבנק שהם הורידו במחשב את השעבוד/משכון. אחר כך תוציא רישיון ואז כבר לא אמורה להופיע ההערה.

אם אני לא טועה, לוקח לזה זמן להתעדכן, משהו כמו יום-יומיים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
לגבי הרישיון, תוודא קודם עם הבנק שהם הורידו במחשב את השעבוד/משכון. אחר כך תוציא רישיון ואז כבר לא אמורה להופיע ההערה.

אם אני לא טועה, לוקח לזה זמן להתעדכן, משהו כמו יום-יומיים.

כנראה לא הייתי ברור. למעשה אני שואל: איפה ואיך מוציאים רשיון חדש? והאם אני יכול לברר אונליין /בטלפון, האם כבר התעדכן הסטטוס החדש של הרכב (לא משועבד).

תודה

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם

תנסה לדבר עם מוקד משרד הרישוי, אם אני לא טועה המספר זה כוכבית 5678.

לגבי הוצאת רישיון, אפשר להוציא בכל אחת מעמדות רישיומט הפזורות בסניפי סופר פארם ברחבי הארץ.

התשלום חייב להתבצע בכרטיס אשראי, שרשום על שמו של בעל הרכב המופיע ברישיון.

כאן תוכל למצוא רשימה של סניפי סופר פארם בהם יש עמדת רישיומט.

Always go sideways

פורסם
תנסה לדבר עם מוקד משרד הרישוי, אם אני לא טועה המספר זה כוכבית 5678.

לגבי הוצאת רישיון, אפשר להוציא בכל אחת מעמדות רישיומט הפזורות בסניפי סופר פארם ברחבי הארץ.

התשלום חייב להתבצע בכרטיס אשראי, שרשום על שמו של בעל הרכב המופיע ברישיון.

כאן תוכל למצוא רשימה של סניפי סופר פארם בהם יש עמדת רישיומט.

תודה רבה.

זה באמת יעזור לי אם כבר עדכנו את הסרת השיעבוד מהבנק.

ז

פשוט חשבתי שברשיומט אפשר להוציא רק רשיון נהיגה ולא רשיון רכב :?

פורסם

בשמחה.

רק עצה קטנה, אם אתה מגיב להודעה שמעליך, אין צורך לצטט את ההודעה המקורית.

בהצלחה בהמשך.

Always go sideways

פורסם

שאלה סתמית: מדוע אתה צריך רישיון רכב חדש ללא ההערה הנ"ל? האם אתה מתכוון למכור את הרכב?

למכון הרישוי אין זה משנה אם ישנה הערת שעבוד/עיקול.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לי מחשבות על למכור אותו עוד כמה חודשים/ בחצי השנה הקרובה (או להעביר לאח שלי) אבל בעיקר לא רציתי לראות את ההערה הזו- הרכב כבר לא של הבנק :)

• תוכן חדש...